Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz Tsebacsi #6978 üzenetére

    A sima kábeltv képe kb ugyanolyan (ronda) lesz mint a HD ready TV-den. Max annyiban nyerhetsz, ha az újabb TV-ben már jobb a képjavító elektronika. Ha eddig is elfogadható volt, akkor ezután is az lenne.
    Pl: Barátomnak van egy 2-3 éves Samsung HD ready 94 cm-es TV-je, én pár hete vettem a 40C650-et. Abból a távolságból, ahonnan Ő nézi (4 méter) és ahonnan én (3 méter) gyakorlatilag nincs különbség a két kép között, élvezhető, hiszen ilyen távolságból már nem látszanak (vagyis közel sem annyira) a gyenge bitráta miatti szépséghibák. Neki analóg kábelTV-je van, nekem digi-s "digitális", de gyakorlatilag egyforma a kettő.

    Emlékszek 30 évvel ezelőtt anyámék azt mondták mindig, hogy ne nézd közelről a TV-t fiam mert elromlik a szemed. 2011-et írunk és semmi sem változott: itt az új technológia, és azt mondja az ember, hogy ne nézd közelről a TV-t, mert elromlik a szemed, mármint távolról szép a kép, közelről ronda, akkor csak a szememben lehet a hiba :C

    A másik meg, hogy 32-ről 37-re váltani az azért nem nagy előrelépés szerintem, eggyel nagyobb méret szerintem minimum (40-42), ha már full HD tartalmat akarsz rajta nézni, mert így nem fogod észrevenni a különbséget. Véleményem szerint ha a barátom TV-jén néznénk 720p MKV-t, és ugyanazt nálunk megnézné 1080p-ben, ő pl nem látna semmi különbséget. :D, lehet én sem, és ez a valószínű.

    Ja a 2 TV között TV-zés szempontjából gyakorlatilag annyi a különbség, hogy az övé idősebb, és 100.000 Ft-al többe került mint az enyém :D

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák