Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Buckey

    senior tag

    válasz dobost #31542 üzenetére

    Na, azért erre kíváncsi leszek. :DD
    Ha tényleg megkapjuk és jó is lesz, akkor Samsung, LG elmehet a 3,14csába. :C

    Azoknál csak az okostévé butítása folyik, ami alapból elég buta (Samsung böngésző mobilnézet, LG tetű lassú, akad, lefagy ebben a kategóriában, a képminőségről nem is beszélve)
    Mondjuk a 808c-m sem egy szent, mert néha újra kell indítani, de szerintem a Kodi csinálja a cirkuszt (kifehéredik, nincs 5.1 hang pár bekapcsolás után, csak ha újraindítom, de a gyári is tökéletesen lejátszik mindent, egyszerű-letisztult). A T-Home HGW-ről kábelen kapott netet elfelejtette (újraindítás után jó volt egy darabig, de kb. 1 hónapja egy másik routerrel nem volt ilyen hiba) és a klasszikus, hogy az usb kikapcsolás után néha kap áramot és a külső HDD felpörög, akármit is csináltam (már nem használok ilyesmit, más megoldást választottam: [link] ).
    Amúgy rendben van tv, a kép is gyönyörű, viszonylag gyors is. Ha ezeket javítják, akkor tökéletes tv lesz az én szememben, de amiket felsoroltam, annyira nem bosszant, mert legalább hamarabb jobb irányba terelték a fejlesztést, amit régebben is meg akartam valósítani.

    Na, és ha még az ígéret is beteljesül, hogy a 7-est is megkapjuk, akkor minden elismerésem a Sony-é! :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák