Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    válasz blakey #41403 üzenetére

    Világos. Az, hogy régiófüggő a TV beállítás és szolgáltatások engedélyezése az hülyeség. De az, hogy a brand new, Mediamarktban vett, előttem kicsomagolt, sosem bekapcsolt TV-n nem ATV-s a youtube applikáció, az előfordulhat. Teljesen logikus, hogy én erre miért is nem gondoltam. :D

    Egyébként korábban már volt erről szó ebben a topicban. Amikor megvettem a TV-t, első pillanatban becsapott, azt hittem megy a 4K, mert felbontást nem váltott. Fél nap után lett gyanús és kerestem elő a stream infót és láttam, hogy egy fenét. És éppen azért raktam fel a smartyoutube appot később sideloadolva, mert nem ment a gyári. Nég a 4K sem, nemhogy a HDR. És másoktól is vegyes visszajelzéseket olvasok. Van akinek megy a 4K, de a HDR nem. Van akinek csak 1080p-ig megy, stb. Van akinek el sem indult egy frissítés után, le kellett szedni, hogy menjen. Szóval sajna a "mennie kellene" nem sokat segít, ha nem megy. Egyébként van valaki akinek akár tavaly, akár idei Sony Androidos modellen megy a youtube 4K HDR? (Nem sima 4k, hanem HDR is?) Úgy ahogy nekem? (Mert nekem megy, mégpedig a gyári, előtelepített appal.)

    (Azt pedig te sem gondolod komolyan, hogy ugyanazt kapom itt, mint Németországban. Mindennapos történet, hogy különböző piacra különbözőképpen konfigurálnak elő globálisan forgalmazott műszaki cikkeket. Autótól telefonig, minden félét. TV-t is. Húsz éve élek kétlaki életet UK és magyaro között, minden nap tapasztalom. Itthon nálunk csak a mobil szolgáltatók csinálják, de UK-ban a műszaki cikkek elég széles körében előfordul, hogy pl. a forgalmazóra konfigurálnak műszaki eszközöket. Pl. Amazon, Dixons, stb.)

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Új hozzászólás Aktív témák