Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GombócArtúr

    senior tag

    Az érdekelne, hogy az Electronic Arts illetve más gyártók is miért tértek el a hagyományos kazettaformáktól, illetve grafikáktól. Sega Megadriveról van szó.

    Gondolok itt a Tengenre, akinek a kazettagrafikái tök mások voltak az átlag megadrive kaziké. Ápropó tengen, mi lett vele, 90-91 után végleg kiszállt? (nem láttam ennél újabb játékokat)
    Legfőképp az Electronic Artsos játékokra gondoltam egyébként, amiknek a kazettaformájuk is eltérő, illetve az összes játékuk régiófüggetlen (nem mellékesen az összes kazettán jó béna grafika volt a matricán :) ).

    Az Accolade Zero Tolerance-ja szintén másféle burkolatban kapott helyet, az is régiófüggetlen, ám érdekesség, hogy Megadriveba dugva zöld vérű rusnya szörnyeket kell lövöldözni, ám a Sega Nomadban már kevésbé félelmetes űrharcosokat vagy miket kell írtani.

    Ha már burkolatok, az is érdekes, hogy a Sega szinte az összes konzoljából csinált minimum 2 dizájnt. Master System I., II. , MegaDrive I. II. (+a japán változatok garmadája, meg az amerikai fekete gombok), Saturn V1, V2 (szintén a jópár változatban a japán piacon)

    ''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''

Új hozzászólás Aktív témák