Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shocker

    csendes tag

    Sziasztok!

    Na, ugye pár napja zsibbasztottalak titeket pár kérdéssel. (Már aki megtisztelt azzal, hogy válaszolt ;)

    Az első kérdés még mindig el: érdemes az AllShare-t lecserélni? A többi többet tud?

    A második kapcsán érdekes dolgok történtek. Nem jelentek meg továbbra sem a 8,5 és a közel 3 gigás fájl, ezért rádobtam vinyóra. Miután tehát USB-n keresztül megnéztem, láss csodát, megjelent az AllShare mappában. És nem a vinyónál, hanem a hálózaton. Érthetetlen számomra. Mindenesetre csak próba volt, attól tartok, a routerem (Linksys wrt160nv2) amúgy sem bírná el egy sokgigás fájl átküldését (tudom, függ a rácsatlakozott dolgoktól is: két telefon, egy note- és egy netbook, amik közül az egyik mindig megy, akárcsak a routerre kábelen csatlakoztatott PC, meg még egy PC wifin).

    A hármas az viszont továbbra is rejtély. Azt hittem, megtaláltam Kolumbusz tojását, mikor a DVD-lejátszó beállításai között kalandozva megtaláltam egy beállítást, ami azt hittem, segíthet. De nem. A Scartot meg megcseréltem, kicseréltem egy másikra, azt is megcseréltem. Semmi. Nem szoktam feladni, szóval még kutatok, mi lehet az oka, de egyelőre elfogyott a munícióm. Ha van további ötletetek, akkor azt köszönöm!

    Ezek mellett megjelent egy újabb kérdésem: az analóg és a digitális adásokat tudom "vegyíteni"? Azaz egy analóg után érkezhet digitális, esetleg fordítva a csatornalistán?

    Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, ötleteket: minifoximaxi :R Tegla80 :R JoeYi :R .

    Valamint előre köszönöm a továbbiakat is!

    Szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák