Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz Grampy #103005 üzenetére
Nekem volt ku6450 és sötétbe elégé be világított sarkai de nem mindig tapasztaltam általában felső sarkában volt tapasztalható ilyenkor a háttér fényt visszább vettem
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz Grampy #103008 üzenetére
Nagyon zavaró így persze maximumra raktad a fenyerőt.nekem nem volt ennyire zavaró igaz nem állítottam be legmagasabb fenyerő re. Ezért vettem ks szériát mert sötétbe is jó a feketéje sajna 6 szériának gyengéb a feketéje. Valami jó beállítást kenne nézned. sajnos az szürkés fekete nekem se teszet nem tudtam meg szokni akár hogy is állítottam be
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz Grampy #103011 üzenetére
A beállításoknál van smart led .próbáld meg ki cseréltetni mert ez nagyon felhős meg nagyon be világít így olyan majdnem mint ips paneles lg .de azért várd meg más mit mond rá a fórumon
[ Szerkesztve ]
-
-
Celtis
veterán
válasz Grampy #104140 üzenetére
Értelemszerűen a falikonzolt a TV vázához rögzíted izmos csavarokkal és nem a hátlaphoz.
A TV-hez egyébként nem adnak rögzítőcsavarokat, de elég kis tűréssel megadott menethosszat igen. Ha jól emlékszem M8x50 és egy sima+rugós alátéttel jött nekem össze a megfelelő méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest