Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • K82

  őstag

  Tök jó az a 7:5-ös képarány, de pl. a Facebook videók pont idiótán jönnek ki portré módban, fektetve meg szép haszontalan sávok rabolnak el nem kevés helyet.
  Ettől függetlenül elégedett vagyok a Oneplus Pad-del, kár h a modemet kispórolták belőle (bezzeg az olcsóbbik Pad Go-ba belekerült...).

  Pixel / OnePlus Pad

 • sohajda90

  tag

  Ha nem szállnak el az árazással én is instant vevő leszek, a jelenlegi OnePlus Pad-del nagyon meg vagyok elégedve, de a több memória jól fög jönni, mert filmekkel a 128 GB-ot hamar meg lehet tömni, a 16 GB RAM pedig az időtállóság miatt lesz jó.

  Épp most gondolkodtam, hogy megrendeljem-e édesapámnak szülinapjára is az OP Pad-et, mert a Samsung Galaxy Tab S7 FE a 4GB RAM-mal meg a Snapdragon 778 G-vel azért érezhetően gyengébb már, mert nekem még az OP-hez nincs billentyűs tokom és most gyártótól 400 EUR-ért adják hozzá a folio cast-t is, meg a billentyűs tokot, amit külön 140 EUR lenne, szóval faternak "csak" 260 EUR-ért meg tudnám rendelni, ha a billentyűs tokot megtartom saját használatra...de akkor most kap mást, én megvárom az OP Pad 2-t ő meg majd megörökli tőlem a Pad 1-et :DD

  P.S.: Ha még OLED-re váltana a kijelző, akkor tényleg overall best buy lenne :D Ja meg azért az újlenyomat olvasó azért tényleg hiányzik belőle...

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák