- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Nos...
Erről az oldalról eddíg nem is hallottam,de ezek tényleg U600-ra valók.
Én is megpróbáltam letölteni egyet,de nekem nem töltötte le.Nem tudom mér.
Elvileg jad és jar fájlt kell letölteni és mindegyiket felrakni a telóra.
Te mind a kettőt letöltötted?
Ha igen akkor nincs tippem mért nem működik.
Az az igazság,hogy ha meglenne az U600-am többet tudnék mondani és én is próbálgatnám,de már túladtam rajta.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
haspokk
tag
Nem kell mást tenned, mint a kiszemelt játék fájljait (*.jad, *.jar) felmásolni a telefon memóriájára, az ''Other files'' mappába.
Majd beütöd ezt :
*#9998*4678255#
Ha a fenti kódot beütöd, akkor ugye kiírja a telefon, hogy bekapcsolva. Ami annyit tesz, hogy engedélyezi JAVA programok telepítését.
Kiválasztod a *.jad kiterjesztésű fájlt, és az ''Opciók'' gombot (gyk: a kijelző alatti, bal oldali érintőgomb) megnyomod. Ha kompatibilis a játék a telefonnal, megkérdezi, hogy telepíteni kívánod-e.
Ennyi az egész.Feladnám a csokievést, de én semmit sem adok fel!!!
-
ToRR3nt3
senior tag
Van 1 pár ilyen... Van a zedge.com oldal ott van egy csomó legális gém erre a telefonra de még egyiket se bírtam rávenni h menjen..
Érdekességet vettem tegnap tudomásul: az U600 on csak alapműveletes számológép van, az E250-en meg tudományos. Meglepett, azért egy fele annyi tudású és árú telefon, mégis veri ebben......We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
halfgod
tag
U600 ra szótárat lehet rakni?
ha igen merre találok mert sehol nem láttam de mintha valahol olvastam már róla hogy létezik ilyen szw!
köszike -
ToRR3nt3
senior tag
-
Jenő
aktív tag
válasz ToRR3nt3 #1963 üzenetére
Sokat keresgéltem, de sajnos más normálisat nem tudtam.. Ebből is érdemes a full (fizetős) verziót használni, mert a demoban elég sok minden le van tiltva.
Másrészről meg nem is tudom, hogy még miket töltsek le a telefonra.. Semmi nem jut eszembe, hogy mit keressek, így most minden megvan, amire szükségem van. -
halfgod
tag
Mire jó az inteligens kereső?
mert én sok értelmét nem látom (lehet azért mert nem tudom mire jó -
Redy
tag
Nekem olyat csinál a mobilom hogy amikor fényképezek: fokuszál, elöjön a zöld keret és ez kb 6-7 másodpercig ugy is marad mire fényképez... eddig ez nem volt 2 másodperc... ez mitől lehet?
-
borbelyimi
csendes tag
Szia!
Nekem is független és ezek vannak rajta:
BobbyCarrot
TimeRider II.
Asphalt Urban GT
Midnight Pool
Minigol Las Vegas
Tetris
Üdv,
Imi -
nemma
addikt
válasz borbelyimi #1977 üzenetére
Most komolyan kimásoltad a hsz-emet?
[Szerkesztve] -
ToRR3nt3
senior tag
Szevasztok!
TV-t szoktatok nézni a telefonon? Tud valaki jó csatornákat? Mert én csak a T-zones-on lévő pár adót (ATV, HirTV, Duna? echo etc.) találtam eddig, aztán jó lenne mást is nézni...
[Szerkesztve]...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
AMD Power
titán
Tudom állítani benne az SMS hangot? mármint mást berakani mint a gyári?
-
-
bajzso
tag
Sziasztok!
Az SE K700-K750-esemről is ment az ingyentv, tényleg ingynes, el kell menteni a könyvjelzőkbe a csatornákat egyesével, és onnan egyből előhívni! Ja és nem csak EDGE hálózatról megy, hanem gprs-ről is, mivel K700-ban sem volt EDGE, csak gprs.
Ajánlom még ezt a fórumot:
http://smforum.extra.hu/
[Szerkesztve]bajzso
-
halfgod
tag
Sziasztok!
Most mutatott az egyik ismerősöm java-s autóstérkéoet (SE 510 e van), létezik ilyen u600 ra is mert nagyon tetszett! -
halfgod
tag
MEg is van csak nem értem hogy csak és kizárólag SE ra vannak
[link] -
halfgod
tag
Hy!
Ne nézzetek hüllyének hogy ilyenkor írok de buliból hazafele vagyok és sikerült majdnem teljesen kijózanodnom
a kérdésem az lenne hogy a spanom egy a szg -re rákötött bluetooth adaptterrel és a SE on bekapcsolt bluetooth mellet tudja telótól irényítani a winampot és a bspalyert!
Ez lehetsége U600 on
köszi szépen -
Rolcsi20
senior tag
az U600 is úgy lötyög kinyitva mint a 700as?
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest