Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kammu

    csendes tag

    válasz der_ #2014 üzenetére

    Szia!

    Én csak próbából rákötöttem de sima dsub vezetékkel, nincs dvi-hdmi átalakítóm. A képe szép volt - kis túlzással mint egy monitoré, poénból toltam rajta pár meccset (online fps játék - lödd le a másikat) gondoltam ekkora képernyőn könnyebb lesz a célzás, de meg kell szokni hogy minden nagyobb ;). Nem tapasztaltam a játék során semmi zavarót, nekem fix 125FPS-re van állítva, semmi szaggatás szellemkép vagy bármi. Szépen futott minden, pontosan precízen mozgatta a tájat az ellenfeleket.
    Nekem ez elég macerás a gépem és a tv közt van 1 szint és kb 10m különbség, a gépet sem igazán szeretem cipelni, szóval ez csak 1 órás próba volt, de lehet ha lesz majd egyszer időm komolyabban akkor nekiállok és leviszem 2 napra és ami belefér... na de család mellett ez szerintem 1 éven belül nem igazán fog sikerülni.
    Látod ezzel a digitális analóggal is mennyit kínlódok, az antennát is 3 nap volt míg rádugtam és megnéztem a digi adásokat - hiába érdekelne a dolog sajnos most van rakás fontosabb dolgom is :(. Sima 3000 forintos antennán bejött minden még a mindigtv kódolt adásai is... mármint kiírta de "kódolt adás". Pesttől 23 Km-re lakom.

    Ja a videókártyám nvidia 8800GTS, ATI-t sajnos megutlátam pedig elég nagy ati-s voltam (többek közt a catalyst miatt IS - meg én 3D játékot fejlesztettem egy időben és ég és föld volt a 2 kártya tudása és egyéb dolgai - pl a tv kezelése is sokkal jobb volt az nvidiának)

Új hozzászólás Aktív témák