Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adster

    tag

    válasz NoLF #8628 üzenetére

    Így van, tehát megvannak a jegyek, kettő is van. Éppen ezért társam is lenne, de sajnos az még annyira sok dologtól függ, hogy megyünk-e, hogy talán jobb lenne ennyi idegeskedéstől megkímélni magam, és már most eldönteni, hogy nem megyek.

    Ezért gondoltam, hogy felrakom, és ha valaki ihletet kap, az is csak segítené a döntésemet. Annak még nem jártam utána tüzetesen, hogy ez a jegy egyébként szabadon átruházható-e, meg ilyesmi, mert már magával a rendeléssel is huzavona volt, mivel a rendszerük nem fogadta el a külföldi bankkártyát. Aztán a jegyiroda ügyfélszolgálatával sikerült lerendezni a dolgot, így e-mailben elküldték a jegyeket.

    Most néztem meg, egyébként rajta van a jegyen a név is, szóval még egyelőre nem tudom, hogy minden további nélkül át lehet-e adni másnak. Erre csak azért gondolnék, mert az internet tele van kérelmezőkkel, akik ilyen jegyek után kutatnak. De külföldinek azért nem igazán szeretném, meg nagyon a macerát sem akarom vele. Pláne, hogy száz százalékig még nem döntöttem el a dolgot.

    Mindenesetre nézd meg nyugodtan, aztán szólj, ha van valami!

    http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

Új hozzászólás Aktív témák