Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Kean_Sorbo #20421 üzenetére

    Pontosítsunk, 164mm. Nem mindegy, mert pont egy olyan ház vásárlásáról kellett lemondanom, amelybe 160mm-es hűtő belefért volna.

    SymbianOS: Akkor ez alapján az én lapom is next gen, csak nem fizettem extra árat a marketingért. :U Mondjuk fent azt írják, hogy 1 db teljes PCI-E slot kell, lent meg 2-re hivatkoznak, ezt nem egészen értem. Most akkor elég 1, vagy nem?

    Energie X : Az én lapomban elméletileg 300MHz-ig lehet BCLK-t emelni. Gyárilag. Az már más kérdés, hogy 104-en már nem indul el akkora fesszel, amellyel megérné egyáltalán kipróbálni. Tehát K-s proci kell, és szorzóemelés.

    baluka6: Esetleg elég lett volna pár hsz-t elolvasni előtte. :B

    Speed(R): Az én lapomnál semmi gond 103MHz-cel, a lap auto tuninggal pl. 103x43-ra lövi be magát, így ez még a végleges képességeitől sincs messze, persze épeszű beállításokkal.

    Tehát akkor gyorsabb RAM-mal gyorsabb lenne a HD3000 is? Én 30% túlhajtást tudtam elérni 80% IGPU tuninggal, a RAM mennyiségére viszont teljesen érzéketlen volt. Sajnos azonban a HD3000 gyorsulással sem lesz képes bizonyos játékok futtatásra, vagy másokéra bizonyos beállításokkal, tehát az igpu sebessége korántsem minden.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák