Hirdetés
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
Na ez ütős lesz főleg a mini , ha lehet itthon kapni majd !
[ Szerkesztve ]
Attila
-
Segal
veterán
válasz Rigormortiis #2 üzenetére
Le vagy maradva...
Már megegyeztek a Nokiával."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz MikeWazowski #5 üzenetére
Azt nem tudom, de az EU-ba jöhetnek. Rajtuk múlik hogy döntenek.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
berek21
senior tag
Itt már több mint egy éve vannak. Az asszonynak is itt vettem az x100-ast. [link]
Lancia Delta III eladó!
-
őstag
Hú, ha az a mini Vivo-hoz méltó kamerákat kap és elfogadható lesz az üzemideje, akkor nálam az S23-nak befellegzett.
-
őstag
válasz janeszgol #10 üzenetére
Nem csak az S23-al van bajom, hanem az S23-on keresztül az egész Samsunggal. Olyanok lettek mint az egyik nem androidos gyártó: hülyítik a felhasználóikat miközben kizsebelik őket. Az S szériájuk remek példa erre: csúcs telefonnak promózzák, kiemelve a kameraképességeket, mellé raknak egy iPofátlan árat. Hol itt a hülyítés? A kamera közel sem csúcs (sima S-ekben pláne nem az), mégis 4 éve ugyanazt a kamerát rakják minde S telefonba (S22-23-24 és úgy néz ki, hogy az S25-be is). Pont amióta a Huaweit kirúgták a piacról, gyakorlatilag leálltak a kamera fejlesztéssel, mert megtehetik.
Volt Huawei P30-am, ami már 5 évvel ezelőtt jelent meg. 750 euro volt a nyitó ára (230 ezer Ft). Ami pont a banki árfolyamnak felelt meg (ez fontos!). A Samsung S23 két dologban adott többet (120 Hz és qi töltés) minden másban legfeljebb utolérte a P30-at, vagy még azt sem (pl. pont a fotózásban nem). És ezért a három évvel korábbi Huawei szinvonalért kért a Samsung 410 ezres nyitóárat (800 euro). Ami kurvára nem a banki árfolyam, mert sose volt 500 Ft. egy euro (ugye nem kell mondanom melyik másik cég adja hazánkban 25 %-al magasabb euro árfolyamon a telefonjait) Aztán ennyi pénzért kapott a júzer banánhibás kamerákat. Én ezt nem nézem el a Samsungnak. Szerinted jó telefon az S23, szerintem nem az. Banános kamerákkal pláne nem az, 500 ft/euro áron adva pedig szemköztköpés. "A" szériásnak jó lenne, de ez az S széria. És ne hazudjanak kameraképességeket egy olyan telefonhoz amiben pont a kamera a leggyengébb a hasonló árú konkurensekhez képest. -
janeszgol
félisten
Tök igaz, írtam is itt is, meg máshol is, hogy utoljára 2020-ban volt csúcs kamera Samsungban. A banános dolgot javították már, bár igaz sokáig tartott és gáz is volt a Samsungtól ez.
Pont a múlthétvégén vittem egy P30 Prot és lőttem pár képet. Videóban sosem volt a legjobb a Huawei, de állóképekben nagyon is. Tök jó képek születtek. Ott még nem színezett a Huawei, természetes lett a végeredmény és részletekben sem volt híján.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen