Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz PrinceHerceg #37615 üzenetére

    Sajnos nem így van, azaz így kéne lennie, de itt jön képbe a diffuzor ami a háttérfény "terítéséért" felel és ha nem megfelelő akkor mindegy, hogy Direkt- vagy Él Ledes. Sokszor írtam, hogy a Direkt Ledes jobb, főleg amikor megjelentek az Él Ledes tv-k aztán szép lassan ez már a múlté lett, oka egyszerű, trehányak a szerelők. Ékes példa, hogy a háttérledes Panasonicom foltosabb volt, mint az Él Ledes Sonym amin gyakorlatilag észrevehetetlen a felhősödés és a Panasonic sem számított rossznak. Sokan állítják, hogy az Él Ledes tv-k gyorsabbak, ennek nem néztem utána, mert nem érdekel viszont a háttérledes szélei sötétebbek és ez minden tv-n így van. Szóval általánosságban kijelenthető, hogy mindegy milyen a háttérvilágítás, ha jó akkor örülni kell.
    A mérföldekkel homogénebb LCD esetén nem létező kijelentés, típusok szerint eltérés lehet valamint típuson belül is előfordulhatnak eltérések. Itt a topikba és más LCD topikokban is van mindegyikről példa. Te is láthatod, hogy a W75/80C-s tv-knél milyen jól sikerült a háttérfény elosztása de az elődnél pl. nem volt annyira jó, mindegyikről szintén van itt példa.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák