- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Már megint szarakodott a telóm.
Betelt a pohár.
Amint lehet visszaviszem szervízbe.
Indok:
Most még jobban mozog jobbra balra mint eddíg,ezt főképp akkor lehet észrevenni,mikor félig nyitott állapotba van.
Szoftverikus bajok is vannak.Ilyen még sose volt egy Samummal se.Megfagyott.Többször is.Csak az aksi kiszedés segített rajta.Videót akartam nézni erre meghalt.Eddíg csak újra szokott indulni,hát az se volt jó,de mostanába meg befagy és semmit sem lehet csinálni vele.
Ennyi volt a Samu varázs számomra.
Asszem márkát váltok.
Bocs a Samu fanoknak.
Ez van.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Nem tudom most már AS.
A Samu varázs nálam addíg tartott amíg a D900 még meg volt.
Szépnek szép az tény és való az U700,de ezek után már nem igen bízok itt a dolgokba meg.
Aztán lehet visszatérek Samuhoz,de nem látok rá nagy esélyt.
Hogy melyik lesz a következő márka aminek behódolok,azt majd inkább msn-en mondom el.
Itt azért mégse.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Zett
csendes tag
akár hányszor nézem mindig szeb
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
Ez lol volt...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
D600 is kaphato 50 ért igaz akkor már volt D900.
Makro, ez elég változo de lehet elég közelröl is, nah rakok majd fel képeket.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
rakuzzi
csendes tag
válasz Viktor0610 #1307 üzenetére
Jogos!
Neeem neked szántam BOCS!
Ettől a kérdésem még él csak tombike-nak
Üdv -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
student
őstag
válasz Viktor0610 #1319 üzenetére
ya de a k800 xenon vakuja is
meg ahogy olvasgattam elég rendes hibafaktor a szlájd kvalitija is
[Szerkesztve] -
legiaap
félisten
válasz student #1320 üzenetére
Igazad van a K800 Xenon vakuja elég dúrva,de azért ajánlo figyelmedbe ezt a pár képet:
Este korom sötétben készültek.
[link]
[link]
[link]
És ez az utolsó kép egy távoli.Kb. 1 méterre volt tőlem a növény.És ezt a képet jól jegyezd meg,mert ez az egyetlen hely,ahol kikap az U600.
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
AS
félisten
Sokra megy xeon vakuval az csak akkor lenne értelme ha sokal jobb optika lenne benne.
U600 ledjével is jolehet fényképezni
Makroban igy is legjobb. de ezt majd holnap meglátjátokNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
válasz Viktor0610 #1323 üzenetére
Azt már ne, inkább D900I-t
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
student
őstag
válasz Viktor0610 #1323 üzenetére
csak szeptbe lesz rá zsém uhogy addig bizom benne hogy kinövi a karcolos meg lötyögös betegségeit meg kiforr a szoftvere.
bár lehet akkor má nem is fogják gyártani
meg gps
[Szerkesztve] -
-
AS
félisten
Szerintem késöbb már U700 jobb választás lesz mint U600, szebb is lett,meg hát okosabb.
-
AS
félisten
PF
-
tombike
aktív tag
Slidra vissza
lehet fikazni az LG-t, de most ne a tudasat nezzuk
azert a Shine odarakott a slid-javal, u600-kicsit lemarados sajna
sokan jelzik kozpontunkban, hogy sorra halnak a billzarak
kicsit mas tesztelesen van nalunk egy alcatel C825
slide-os kicsike
hu alcatel, fuj mondjuk alapbol, de azt kell, hogy mondjam a c825-os fembetetes slide-ja megverte az u600-ast
pedig nalam first telo volt, de ez is csak futo kaland volt -
AS
félisten
Szerint már az uj szinü u600 ak és U700 slide rendben lesz.
Jön E840 ami mostani D840 telot váltja fel még u600 nál is jobb szofvere lesz.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Egy is érdekeség u600 tulajoknak hogy uj samsung szofver ami nyáron jön egy sima közepes telora porig áláza.
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Mop@
csendes tag
feladom, ma kb 5ödször kerülget a sírógörcs a tel miatt.. olyan gari van, h ha szar eresztés a tel visszaváltják?(:
aki ezt a telefont kifejlesztette annak otthon max morze távírója lehet - -z gon
-
MODERÁTOR
-
Mop@
csendes tag
válasz Viktor0610 #1341 üzenetére
értem hm.. sajnos az h tökéletesen logikátlan az smsírási metódus, az agyamra megy h nem tudom az érintőgombokkal életre kelteni és hogy egy smst öt perc alatt küld el nem tekinthető hibának - -
bár a telefonkönyvemet azóta sem tudom újraindítás nélkül elküldeni, szóval lehet h mégis szervíz lesz belőle. de Isten a tanúm h többet nem nyőlok Samsunghoz ha ezt valahogy sikerül elpasszolnom..
azért köszönömz gon
-
AS
félisten
Fehér U600:
-
nf2f
csendes tag
Az világos, hogy a telefont lehet modemként használni, s bluetooth-on vagy az adatkábelen keresztül PC-n/laptop-on is lehet netezni, de ugyanazt fordítva nem lehet megcsinálni?
Mármint bluetooth-on (vagy esetleg az adatkábelen) keresztül az itthoni ADSL-ről lehet netezni a telefonon? Nagyon örülnék neki, ha ezt meg lehetne valahogy oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.