- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garfimacs
csendes tag
válasz Viktor0610 #1150 üzenetére
Nem.. a telóban működik rendesen...
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
Ha USB kábelel kötöte ösze akkor háttértára kell állitani.
Enyi.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Garfimacs
csendes tag
válasz Viktor0610 #1152 üzenetére
Hol? Mi ?
-
LoUiE^
csendes tag
válasz Garfimacs #1148 üzenetére
Olvasva panaszaidat, és tudván, h nekem is hasonló verzióm van, érdekesen tapasztaltam, hogy nekem valahogy jobb benyomásom lett a telefonnal kapcsolatban, mint neked.
Én a vezetéknévhez írom be a delikvens mindkét névtagját, így helyes lesz az ABC rend.
SMS érkezésekor nekem ad ki hangot is és még rezeg is a telefon.
Képek nagyon jó minőségüek, főként egy telefonhoz képest, persze itt feltételezni kell, hogy tudod, miko, milyennapszakban, időjárásban milyen beállítások az optimálisak.
A 7610-ről áttöltött képeim teljesen minőségveszteség nélkül mentek át.
Harmadik napja megy a telefon az első 10 órás töltéssel, közben csináltam 63 fényképet, másoltam, állítgattam, telefonáltam, no és nem utolsó sorban zenét hallgattam.
Ezek azok, amik nálam tán másképp jelentkeztek, vagy nem értek velük egyet Nem rossz telefon ez egyáltalán... (Csakhogy a későbbi vásárlók kedvét ne vegyük már el) -
AS
félisten
Akkor:
Szükséges windoz sp2 csomag
Szükséges az USB driver. (igaz ezt automatikusan felrakja sp2 nél)
jah igen D600 e900 D830 D900 U600
Soha a büdös életben nem volt problémám, mindig müködöt háttér tár ha nem fog akkor nálad van problema.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
Garfimacs nagyábol egyedül van véleményével itt a sok sok u600 felhasználo elen és tapasztalt samsungguruk elen.
De nem baj ez ilyen minden telefonos topikban van
Jah probáloljon ki egy lG-t szerintem kidobná az 5 .rölNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Garfimacs
csendes tag
Igen, én is így oldottam meg a telókönyv problémát, ( mindkét nevet a vezetéknévhez ) de ez pl. problémát okozhat, ha egy névjegyet akarok átküldeni egy másik telóra.
Amennyiben meg tudod mondani hol lehet beállítani, hogy rezegjen IS a bejövő SMS, úgy egy üveg minőségi pezsgőre a vendégem vagy...
Az akksi dolog.. hmm.. -
AS
félisten
Mint irtam probláma magánál van uram:
Rusi irta a forumba : (csak azért hogy mindeki lássa!
Érdekes, nekem a telefonkönyvben mind a 100 BT-n fogadott nevet hibátlanul rendezte be és vezetéknév szerint.
Érdekes, de nekem valahogy nem írja ki az óránál, hogy Párizs, mivel ÁLLÍTHATÓ az órakijelzés (egyébként a világórában is Budapest, Párizs időzóna van...).
Érdekes, de nekem a Parlamentes háttérkép kivételével BÁRMIKOR engedte a naptárat kirakni a főképernyőre.
A hulladék minőségű képen nem tudom mit értesz. Az igaz, hogy a D900 jelenleg jobb képet csinál, de talán érdemes lenne az igen bőséges beálítások között is körülnézni, mert ezekkel nagyon is befolyásolható a képek minősége.
A régi telód mégis mi volt? Ugyanis ha fényképekre gondolsz, azok tuti nem nézhetnek ki rosszabbul az U600 kijelzőjén. Ha háttérképekre, akkor meg nem lehetséges, hogy a régi mobilodnak nem QVGA (240x320 pixel) felbontású volt a kijelzője, hanem kisebb? Egyébként ilyen nincs, hogy egy képet átrakunk egy másik mobilba és bármilyen változás történik vele.
Az akkuval kapcsolatban nehezebb nyilatkozni, de nem árt tudni, hogy egy vadonatúj készülék akkuja legalább 10-15 feltöltés-lemerülés után kezd beállni a normális kapacitására. Ne feledd, hogy a nálam járt példány már használt, bejáratott változat volt (túlságosan is, lásd karcok).
Ez a szervezős dolog alig egy oldallal ezelőtt merült fel és egyszerűen nem értem. Van 3 (három) bejegyzési típus. Ebből 1 (egy) nem kérhető riasztással. Akkor most ez miért baj, mikor pl. a Nokiákban is van ilyen?
A jegyzettömb igen sok telefonnál nincs a naptárban, éppen azért, mert az csupán szöveg eltároására szolgál (Nokiában is külön van).
Ha zavarók a hangeffektek, akkor mit akarsz azon átállítani? Épp az a jó, hogy kikapcsolhatók, és így nem zavarnak. Nem tudom, de még nem futottam össze olyan mobillal, ahol mondjuk az akkumerülés hangját lehetett volna állítani (ez csak egy példa hangeffektre).
A memóriakártyás dolog pedig rendkívül bonyolult. Beteszed a telefonba a kártyát, megformázod, majd rádugod az adatkábelt. Ekkor a készülék megkérdezi, hogy milyen módba kapcsoljon és te a Háttértárat választod. És ekkor jön a katarzis, mivel rövid Windows szöszölés után (felismeri a szabványos külső meghajtót) máris ott figyel az Intézőben (nem, még Total Commander se kell hozzá) az új cucc, Cserélhető meghajtó néven.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Én csak ugy veszek készüléket és bármi mást hogy elöte tudom mit veszek,
Gyakorlatilag u600 at már jobban ismeretem mint akinek megvolt.
de igy ez pl mp3 lejátszonál is stb.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
c p
tag
[... Harmadik napja megy a telefon az első 10 órás töltéssel, közben csináltam 63 fényképet, másoltam, állítgattam, telefonáltam, no és nem utolsó sorban zenét hallgattam....]
az azért hozzátartozik az igazsághoz, h. pl. másolás közben is tölt(het)i, ha pl. usb-n beszélget a pc-vel - tehát nem feltétlenül egyetlen 10 órás töltés eredménye a háromnapos használat
tapasztalataim (és az első napos pofáraesésem - melóban, napközben lemerült) alapján igencsak ajánlott - jó közelítéssel - _állandóan_ töltőn tartani
[Szerkesztve]... in blues we trust...
-
Garfimacs
csendes tag
nemtom mijaza BT..
A manuálisan bevitt tételeket keresztnév szerint rendezi
NEM állítható a város, csak az időzóna, ezért vagyok én Párizsban.. beállítottam Bangkokot második időnek, mert az nekem fontos és működött, de pl. nem tudom átállítani Karachi-ra.. , mert az az időzóna Bangkokot preferálja abban az időzónában, mint nálunk Párizst.
Próbálj meg kitenni egy saját hátteret, nem engedi a naptárt...
Oxx... én mindíg az automata beállításokat használom fotózáshoz és nem is annyira fontos... de miért teszi tönkre a normál fényképezőgéppel készített képeimet ?
Az előző telóm: SE 750i
A nem zajongós feladatok azért baj, mert így felesleges.. és ugye mind a 3 féle bejegyzésben max 100 a limit..
A zavaró hangeffekteket átállítanám valami személyesen választott hangra inkább, minthogy kikapcsoljam... OK.. ez személyes rapli, hogy agresszívek a hangok és nem átállíthatóak.
Igen... ott figyel a memóriakártya felismerten, mint külső meghajtót, ám ha kezelném, akkor azt írja ki, hogy ilyen nincs.. ( minden más telómnál működtek a kártyák ) -
c p
tag
sz'tem ezen nem éri meg túrázni: normál (nem téma) módban a gyári háttérképeken kívül semmi egyéb háttérbeállításnál nem lehet kiválasztani, h. mutassa a naptárat a főképernyőn - egész egszerűen le van tiltva a mező és a ''Ki'' állásra van állítva
nem mintha hiányozna, h. a kutyám fejére rá tudjam varázsolni a naptárat (elvagyok a homokórával), de tény, h. nem lehet
[Szerkesztve]... in blues we trust...
-
LoUiE^
csendes tag
válasz Kalmanrobika #1171 üzenetére
dede, épp tegnap vettem észre, mikor is jött az sms, egyet csippan, és rezeg is egyet.
1. üzenethang, hang, egyszer
ezek a beállítások... -
ma-Zo
tag
Helló,
Nekem is előjött a ''némárol visszatérve nem rezeg'' probléma, annyi volt, hogy lenémítottam, majd kb 20 perc múlva hívtam egy kollégát, utána láttam, hogy némán maradt a meetingen, -> # nyom és csak a hangjegy jött vissza.
Ha csak simán ki-be kapcsolgatom a néma módot, akkor visszajön a rezeg és csörög opció.
A másik (az igazi) problémám a telóval ill. a software-rel, hogy ok megvettem az 1GB microSD-t bele, de:
- a rajt lévő hangokat, nem tudom berakni csengőhangnak, csak ha átmásolom a telóra, nem mindegy neki, hogy honnan nyitja meg, a SE simán lekezel ilyesmit.
- ok, hogy nagyon sok kép elfér a kártyán, de de editálni, se elforgatni, se nézegetni, se semmit nem tudok vele tenni, ha meg akarom nézni a képeket, akkor rámegyek megnyitok egyet, majd vissza, rámegyek a köv.-re megnyitom, majd vissza, majd köv..........
Magyarul nem lehet lapozni a képek közt a memóriakártyán.
Erre nincs valakinek 5lete?
Köszi -
-
AS
félisten
Memorikárytaában léptetés és egyébb gondok az U700 ben meglesznek oldva.
És + ban uj funkciok is leszenek. google., több menü.
Profilok is lesznek.
3.2 HSDPA mindent visz.
Hát nem tudom lehet hogy cserélem..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AMD Power
titán
Olvastam erről a telcsiről egy másik oldalon egy másik tesztet. Arra jöttem a rá a teszt végére , hogy velem vannak a problémák. Talán kicsit szigorú voltam ezzel a telefonnal , mármint ami a megítélését illeti.
-
ma-Zo
tag
Hááát... Nem ilyen megoldásra gondoltam, de légyszi ilyeneket ne írj, mert csak felvágja az agyam, hogy az U700 ban majd..... nekem U600-am van és ez a topic erről szól, vagy nem? Már nem is emléxem, hogy ki inditotta a témát
Eddig nem volt semmi bajom, de most akkor te is döntsd el, hogy jó teló-e ez és neked tetszik-e, mert egyik hozzászólásodban véded, mintha a gyermeked lenne, most meg ''lehet hogy cserélem..''
Hmmm....
PEACE!
Esetleg az ujabb SW-ben is így van, akinek olyan van? -
AS
félisten
Nem mondtam hogy cseréljétek le. csak egy lehetöség.
U600 nagyon szuper készülék.
Ezt csal egy eszmefutatás volt.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Samsung U600.al készült video koromsötében!!!!
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
kem
addikt
Az enyém is U600AWGD1
Csúszka jó, bár nekem is van a 2-es gomb fölött egy kis sikamika, de nem igazán érdekel.
A legnagyobb bajom a telefonnal, hogy mivel jobbkezes vagyok, néha amikor a navigációs gombot használom, hozzáér az ujjam a C gombra, és kilép mindenből:S
Amugy meg meg vagyok elégedve vele, főleg azért vettem ilyen telefont, hogy videókat tudjak nézni rajta, az pedig kifogástalan.
A fülhallgató mondjuk elég ocsmány. Túl nagy, és a mikrofon miatt amire semmi szükségem mindig kiaraszol a fülemből.
Röviden ennyi.
Jahh meg alig tudtam rájönni, hogy hogyan kell használni a vakut: ))Köszi!
-
legiaap
félisten
Nektek nem szokott olyan lenni,hogy mikor videót akartok nézni (persze a mem kariról) akkor mikor rámantek az opciók teljes képernyőre,akkor újraindul a teló???
Nekem állandóan ezt műveli.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
legiaap
félisten
Nem talón van fenn a videó hanem a mem karin.Azt írtam.Amúgy minden videómmal ezt csinálja.Egp videóról van szó.A PC Stuidóval konvertáltam.Az MP4-et néha le se játsza vagy fel se ismeri.
Ha mondjuk előszőr rákattintok a videóra és utána teszem ki nagyba akkor nem lép ki.
Ja még egy megjegyzés: a hang még mindíg késik.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
AS
félisten
De programal nem értek semit sem!
Mert kell hozzá megfelelö beálitás .
Ezit is megcsináltam már 3g2 ez jobb mint mp4.
Viszont csak ugy müködik ha átnevezük 3gp-re ez trük.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
c p
tag
válasz legiaap #1184 üzenetére
nekem is csak úgy megy, ha elkezdem lejátszani és utána a # gombbal kilököm teljes képernyőre
mondjuk az jó dolog, h. a # gombbal el is lehet fordítani a lejátszott video képét... de ezt a fícsört igazán beletehették volna a fényképezőgépbe is a balkezesek kedvéért... in blues we trust...
-
AS
félisten
Raktam fel animált háttereket az u600 olalra: [link]
Parlament már unalmas.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
rakuzzi
csendes tag
Kedves Hitetlenek! Ha valaki még mindíg nem hiszi,hogy a PC tölti a telefont,akkor kapcsolja ki a telcsit és dugja rá az usb-re és lesse a telcsi kijelzőjét------>Töltés...
Még mindíg nem tudja senki,hogy a d900-as is csak 5 mp-ket ugrál mp3 tekerésnél,vagy többet?
Az u600-on,hogyan lehetne nagyobb lépésközzel tekerni? -
AS
félisten
U600 al készült video!
Mindenki néze meg nem minöség lényeg hanem tartalom
[link]
Enél azért jobb minöségü csak Yootube szétömöritete.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Tibi KNIGHT
csendes tag
Sziasztok! Még mindig az a kérédem lenne hogy lehet eltűntetni az órát a kijelzőről? Tudom hogy 3 féle választási lehetőség van, de nekem nem kell az óra Ötlet?
-
legiaap
félisten
válasz Tibi KNIGHT #1195 üzenetére
Nem lehet eltüntetni az órát
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Tibi KNIGHT #1197 üzenetére
Hát ez van...
Sajnos nincs tökéletes teló.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...