Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • akisbandi

    aktív tag

    válasz Fernet #45657 üzenetére

    Szia

    Én G30 plazmáról váltottam xf9005-re. Némi kalibrálással a fekete sötét szobában is fekete, leszámítva azt, hogy pl a Film+ logo fekete háttéren vignettálódik, látod, mekkora mezőkre van osztva a direct ledes panel, de ezt a szemed egy idő után megszokja. Na ezt semmilyen bemutató teremben nem fogod tudni tesztelni, főleg nem az MM-ben.
    Ablakkal szemben ugyanúgy tükröződik, mint a plazma és a mozgásmegjelenítés sem tökéletes, ahogy a kontraszt sem az igazi. Lassú az Android, sokat nem ér a média lejátszó, a távirányító a dupla körtárcsával egy katasztrófa. A skálázás viszont hulladék SD adásoknál is jó, a hangja is tűrhető.

    Mondhatni a fasorban sincs a plazma után, de ez van, ennyit tud a technológia, oledre nem áldozok, így megtartom.

    Mondhatja bárki, hogy kritikus vagyok, de amikor a párom 2 perc után megjegyezte, hogy a régi jobb volt (anélkül, hogy bármiféle tudomása lenne a technológia háttérből), akkor kicsit elbizonytalanodtam, hogy megtartsam-e.

    Ami pozitív, hogy nem kell a beégéstől tartani, ami negatív az a vignettálódás. Ez utóbbi viszont csak akkor látszik, ha a plazmához közeli feketére állítod, ha a normál lcd-k szürkés feketéjén hagyod, akkor nem látsz semmit belőle - ez tényleg csak sötét szobában látható.

    Azt gondolom, a maximumot hozta ki a Sony a technológiából , vedd meg bátran.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák