Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Partizan182 #127063 üzenetére

    Ne legyél már ennyire kiszabottul értetlen! Ma délután írtam a support-nak, és azt írták, hogy dolgoznak a hiba elhárításán, nálam még mindig az ST talán, ha 720, de annak is az alja valahol. A többi 4K HDR filmmel nincs gondom, pedig már direkt belenyomtam a 2 évad végébe is, de ott SD-ről sem volt képes felváltani legalább HD-ra.
    Én nem szoktam beletörődni semmibe, ha gondom van megírom és válaszoltak is normálisan, a kérdés, hogy a tkm tudja mikorra javítják ki, remélem holnap már frankó lesz.
    A hiba (és ezt is írtam) nem mindenkinél jelentkezik. A további faszságokkal meg kímélj már meg, vagy olvasd el 10-szer is, amiit írtam. A választ meglegeled benne, vagy nem. :)

    Igazából a netflix fórumon is hülyeséget írtak nekem akkor, szintén valami okostóni, hogy a második évadnál lehet észrevenni jelentős javulást. Hát nálam semmilyen nincs, egyelőre, mert xar az egész.

    [sóhaj]

    mod:

    Egyébként meg a netflix 4K egy kicsit más minőségben, mint egy eredeti UHD BD korong, nem olyat sokat ám, csak egy "csöppet". :-D
    De nyilván egy BD korong minőséghez ez a net sebesség, amit a tévék tudnak már nem lenne egyszerűen elég a folyamatos lejátszáshoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák