Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz tomic #8741 üzenetére

    3200 ember elfogult 510-el szemben? Nincs ennyi "hülyén" elfogult ember! ;) Pl. ha nekem valami bajom lenne az ud4-emmel akkor egyszerűen lecserélném valami másra. Én őszintén mondom, hogy egy márka iránt sem vagyok elfogult. 8 éve foglalkozom hobbi szinten PC-vel és már majdnem minden fordult meg nálam. Egyedül az AMD volt az ami tényleg sokáig tartott nálam de azt se mondanám, hogy elfogultság miatt.

    Egyébként meg igazad van, aki ilyennel nyit, hogy x szar y, z meg "az Isten" az egy, számomra, teljesen inkompetens ember akire nem hallgatnék semmilyen körülmények között. Mindenhol voltak, vannak, lesznek hibák. Foxconn-nal csak egyetlen egy baj van és az a neve. :) Ugye nem sokan ismerik/ismerik el mint egy competens márkát (pláne az EU-ban szerintem, EU alatt a UK-t nem értem!) és ezért elítélik, de szerintem az lesz vele is mint ASRock-al (ha már nincs az...) és fel fog törni.

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák