- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Most igy egy teszt nélkül ezt irtam ösze :
Na szerintem most már ne mondjuk hogy nincs ujitás...
U600 VS D900
u600 GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
d900 GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
u600 103.5 x 49.3 x 10.9 mm 81 g
d900 103.5 x 51 x 12.9 mm 85 g
u600 2,2''-os, QVGA (240x320 pixel) felbontású, 262 ezer színű TFT kijelzö
d900 2,1''-os, QVGA (240x320 pixel) felbontású, 262 ezer színű TFT kijelzö
u600 3.2 megapixeles kamera, autófókusz, Led, Új kamera UI
d900 3.0 megapixeles kamera, autófókusz, Led,
u600 Fm rádio
d900 nincs
u600 12 ikonos menü új megújult szoftver
d900 9 ikonos menü
u600 TV-kimenet (VGA felbontás)
d900 TV-kimenet
u600 Mega kereső
d900 nincs
u600 Yahoo Mail Yahoo Kereső Yahoo msn
d900 nincs
u600 Tükrös kijelző
d900 nincs
u600 Smart kijelzö
d900 nincs
u600- Business card recognition
d900 nincs
u600 Új Mp3 lejátszó fejlett
d900 mp3 lejátszo
u600 automatikus fénykép mentés memoria kártyára ..
d900 nincs
u600 külön bekapcsolo gomb
d900 nincs
u600 hivásokat rögziti
d900 nincs
u600 mutatja menüben a téreröt és a aksi álapotátt.
d900 csak idöt..
u600 Beépítet képszerkesztő, ami képes méretcsökkentés nélkül dolgozni
d900 Beépítet képszerkesztő lekicsinyitit a képet.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Itt már van:
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Scoobyka
addikt
én is úgy 80 környékére sacoltam...,de ha az alatt lessz az még jobb
u700-as árárról mit tudtok..mire lehet számítani..? kb.. mikor jön ki?
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Amikor kijöt a d900 hivatalosan 500 euro volt de csak egy napig
u600 400 euro de már kevesebb.
Várjuk többi bolt ajánlatat.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Informácioim szerint a U600 hivatalosan magyaroszágon májusban lesz kapható
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
legiaap
félisten
Fülesről tudsz valamit?Ugye nem ua lesz,mint a D900-nál.
Kérdések még:
-u600 TV-kimenet (VGA felbontás)-----ez mi és eddíg akkor milyen volt?
-u600 Mega kereső--------ezt se ismerem.Mi ez?
-u600 Smart kijelzö--------???
-u600- Business card recognition------????
-u600 Új Mp3 lejátszó fejlett--------Mennyibe fejlettebb?Mik fejlődtek?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nemma
addikt
Állítólag a füles más lesz...
A megakereső gondolom az, hogy az egész kijelző alkalmas lesz keresőnek, valszeg fektetve, a smart kijelző pedig azért smart, mert magában a kijelzőben van a fényérzékelő, így állítgatja magától a fényerőt.
A médialejátszóról voltak képek linkelve még nemrég. -
legiaap
félisten
-
kelepce
tag
''Idén már várható a 4mpxeles samsung?''
Hm... Szerintem nem. Ahogyan kapkodnak a D900i, U600, U700 piacradobásával...
A forgalombahozatal időpontja mindig későbbre halasztódik. Talán csak a CEBIT-re készült pár darab.
Rossznyelvek szerint nem azért nem írják az U600 és U700 mellé, hogy TV kimenetes, mert ez a Samsungnál alapvető, hanem azért mert tényleg nincs rajta ilyen csatlakozás. D900i Video out: yes,
U600, U700 Video out: no. [link]
Sajnos keresgélni kell, közelebbi link nincs.
[Szerkesztve] -
AS
félisten
-
AS
félisten
Lustáknak itt van:
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Beszéltem a boltos haverommal 82-85 ért fogja kb árulni, szoval máshol sem lesz több elvileg..
-
AS
félisten
A végsö bejentés itt az U600 Europában!
-
c p
tag
vajh ez a 65rugós ár ilyenkor ajánlattételnek minősül, jól
http://www.olcsogsm.hu/?act=14&id=1264&gyart=&title=Samsung%20U600
sz'al ha megrendelem, akkor kutya kötelességük szállítani nekem egy magyar, gyári garanciás u600-at ennyi pézé', az árat drasztikusan megzuhantva mintegy?... in blues we trust...
-
Kari1
aktív tag
Anno még én linkeltem be pont ezt az oldalt, de szerintem valahol biztos levvan írva hogy a honlapon lévő árakért felelőséget nem vállalnak. :S Pedig a 65e ft nagyon jó lenne szeritnem a 85e ft sok mert a d900 most már szinte mindenhol 57e ft. És annyival ez a telefon nem tud többet hogy 30e ft-s különbség legyen a 2 között.
-
Eurofag
csendes tag
>Áraink netto árak, az áfát nem tartalmazzák!
Ezek szerint az u600 kb rendben van, arra a 700asra meg rákérdezek, mert ez tuti elírás. 131k viszont szerintem sok lenne érte. -
Kari1
aktív tag
Az azért érdekes mert haver náluk vett 50 valamnnyiért w810-t és a honlapon is annyi akkor az áfa hol marad? Jah és szerintem nem is kell adót fizetni a telókra ha nem akarsz mert ezt ők elintézik valahogy:
''A Goldline Telecom 2003 Kft jogosult különbözeti adózás szerint adózni az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény 48. § alapján. Ez azt jelenti, hogy a feltüntetett árak 0%-os áfa tartalommal rendelkeznek és bruttó fizetésre vonatkoznak.
Természetesen a vásárlásról számlát állítunk ki, de ebből áfát nem lehet visszaigenyelni, csak költségként lehet elszámoltatni, mivel a fizetett ár 0%-os áfát tartalmaz. Külön igény szerint tudunk 20%-os áfás számlát adni, de ez természetesen a készülék árának 20%-os növekedésével jár. Ezt kérem On-line rendelés esetén a megjegyzés rovatba tüntesse fel.''
Ebből nekem az jön le hogy csak akkor kell az áfát kifizetned ha pl vissza szeretnéd igényleni . Bár lehet hogy nem jó értelmezem.
De most már csak a tesztektől függ hogy ilyen telóm lesz-e. Mert lehet hogy valami ''nagy'' hibája mégis lesz. ha nem akkor biztos ilyet veszek de azért nem mind1 hogy 65e - vagy 85e ft. A különbözetből bőven veszek egy 2 gb-os kártyát. -
AS
félisten
Jó hirem van egy angol emberkének már van!
Edig jokat irt rola.
Irja hogy D900 al öszemérve (mert az van neki ) Jobb hangminöség És még minöségben is veri.
És nagyon örül neki.
[Szerkesztve]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
válasz Scoobyka #179 üzenetére
Szerintem nem, én ismerek pár nagy keret még nekük sincs de tényleg napok kérdése és lesz,
T-mobill és többi szolgáltato májusnál elöbb biztos nem fogja bevezetni.
Viszont az is nagy kérdés milyen szinekben lesz kaphato.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Scoobyka
addikt
[link]
már a pixmania is csökentette az árat..99.e-ről kezdte és most 88e....laza 1,5hét alatt...nem semmi -
AS
félisten
-
Bdanyy
addikt
Ha progit bt-n átküldenek rá,ugye fel lehet rá telepíteni?Meg hogy memkarira vagy belsőre tegye?
Lehet keverem motorával,hogy cska kábelen lehet
[Szerkesztve]http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
AS
félisten
uuuuuuuuuu
Első teszt!Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AMD Power
titán
Végre látom az U600 , U700 és az U100. Bár az U700 elvan írva!
-
AS
félisten
Jah, bár én tudom nagyker árát de még nekik sincs szoval akkor boltoknak sem lehet.
-
AS
félisten
Elkészült a Samsung U600 oldala!
Minden az u600-rol:
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Kari1
aktív tag
Szerintem 1.3al nem olyan rosszak ezek a képek
OFF:Anno haver d500-asa olyan bűnronda képeket csinált, hogy a mostani SE v630asa ami 2mp-es simán veri pedig szerintem annak se jó a kamerája
De azért valamilyen tesztet ill összehasonlítást nagyon várok, meg hogy végre mo-n is lehetssen kapni és hogy feketében is legyen. -
Garfimacs
csendes tag
pár kérdés:
1. Mit jelent a yahoo email ? Én a yahoot használom, ad-e nekem valami puszt ez a szolgáltatás magyarországon ?
2. Hány darab SMSt tud eltárolni a gép ? ( kimenő + bejövő ) Talán megoldották már azt, ami a NOKIAban már ezer éve van azaz a dinamikus memóriát ? -
AS
félisten
Thom! a D900 is ilyen képeket készit 1.3 ban.
Érdekeség hogy ha 3 megapixels kép akkkor fog jol kinézni- Meg nem tudjuk milyen beálitások voltak minöség stb stb-Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Nokia 8310 - A mini mobil - 2001
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest