- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz Giovanny #15600 üzenetére
Sok már az infó, hogy IGP tekintetében lesz fejlettebb és PCI-E 3.0 ami még plussz.
Ezek nem érdekelnek és a 2500K jódarabig el lesz nálam. Ha az olcsóbb lap is tudja azt a szolgáltatást, amire szükségem van, akkor minek vegyek 40K-s deszkát?
Azért, hogy félévente belenézve lássam a Giga, vagy Asus logót, azért felesleges. -
Giovanny
őstag
És mi a helyzet a Etron EJ168A USB 3 ?
Zero Defect.No Compromise !
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Erről mi a véleményetek? Intel i7 Core 2600K 4.6Ghz
Nagyon rossz eredmény véleményetek szerint?!
Kicsit magasak a processzor hőfokai szerintem, vagy még belefér?!
Igaz csak egy szimpla CoolerMaster HyperTX212 Plus-al hűtőm.ÁdiBá
-
-
deicide
veterán
válasz mcwolf79 #15610 üzenetére
Ok, értem, tehát nem feltétlen stabil, mert nincs eléggé stresszelve. Viszont akkor használhatom így 24/7-ben, ha minden stabilnak látszik?
Ja és esetleg megpróbálhatom alacsonyabb fesszel is? Mert az most auto-n van, hogy üresjáratban visszavegye magától (0.975V) és a lap adja neki magától az 1.232V-ot. Ha viszont kézzel lejjebb megyek, akkor nem veszi vissza üresjáratban.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
mcwolf79
veterán
válasz deicide #15613 üzenetére
Legfeljebb vmikor eldobja magát. Majd a hétköznapi használat megadja a választ.
Csak 1,232-t ad neki AUTO-n? Keveslem egy picit, de ha ennyit ad,az nem baj.
Használd az offset funkciót! Qrva jó találmány. Azzal variálhatsz a fesszel,és az energiagazdálkodást sem kell feladnodXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
ffodi
veterán
válasz szacsee #15622 üzenetére
Z68pro3-M. Ennek kicsit több szolgáltatása is van. +-1 fázis ide vagy oda, szerintem ez jobb. Ráadásul(lehet, hogy hiba), de a Z68M-nél nincs a támogatott fícsörök között a Vcore állítás, míg a másiknál fel van tüntetve.
Szerk.: Illetve 4 ram vs 2 ram slot.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Zso2
őstag
válasz szacsee #15622 üzenetére
Én a pro3-m választanám a jobb,nagyobb memhely miatt.. hátha lesz olyan hűtőd 1x ami miatt arréb kell rakni 2 slottal...
szerk: látom már 2-en erre szavaztunk.
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
szacsee
nagyúr
Köszönöm!
Nézegettem drágábbakat is, de 10K-val drágábban találtam csak más gyártótól, addig az árig pedig vagy nem mATX volt, vagy a hagkimenet volt megkurtítva.
Z68 Pro3-M lesz. -
Bogyó bá'
nagyúr
Mivel hogy más egyelőre még nincs.... így azzal. 4 percig futott a teszt. Az én hajam meg égnek állt, ilyen hőfokokat csak a kezdeti AMD-s időszakban (8-10 éve) volt szerencsém látni. Mondjuk az Athlonjaimon szép nagy darab hűtő figyelt, pedig nem szoktam tuningolni, csak teszt erejéig. 60 egy-két fokig lehetett azokat max. felfűteni, és ahhoz is legalább 10-20 perc gyilkolászás kellett.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Zso2
őstag
válasz Bogyó bá' #15627 üzenetére
Ettől a hűtőtől ne várj semmit... csak van,hogy valami legyen a dobozban.
Tunninghoz hűtőcsere kötelező.
Egy ARCTIC COOLING Freezer 13 Pro szint már nagy változás ,újonnan 7k-ért nem vészes kb -18-20 C'.Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mivel nem K-s a procim és az alaplapom is csak egy olcsó H61-es lett, így a tuning tervbe sem volt véve. Én AC Freezer 7 pro rev.2-re gondoltam, az 5,5 ezer, és nem is túl nagy a mérete (Szerintem pont akkora, mint az Athlonomon a Freezer 64 pro..., mondhatni ugyanaz a hűtő, hőcső és venti), inkább egy szép házra fáj még a fogam. Lehet, hogy z0d1AK mester ügyfele leszek: nagyon csábítanak a Fractal Design házai.... (Define Minire fájna a fogam, de sokallom az árát)
Kieg: de mivel az elég jól hűtött kis kuckónak tűnik, még az is lehet, hogy marad a stock cooler....
Kieg2: Szerintem ez a valaha gyártott egyik legszebb ház, ráadásul teljesen zajcsillapított.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Giovanny #15631 üzenetére
Itt a PH-n van az egyetlen magyarországi forgalmazója !
kieg: Bruttó 23.900,- + fuvarköltség.
[ Szerkesztve ]
-
XaraX
addikt
-
kasa85
őstag
Skacok van egy kevés kes váltani.
Mekkora a különbség a 2500k vs 2600k között
Ha használná a HT 8 szállal a BF3 akkor mekkora sebesség többlet lehet a 2600k javára
Inkább játékokat tolok,de sokat netezek filmezek még mellette.
Jelenleg 2500k van a gépemben ami szépen muzsikál játékok alatt 50c fok körül 4.4GHZ en 1,25V feszültségen.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
warcat
veterán
válasz kasa85 #15637 üzenetére
Sima full hdhez elégnek kell lennie egy tuningos 2500k -nak,csak alfából láttam ss-t ami szerint használta a virtuális szálakat,de szerintem amugy fogja ,annyira szeretnének letenni valamit az asztalra Dice-nál(elsö komolyabb lázadás a konzolok ezeréves hardvere ellen).
Rakd félre a zsét ráérsz akkor is váltani ha megjelent és tesztelték ,ki tudja még a forint is lehet erösebbEA: It's in the crate!
-
rvn_10
senior tag
Milyen beállításokat érdemes használni a turbo boostnál? Az oprendszer állítsa, vagy én manuálisan, hogy hány magnál mennyi legyen a terhelés?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
ÁdiBá
veterán
válasz kasa85 #15637 üzenetére
Szerintem azon a rendszeren nem fog már problémát okozni. 6950 Cf elég erős, i5 2500k meg csak nem fogja haza vágni...
Szerintem fölösleges váltani, de ténylegesen majd akkor kiderül mikor megjelenik a BF3.
Kíváncsi vagyok rá nagyon milyen rendszer kell hozzá már...
SandyBridgeE + HD7970! Csak nem.ÁdiBá
-
kasa85
őstag
Nekem majd Kepler lesz soha többé Atit nem veszek,legalábbis egy jó darabig.
Persze zsé lesz félre téve így nehogy bukjak adom is el ahogy mennének le a HD6950 árak emiatt.
Minden esetre kíváncsi vagyok mi lesz ezzel a HT vel,mert a konzol szutykok miatt nem nagyon érzem jelentőségét anélkül meg a +2mb csecsnek +10 FPS tudható be pluszként,de többnyire tesztekben minimum/maximum FPS ben egy vonalon teljesít azonos órajeleken.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Cybertrone
veterán
-
kasa85
őstag
válasz Cybertrone #15646 üzenetére
Az zsír van valami táblázat ahol már tesztetek valamit ezzel kapcsolatban,vagy azt későbbre kell számítani
-
Cybertrone
veterán
válasz kasa85 #15647 üzenetére
[link] Itt lehet tájékozódni a game minden dolgáról, és a munkálatokról... ez egy hivatalos blog... kicsit ugyan tömör olvasmány , de az amire te gondolsz a blog legalján az utolsó prezentációban szerepel a 12. oldalon... konkrétan az hogy a frostbite 2-es motor pc-n 2-16 theatres közt használja az erőforrásokat!
Ha egyép kérdésed van akkor privi, mert kivágnak a topikból minket mint a macskát sz*rni"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
kasa85
őstag
válasz Cybertrone #15648 üzenetére
Köszi akkor nem offolok majd akkor várok ezzel a 2600k val elég szépen feltolták a mocskosok 70e ft ra
Minden esetre nem lesz egy rossz dolog,de van az az egy érzésem a DX10.1 re fog jutni ez is.
Megjelenik 1 vagy jobbik esetben 2 ilyen a többi meg marad konzol szutyok.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest