- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Képek: megint a franciáktool:
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
legiaap
félisten
Nos engem még két kérdés izgat:
Az anyagminsége milyen lesz?Mert ahogy elnézem a képeket nem tűnik valami minőségi anyagnak.
A másik dolog,hogy milyen gyorsan kezeli a mem karit,mert a D900-amnál,hát mit is mondjak orbitálisan lassan kezeli az 1 Gigás Sandisck-emet.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
AS
félisten
D900 azért kezelo lasan mert valajoban hivatalosan csak 512 mb memoriával kompatibilis mig a u600 2 gb al, és talán a 4 et is megeszi.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Itt van végre hivatalosan is.
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
legiaap
félisten
Viszont ha jól látom,akkor ebből kihagyták a stoppert és a visszaszámlálót.
Ezt nem kellett volna.
És a rádiót meg se említik,pedíg az is van benne.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
richies
senior tag
van benne stopper, visszaszamlalo ,meg calculator is.. ugyes a magyar samu.. hajra
2 nap utan, kis karistolasokat latok a gombok felett, gondolom a csusztatgatastol..
meg azt nem ertem, miert nem olyan szivacsos jo anyagbol van, miont a d600-as volt ?! grrr
itt van par kep a szabadbol:
[link]
[link]
[link]
[Segítek linkelni, h. ne kelljen kopipésztelni.
Esetleg saját erőből?
Viktor0610]Rozsomak of Power
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
Lehet megvárom magyar garist....
-
kelepce
tag
Hoppá, valami készül... A Vodánál esett a D900 ára. Tízezerrel olcsóbb, mint tegnap. (Előfizetéses, ''A'' csoport.)
[Szerkesztve] -
AS
félisten
U700at biztos nem mert az HSDPA. és voda nak még nicns hsdpa.
-
kelepce
tag
3G-s telefonokat is forgalmaz, pedig csak Budapesten elérhető.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
-
AS
félisten
Egy biztros U700 ban 100% ban vannak profilok, szerintem itt is a 5 ös ébresztö is ere utal.
-
MODERÁTOR
-
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Még nem nagyon aktívkodtam errefelé, de végigolvastam a témát. Egy ideje már nézelődök teló ügyben és eddig eléggé SE párti voltam: sok ésszerű fícsőrük van, illetve autófókuszos kamera is főleg nekik van tényleg jó, Walkman is odaverős, stb.
De egy ideje a D900 is számításba jött, illetve a D900i majd, mert csak cseszte a csőrőm az a pár apróság, ami abban lenne pluszban.
NA DE MOST, U600, hát...
Külső - 5
Tudás - ? mondjuk 5 Illetve 4,9 - vagy ha valaki azt mondja, hogy itt már nincs az az érthetetlen dolog, hogy 4mb szeparált memória a Java cuccoknak, akkor 5
Mi kell még? Tehát eléggé bejön a teló, bár 80+ ezer még nekem kicsit sok, de egy U700 is megjelenhetne már 80k-ért, és ez meg lehetne 60 körül
Egy ''érdekesség'': [link] - A bűvös 8-assal kezdődő határ alatt!
Tehát engem meggyőzőtt, még a fülesre leszek kíváncsi (mint ahogy sokan mások is) illetve, hogy lehet-e majd átalakítót hozzá (hülye kérdés persze, csak idő kérdése, de mondjuk nem bánnék egy SE féle megoldást: gyári headset két részből, és akkor nincs vita, nem kell olcsóé utángyártott, stb. )
Én is várom majd a képeket az első szerencsésektől, valamint engem a videók is érdekelnének (nappali, éjszakai, stb. - képekben ue. ).
Csak aztán ne vegyetek túl sokan ilyet meg ne mondjátok el másnak, hogy milyen teló, mert akkor hamar veszít az exkluzivitásából, ha tömegteló lesz...
Na jó, ezutóbbi vicc volt (bár ha jobban belegondolunk... )
[Szerkesztve] -
kelepce
tag
''Ami samu honlapján van az egyenlö a 0 val...''
Sajnos igazad van.
A műszaki leírás félig angol, félig magyar nyelvű. A leírás ráadásul hiányos, pl. szó sincs benne a készülék rádiójáról. Több helyen szerepel a készüléknél, hogy N/A. Nincs adat. Ezek szerint maga a gyártó Samsung cég sem tudja, hogy milyen tulajdonsággal rendelkezik az általa gyártott készülék? Ez bizony szomorú. Csak nem az AS szabvány szerint készülnek és ezért nincs adat? (AS=Ahogy Sikerül)A Samsung keményen megdolgozott a hírnevéért, ehhez méltó tájékoztatást várnak a vásárlók. -
Viktor_0717
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek, május elején már kapható lessz a vodafone-nál?
Nagyon tetszik ez a telo és ha kapható lesz egyböl be is nevezek egyre, csak azt nem tom hogy milyen színben, nem tudjátok esetleg hogy valahol meg lehet e nézni (élőben), a különböző szineket? -
csab2
veterán
válasz Viktor_0717 #337 üzenetére
Pont ebben a topicban tudod megnézni a színeket. Azt, hogy nálunk az alap kék színen kívül milyen színben lesz kapható, csak a mobilok jó istene tudja.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Kari1
aktív tag
A telefon milyen vieó formátumokat tud lejátszani mert egyik ismerős mondta hogy állítólag a d500 és d600 avi-t is letud játszani (akkor az u600 is képes avi formátumot lejátszani)?
-
AS
félisten
Nerm tud D500 D600 avit lejátszani ez fatális baromság!
-
AS
félisten
Szerintem várjuk mig a hivatalos magyar garis U600-at.
Vagy valaki már látta az mm be ew ben?Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
válasz Viktor_0717 #346 üzenetére
Igen.
Sok ismerösöm van ha valaki látta az nekem szol én meg majd nektek.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Viktor_0717
csendes tag
Köszi As!
Jah és nem tudja valaki hogy mi van az u700-al? Mikor várhato M.o-on és kb mennyi lesz? -
AS
félisten
válasz Viktor_0717 #348 üzenetére
U700 még külföldön sem kapható sehol sem, szoval ara még várni kell.
-
Viktor_0717
csendes tag
Köszi!!
De nem is nagyon érné meg legaláb is nekem mert 3g is havi 1800 a legolcsóbb hspda, meg még több nekem meg nincs havonta ennyi pénzem pluszban !
És amire mo-on lehet rendesen ezeket használni az szerintem még 1-2 év!
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...