Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz S e t h #14051 üzenetére

    ibenlétét boncolgattam, mikor arra próbáltam utalni, hogy egy drámai szerep megformálásánál miként lehet szempont az, hogy miként néz ki mint nő a szereplő.

    Ezt értem, de (rajtad kívül) ki beszélt arról, hogy hogy néz ki egy szereplő? Ezt továbbra sem értem, hogy miért akarod a számba adni, mert nem mondtam ilyet. Megint leírom: nem a kinézetéről, hanem a nőiességéről beszéltem. Ha nem érted a kettő közötti különbséget, valamint továbbra is rám akarod erőszakolni ezt a segg-cici-arc kombót, akkor inkább hanyagoljuk a témát. De leírom még egyszer: a külsejéről szót sem ejtettem.

    idézet tőlem:
    egy olyan sorozatból sem tudtam megnézni ennyi részt, amiben ennyi antipatikus, idegesítő szereplő lenne. -> A Carrie-t alaktító Claire Danes nálam ilyen szempontból mindent vitt[...] kb. annyi nőiesség van benne, mint egy rozsdás talicskába.

    Azt ugye szabad - már ha részedről nem probléma - hogy számomra idegesítő, antipatikus, sőt, taszító legyen, ha egy nőben nincs nőiesség.

    A nőiessége milyen relevanciával bír ebben a sorozatban?

    Nem hiszem, hogy relevanciával kéne bírnia egy sorozatban annak, hogy egy nőnek, aki női szerepet játszik, zavarjon, ha nem nőies. Már bocsánat, de van valami szabály, hogy csak azok a dolgok zavarhatnak, amik a sorozat történeti szempontjából relevánsak? Tehát, ha azt írtam volna, hogy rohadt idegesítő volt az egyik szereplő akcentusát hallgatni 3 évadon keresztül, avagy azt, hogy állandóan ráng a szeme, akkor is rohadjak meg, mert ez a sorozat szempontjából nem releváns? Neked miért fáj az, ha engem zavar, ha egy nő számomra nem elég nőies? Tehát engem nem zavarhatnak olyan dolgok egy színészben (mimika, mozdulatok, akcentus, beszédstílus, gesztikuláció vagy a nőiesség hiánya), ami a történet szempontjából nem releváns? Ez valami szabály, hogy csak arról lehet véleményem, ami szorosan a történethez tartozik?

    Nem szépségkirálynőt kellett alakítania hitelesen, hogy mindenkinek erekciója legyen tőle.

    Akkor fussunk neki harmadszor is: a nőiesség nem egyenlő a szépséggel, sem azzal, hogy mindenki meg akarja b@szni. De ha tényleg nem éred a különbséget, akkor hagyjuk a francba.

Új hozzászólás Aktív témák