Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz #20221952 #128891 üzenetére

    Mind a kettő, leginkább az utóbbi. Most írhatnék regényt, hogy miért. De biztos vagyok benne és ezt most nem bántásképp írom, hogy neked nincsenek olyan BAT füleid, ha eddig eltudtad viselni a tv ocsmány hangzását, mint nekem, emiatt talán mégsem érdemes Neked ezzel szórakozni. Ehhez mindenképp kell erősítő és nem is akármilyen gagyi, mert az életbe nem fogja rendesen meghajtani ezeket a hangszórókat ezáltal ki sem fogod tudni deríteni, hogy mit tudnak, mert "elveszik" a minőség.

    De ha mégis belevágsz és szerzel hozzá erősítőt, akkor nyilván kell a toslink átalakító is. Mivel ugye ekkor a hang "bebetonozott" lesz, tehát mindig szólni fog. Fel kell állnod, hogy hangerőt állítsd lényegében, vagy távos erősítőt szerzel hozzá. Pl Yamaha AX 550, ez még vintage, de már távos, de még mindig egy igazi hangszer kategória.

    Én ezt úgy használnám a te helyedben, mert egyébként én biztos nem, hogy szinkronban hoznám a tv és az erősítő, hangfal párost, mert az 1000%, hogy nem lesz szinkronban a két hang. A beállításoknál a hang késleltetésénél addig csinálod, amíg meg nem hallod, hogy nincs már "kettőshangzás".
    Amikor ez megvan, akkor a tv-t addig erősíteni és csak akkor, amikor úgy érzed, hogy a center nem elég hallható, ezáltal meglesz a frankó sztereó hatás és a mélyek is, hallható centerrel.

    Van egyáltalán kedved ezzel cseszekedni? :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák