- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz junior11 #39051 üzenetére
De abban nincs "készenlét", az újak amelyek képesek hangvezérlésre ott állandó a kommunikáció. Nem szerencsés összehasonlítani ilyen formában, az én Harmonym 3 napot bír, igaz tölthető és 15 készüléket vezérel.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vlevi
nagyúr
A hangvezérlésre nem gondoltam. Nálam az ki van kapcsolva, de látod, eszembe se jutott, hogy a távon ez esetleg nem kapcsolódik ki. Újabb olyan szolgáltatás, amire marhára semmi szükségem, sosem használom, de csak a baj van vele...
Olyan kényelmi apróságokat viszont nem tud ez a táv, mire pedig szükség lenne.
Régi tévéim pl, ha megnyomtam egy csatorna számát, akkor bekapcsolt, és arra a csatornára váltott. Ez nem. Ezzel be kell kapcsolni, és utána beírni a csatorna számát, pl 4-es. De, ezzel meg kilép a kedvencek közül, szóval megint szivatás.[ Szerkesztve ]
-
kets520
tag
Kdl 50w808c nél hogy lehet aktiválni a digitális kézi hangolást? és a program lista átvitele részt?
-
ArthurShelby
addikt
-
kets520
tag
válasz ArthurShelby #39057 üzenetére
Köszönöm az a baj hogy van be dugva hdd is és pendrive is ennek ellenére nem tudok rá menni a program lista átvitelre mert csak szürke nem fehér
-
vlevi
nagyúr
Hát, úgynézki, igazatok volt. Elővettem a szekrény aljáról valami Aldi-s tartós akkut (teszkógazdaságos eneloop ), beleraktam, és azzal úgy tűnik, megjavult. Furcsa, mert lemértem a kivett elemeket, és 1,4V-t mutat mind a kettő. A tölthető akkuk pedig legfeljebb 1,2V-osak, mégis megy vele. Ezek szerint jobb, ha beszerzek ebből még egy csomagot, mert sűrűn lesz rájuk szükség.
-
vlevi
nagyúr
Viszont most megint vernébeleaf***t ez a sz****r
Bocs, de mást nem tudok mondani erre.
Videó nem jáccható le. Youtube nem tud semmit lejátszani.
Újraindítás. Anyád.
Háromnegyedkilenckor leültem volna egy filmet megnézni, de megint szopat.
Lassan azon vagyok, hogy bárcsak szétdurranna ez az ótvar szutyok fél éven belül, és küldhetném vissza garanciába. (55XE8505)
Tudom, hogy alapvetően nem a TV-vel van baj, hanem rajta ezzel a szétb***tt androiddal, de nem hittem volna, hogy a droid ilyen fos is lehet. Hulladék 20ezer forintos kínai vackokon gond nélkül elfut hónapokig újraindítás nélkül, itt viszont minden nap felbasz valamivel...szerk: Második újraindításra már persze le tudja jáccani ugyanazt a videót. Ez a legidegesítőbb az egészben, hogy rohadtul kiszámíthatatlan, mikor megy, és mikor nem...
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz CoolBoy323 #39062 üzenetére
Hát, mi tagadás, elég könnyűek voltak azok az elemek. Mint valami teszkógazdaságos ceruzalem. Persze, tudom, hogy egy cerkaelem minőségét nem a súly adja
-
kets520
tag
válasz ArthurShelby #39064 üzenetére
Fat 32be van
-
kets520
tag
válasz ArthurShelby #39066 üzenetére
Igen filmet zenét képet mindent olvas róla rendesen de a menübe ha rá megyek a program lista küldésre nem fehér csak szürke
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Én evvel nem is idegesítem magam.Nem használom csak monitorként,és a tuner részét.A többi dolgot "kívülről" oldom meg,és így megvan a lelki béke.A megjelenítőként jó,a többit meg engedd el...
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
vlevi
nagyúr
válasz Fuvaros #39068 üzenetére
Te meg g...
"és a tuner részét"
Háát. Ez az. Van, amikor az se megy. Néha 1-1 csatorna helyén csak feketeség jön. Akkor újraindítás, talán megjavul, de akkor meg lehet, hogy videót nem játszik le.
Az pedig nem nyugtat meg, hogy ne használjam videók lejátszására. Akkor nem vettem volna SCNY-t, hanem funai, vestel, ésatöbbi világmárkák közül választottam volna. -
junior11
veterán
Sony 65XF9005 review [link]
Nálatok nincs gond a ph-val? Folyton ki-be jelentkezik nekem, nagyon bosszantó.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
sting2
addikt
Még egy tipp.
A Távon hosszan nyomva tartod a bekapcsológombot (- csinál egy kikapcs - bekapcs műveletet és újból bekapcsol), ez softreset-et végez és nem nyúl semmilyen beállításhoz.
Ezután nekem helyre állt a tévém "lelki békéje" és azóta is hibátlanul teszi a dolgát.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
vlevi
nagyúr
Persze, hogy nem.
Az egyéb tulajdonságai miatt. (VA panel, ésatöbbi)
Gondoltam, az ilyen alapvető dolgokban, mint, hogy a videókat lejátssza, főleg, hogy droid van rajta, akkor mindent, amit egy átlagos teló le tud játszani, akkor majd ezen is jó lesz. Az esetek nagy részében ez így is van. De arra nem voltam felkészülve, hogy ennyire instabil a rendszer működése."A Távon hosszan nyomva tartod a bekapcsológombot"
Igen, ezt tegnap este megtaláltam, azóta többször már kellett is használnomA bekapcs gomb hosszan nyomására én arra gonoltam, hogy rátehették volna a "leállítás" opciót, pont úgy, mint amior egy droidos telón hosszan nyomod a kikapcs gombot. Teljesen jó lenne így, mert amikor eljövök melózni, akkor napközben akár teljesen ki is kapcsolhatnám. De asszem, ilyen opció, hogy leállítás nincsen. Pedig kellene
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
2018-ban még mindig ott tartunk, hogy ha vágyunk a lelki békénkre, akkor mindenhez céleszköz kell.
Tényleg el kellene engedni azt, hogy mindig mindent a tévére bízzunk, a videólejátszástól kezdve a fészbúkozásig (tudom, te csak videólejátszást szerettél volna, mások viszont telehányják mindenféle appokkal).https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
vlevi
nagyúr
Nem tudsz róla meggyőzni, hogy el kell ezt fogadnom.
Én csak azokra az alap dolgokra akarom használni, amit 10 éve is tudtak a TV-k, de ezek szerint ami 2009-ben teljesen magától értetődő volt, az manapság már túlzott elvárás???
2009-ben (az előző TV-m akkori évjárat volt) nem voltak ilyen instabilitási gondok. 100 videóból volt 1-2, amit nem tudott lejátszani, de azt elfogadtam, hogy olyan a formátuma, kész, oké. xvid-et nem néztem rajta, rendben.
De amíg nálam volt, asszem egyszer sem kellett újraindítani. naponta kétszer pedig pláne nem.Ha mindenhez céleszköz kell, akkor azt mondod, hogy a tv tunerhez is használjak céleszközt, mert a tv beépítettje szar?
De már inkább engedjük el ezt a témát, mert csak magamat hergelem vele, anélkül, hogy bármiféle megoldás lenne rá
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
" tv tunerhez is használjak céleszközt, mert a tv beépítettje szar?"
Igen,pl. műholdvevő.
Lehet használgatni dolgokat rajta,de nem lesz soha "céleszköz" .Nekem a tv felé az elvárás a megfelelő megjelenítési képesség,arra ez a "céleszköz".
..de,viszont a felhő és társait nehezen viselem....
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
Pedig még torrentezni is lehet.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
TCr
veterán
Nézd, 2009-ben neked volt tökéletes, akkor meg másnak volt sz@r.
Most neked sz@r, nálam meg tökéletes (szintén 55XE8505).Azt kellene megérteni, hogy okostévé ide, vagy oda, ezek a tévéhez hozzácsapott fícsörök olyan instabilak, mint az istennyila, pontosabban azzá teszik tévét.
Én a tévémre egyedül az Archos Playert szedtem le egy rövid próba erejéig, de pár perc után azt is töröltem.
Azzal kezdtem, hogy a menüben mndenféle funkciót kikapcsoltam, amiről tudtam, hogy a büdös életben nem fogom használni.
Egyedül kimeneti eszközként használom, amire eredetileg kitalálták (céleszköz!), beleértve a tuner részét (CI kártya) is, semmi mást, még egy nyamvadt Youtube videót sem nézek meg rajta.
Semmi gondom a tévével, még egy újraindulást, fagyást, stb... sem produkált, amióta megvan.Egyébként meg nem akarlak sem téged, sem másokat meggyőzni, felőlem mindenki azt csinál amit akar, csak leírtam a véleményem erről az egész okostévé
(LOL!)mizériáról.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
ArthurShelby
addikt
Hallott már valaki erről? Mi a véleményetek?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
asddsa
tag
válasz ArthurShelby #39082 üzenetére
ha csak playbol telepitesz, felesleges....
O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
TCr
veterán
válasz NavySeal #39083 üzenetére
Az okostelefonok is bugosak voltak jó pár évig, volt olyan, amelyiknél a telefonálás (célhasználat) rovására ment az "okossága".
Mára az okostelefonok számítógépek lettek.
A tévék nem, ezt kellene felfogni és nem mindig a marketing-maszlagnak bedőlni.És igen, egyetértek azzal, hogy a gyártót minősíti.
A gyártókat minősíti az, hogy ígérnek hetet-havat a készülékeikkel kapcsolatban, amiket nem tudnak 100%-osan teljesíteni, legyen az az "okos"(még mindig LOL)része, vagy a képminősége, vagy akármilyen funkciója.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
sting2
addikt
Micsoda 4K - HDR minőségben lubickolnánk ha kimaradna a sok, sok, okos funkció és csak a tényleges képminőség lenne a prioritás ugyanennyi pénzért..
A mai készülékek szerintem drágák is lettek egy picit, amúgy...
Egyre vastagabb pénztárcával kell eljönni otthonról ha Jó! - tévét akar venni az ember.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
szzoo
tag
Én amire lehet a tévét használom, nem céleszközt. Nem sok app van telepítve, de használok párat. Letiltottam amire nincs szükségem (appokat, ajánlásokat, háttérfolyamatokat). Jelenleg nekem az android instabilitása abban mutatkozik meg, hogy kb. 1-2 hetente gondol egyet és újraindul a tv. Ennél kicsit gyakrabban előfordul, hogy egy alkalmazás hibát dob. Ez az összes.
Ha már mindent megtettél és mégis szar, akkor vedd fel a kapcsolatot a szervizzel. Nyilván nem normális amit tapasztalsz. Lehet valami hardveres gond van.
Összességében nem olyan rossz a helyzet mint ahogy most látod. Azt (szerintem) el kell tudni fogadni, hogy egy "okos" eszköz instabilabb, mint egy céleszköz vagy egy régi. Ez mindenben így van. Nem is olyan jó választás egy okostévé azoknak, akik nem akarják kihasználni ami pluszt nyújt. Persze, esetedben nem ez a gond - arra szerviz lehet a válasz.
-
vlevi
nagyúr
Nekem a 7-8 évvel ezelőtti TV-m okosságával sem volt baj, nekem attól "okosabb" nem is nagyon kellene. De nincs más. A korábbi TV-men nem futott semmilyen okosrendszer. Illetve igen, valamit mégiscsak rakott rá a Samsung, mert voltak rá sosem használt appok, meg videót zenét lejátszott, de ez a nagy egybeintegrált lófütty ez nem volt. Elvileg sokkal kevesebb "okos" funkciója volt, mint a mostani átlagtv-nek, de ami volt, azt kézreállóbban, valahoy könnyebben megszokhatóan tudta.
-
Pinturicchio
újonc
Kedves Fórumozók !
Tv vásárlás előtt állunk , az egyik kiszemelt a Sony 65xe9005. Alapvetően filmeket (Blu-ray , mkv), illetve iptv műsorokat (sok-sok sport/foci/közvetítéssel) nézünk. Jellemzően szemből , illetve enyhén oldalról nézzük a tv-t. A telekomos HBO go működik ezen a TV-n ?
Előre is köszönöm a véleményeket , a segítséget ! -
Blasius
tag
Sziasztok,
Egy Sony kdl-40r553c -t akarok összekombózni egy 32gb os usb flash drive-val úgy hogy fel tudjon venni rá. Amikor regisztrálom a "hdd"-t, akkor az mondja hogy csak 32gb vagy nagyobbat tud kezelni. (mondjuk az usb mint mondtam 32es... ) Nagyobb flash drive -val megy jól, de felvételre a 32-es is elég lenne nekem.
Volt akinek már sikerült megerőszakolni úgy a tv-t hogy a kisebb flashre is tudjon felvenni?
Próbáltam a 32gb-st fat32 re leformatálni és rámásolni a fájlokat amiket a tv rárak (pvr_signature_file.cer és a pvr könyvtár), de így nem ment.Üdv
Ha ''a'' ram megy dualban ''b'' rammal, és ''c'' ram megy dualban ''b'' rammal, akkor ''a'' ram megy dualban ''c'' rammal?
-
BB9360
aktív tag
Sziasztok! Most hívtak a Sony-tól, hogy megérkezett az új tv. Ez is W755C és azt mondták, hogy az 55-ös mérettől nem szokott javított lenni, de úgyis ez a megoldás. Gari indul újra. Azért egyelőre örülök, mert így, ha minden jól alakul, akkor lesz újra 24 hónap garancia egy elvileg jó tv-re.
-
szzoo
tag
válasz Pinturicchio #39092 üzenetére
Nincs tévés HBO Go app. Szolgáltatókon keresztül lenne nézhető, de a telenor MyTV alpalmazásán kívül nem jut eszembe más. A mobilos verziók körülményesen, de használhatók általában. HBO Go alkalmazással én még nem próbálkoztam. Lehet elérhető a Kodi HBO Go plugin, ami mégis jobb alternatíva. (Én a PS4-es HBO Go-t használom)
-
udi24
tag
sziasztok?
van egy sony Kdl 40R 470 a tvm
elromlott a hattervilagítasa
tudnatok segíteni, hogy honnan tudnék műszaki leírast szerezni hozzá?
volt mar valakinek hasonló problémája?
alkattrészt honnan érdemes beszerezni?válaszokat előre is köszönöm
Üdv: udi24
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs