Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    Sziasztok!
    Visszaolvastam jó sok hozzászólást, de nem találtam a problémámra gyógyírt.
    Samsung QE55Q70RATXXH készülékem van egészen pontosan. Szeretném a firmware-t lefrissíteni, ami jelenleg a készüléken 1401.0. A honlapon találtam is egy friss verziót, azt mondja, hogy 1406.4, ez 2023.09.07 keltezésű. Letöltöttem, követtem a manual pontjait, de nekem a TV egy istenért nem találja meg a firmware file-t a pendrive-omon. Keresgéltem, kutatgattam a neten leírásokat, több pontot javasoltak megoldásokat, de nekem egyik sem hozott sikert.

    - Az pendrive legyen FAT32-re formázva, MBR partíciós táblára állítva, primary típusú partíció.
    - Azt is olvastam, hogy kisebb méretű pendrive-okat támogatnak a készülékek, így próbáltam már 4-8Gb-os partíciót is létrehozni EASEUS Partition Masterrel, de semmi változás.

    A folyamat úgy van leírva, (ami nekem rohadt kusza) hogy másoljuk a letöltött zip fájlt a meghajtóra, ott csomagoljuk ki, majd így jó lesz. Nekem így se. Azt is írták, hogy semmi más ne legyen a pendrive-on. Ok, de ha a kicsomagolt + a zip fájl is rajta van, az már bezavar? Nekem amíg így volt semmit nem látott, csak ha a legbelső 'image' mappában lévő konkrét firmware file-t (upgrade.msd) a gyökér könyvtárba másoltam, akkor látta csak a firmware-t, de ekkor is csak azt írja ki a TV, hogy 'jelen pillanatban nincs új frissítés'.

    Na most akkor itt mi a franc lehet a baj???

    (Annyi még, hogy a pendrive-om egy OTG-s USB-A, másik oldala Type-C csatis cucc. Ez lehet baj?)

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák