Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Fotó egy telefonról, ami a Redmi K80 lehet
Aktív témák
-
xnace
őstag
válasz tariattila #48099 üzenetére
Jaja, faszás lagfixek, BLN, VooDoo sound, stb.
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
tariattila
veterán
voodoo sound van már rá he (mi a kezdetleges? csak félig szól? )
cozmo: romolás után első dolgom az anysoft a marketről... semmiféle egyéb szvájp meg dzsindzser billentyű nem tud meghatni...
a kérdésedre a válasz: passz...
ebben az a jó, hogy a PC és CSC dolgokon stresszelés kiesik az életemből[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
válasz tariattila #48099 üzenetére
Neked van magyar swype?
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
xnace
őstag
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #48102 üzenetére
Ezt mondtuk tegnap Van és működik is faszentosan! + művészúr theme is
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #48107 üzenetére
mi van a művésztémában? crt off anim? aosp lock? fekete-fehér fizimiska?
-
ricsik
őstag
Összefoglalva: JVB, JVK JV3- mal nincs magyar bili, szótár. JV1-el nincs magyar bili és szótár, viszont van magyar swype + magyar szótár hozzá. Olyan kéne, amiben minden van!!!
Mióta feltettem ezt a rom kombót, nem megy a marketről a letöltés és a progik felét látja csak. Erre van valami? A keybordot sem tudom letölteni, amit fuximaxi ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz user137 #48110 üzenetére
Bár nem JVB júúúzer de ajánlom azt amit itt többen! MUltiling keyboard Nekem bevált...
muveszur féle témáról lehet valahol screenshotokat látni? Kíváncsivá tettetek......
xnace: akkor kotrok tovább mert ugyan rákerestem az előbb de nem találtam....[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
-
-
muveszur
addikt
flashing jvb to start my work...
-
cozmo
őstag
válasz ricsik #48111 üzenetére
JV1-es Multi CSC-vel nekem van magyar nyelv választás a billentyűnél, de a kiosztás nem lesz QWERTZ az ékezetes karakterekhez hosszan kel nyomni a gombot. És magyar swype sincsen ott nem is választható a magyar nyelv.
Mit rontottam el???
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
berczy03
aktív tag
Hello!
Furcsa dolgot csinál a telefon.
Be vannak állítva a csoportok a telefonkönyvben, csoportoknak külön csengőhang, de nagyon változó, hogy mikor használja a beállítottat és mikor az alapot, ismeretlent. Nem tudok rájönni.
Sőt, amikor egy adott személyhez saját csengőhangot rakok, az sem megy. Ez mi a töktől lehet, baromi idegesítő?Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
ricsik
őstag
Hát nem tudom, nekem is van kiválasztás, de kiosztás nincs, viszont van swype full magyarul, de az meg pont nem érdekel, hanem a kiosztás kéne mega szótár. Nem hiszem el, hogy nincs megoldás, hogy minden legyen. Felteszem majd újra, hogy legalább a marketem menjen, max a linkelt bili progit, de ez akkor sem az igazi. Ha a multi CSC ben van full magyar swype, akkor a bill.-ben mért nincs??? Ezt nem fogom megérteni. Ezt csak engem idegesít a halálba? Nem értem.
-
-
B.Ricsike
őstag
Aki letöltötte a nemrég Kali által összeállított ROM kombinációt, az esetleg fel tudná tölteni valahová? Mert sajnos az ö linkje már nem él.
ricsik: egybé? Jaa, értem.
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
-FreaK-
veterán
Látom sokszor esik szó billentyűzetekről viszont a HTC_IME-ről sose, pedig szerintem messze a legjobb. Magyarul tud, igaz nincs magyar T9, de ezt leszámítva a legjobb.
Van hozzá külön konyha is ahol megfőzhető mint egy rom, olyan kinézetűre amilyenre akarod, csak egy gyors reg kell hozzá:
Gimpsta HTC_IME Kitchen -
[DE2JAY]
senior tag
Egy kis észrevétel KALI által összerakott ROMról:
LAGGOSABB mint az alap JVB!!!!!!!!!!!!!!Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
muveszur
addikt
válasz tariattila #48133 üzenetére
Még várhatsz, mert kedves samsung megkavarta a sz@rt a jvk és a jvb között is...
Legelső kérdés a jvb-ből? Hova tűntek az akksikijelzések? Visszarakom őket a framework-res-be... -
cozmo
őstag
válasz ricsik #48130 üzenetére
Na tudod mit? Most két dolgot próbálok meg...
1. Felülírom az EFS mappát az eredeti mentésemmel ha ez nem hoz eredményt jön a 2. pont.
2. Gyalulok mindent és a samf-os JVB romot teszem fel csak a CSC-nek nem az abban szereplő JV3-mat teszem az odinba hanem a külön álló JV1-et.Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
laccaa85
tag
Aki JVK-t használ CF-roottal és feltette az akksi optimalizálás érdekében a SetCPU appot;
Ti engedélyeztétek a SuperUser-en belül a Tweaks-et és az est4-et (akinek van ilyen)? -
-FreaK-
veterán
Voltmár?
[link]
JVB is visszavonva.[ Szerkesztve ]
-
Beppe91
aktív tag
Hali! Fel szeretném tenni ezt a témát cwmből, addig megvan, hogy cache clear meg dalvik, viszont az lenne a kérdésem, hogy elég cska az utolsó frissítést feltenni, vagy az elsőt is fel kell tenni? Mármint tartalamaza az egészet az utolsó frissítés is?ez a téma lenne.
[ Szerkesztve ]
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
muveszur
addikt
válasz tariattila #48143 üzenetére
Az az igazság, hogy magamnak szeretném lekódolni a framework-t, így szeretem...ezenkívül pedig itt csücsül nálam a juwe 4.0-ás verziója, abban is úgy oldotta meg juwe, hogy "visszahozta" a framework-be az akksikijelzéseket...
Na de a lényeg, amit most találtam...ha beteszek egy png képet a megfelelő mappába, és hivatkozok rá egy xml-en belül, akkor a png hozzáadódik a public.xml-hez....Ez tök jó, arra is használhatom, hogy üres indexeket nyerjek Ha jól látom a dolgokat most...
Meg arra is rájöttem, hogy f@sz vagyok[ Szerkesztve ]
-
Beppe91
aktív tag
Nah akkor egyszerűbb kérdés hátha erre kapok már választ, ha wipe cache-t csinálok meg dalvikot az mit töröl? törlődnek a kirakott widgetek?esetlek még valami?
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest