Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #48849 üzenetére
Donut a fánk! Az Eclair az ez:
Engem másra emlékeztet
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
xnace
őstag
válasz tariattila #48852 üzenetére
Nekem is
Opi: Ez hogynéz már ki bazdmeg??xDD mint eggy nagy madárszar[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Bavid
senior tag
válasz HUTCHDB #48827 üzenetére
Szia! Én eddig nem találkoztam új buggal, elég jól megy a rendszer. Mondjuk nagy változásokat nem vettem észre. Végre csak 1 galéria, zenelejátszó van benne (de nem feltétlen a jobb..). A billentyűzettel kapcsolatban pedig annyi, hogy SlideIt-et használtam, csak RC4B-s eléggé bejött, így sajnálom hogy megváltoztatták. Billentyűzetről megpróbálok képet felrakni.
-
CHIPman
nagyúr
válasz Oppenheimer #48851 üzenetére
Jómagyar neve "eklerfánk", tehát valami köze csak van hozzá.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
-FreaK-
veterán
Tegnap felraktam MIUI RC6ot, elotte cache es dalvik cache wipe. Mar az elso restartnal nem indult el, csak fekete kepernyo volt, meg neha felvillantak a gombok.. de durva dolog utana kovetkezett mert telefonalas kozben ujraindult a telo.. tobbszor is. Nem tudom mibaja mar megint de kezd nagyon elegem lenni a sok kis(vagy jelen esetben nagy) bosszanto hibabol..
-
joe2119
tag
Az XDA - ról hogyan lehet letölteni ? Elvileg regisztrálva vagyok .
Kellene ez a kernel : speedmod-kernel-k15a-T11-500hz.tar
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
zorromoto
senior tag
szevasztok
valaki tud egy ungarise fordítast a voodoo control app-hoz?jó lenne tudni mi miert van mert számomra nem egyértelmû pâr dolog.
köszi.
-
-FreaK-
veterán
válasz znagy69 #48862 üzenetére
ROM telepítéskor sem árt dalvik cache-t üríteni. Viszont ezek elvileg nowipe romok tehát nem kéne formázni a system és data partícót, mert akkor ugrik mindened. Jól gondolom hogy a programok a systemben, azok adatai meg a data-n vannak? Nincs időm most újrarakni mindent ezért nem merem ezt megcsinálni, de kellene valami megoldás mert így nem tudok telefonálni.
-
milanmylo
aktív tag
Valaki tudna egy Launcher Pro Plus linket adni? Amit neten találok az mind 2010-es és régi köszi!
[ Szerkesztve ]
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
bok92
addikt
Hello!
JVB-re tud valaki valamilyen működő tűzfalat ajánlani?Mert a Droidwall és az Andfire sem működik... -
kocsonya
tag
válasz masterful87 #48823 üzenetére
Basszus itt olyan elvetemült romolók vannak, hogy azt meg sem kérdezik, hogy ugyan már, ha töltőn van a telefon, akkor nem lehet-e, hogy a vasbeton szobád kellős közepén van a telefon és nem pedig szabad ég alatt?
Töltsd fel, ha nincs benne szufla, menj ki szabad ég alá, aztán 10 percen belül talál 4+ holdat. Ha egyszer megtalálja és utána viszonylag rendszeresen használod nem lesz nagy gond vele, de azért én inkább az Omniámmal navigálok ha szükség van rá.Szar az élet, mégis éled!
-
B.Ricsike
őstag
Criskelo V34em van! Nagyon Smooth! 1 bajom van, hogy gyenge benne a modem (JVK), ugyanis a GSM jel és a wifi is nagyon light-os és sokat gyengélkedik. Kérdésem, hogy melyik modemet tegyen fel? Asszem itt a JV1et sokan dícsérték, és ugy rémlik, hogy mikor az volt fent nekem is, akkor faszántos volt, de inkább kikérem a véleményeteket.
Illetve, hogy hogy tudom feltenni? Letöltöm a modemet zip fájlként, és akkor cwm-böl installálom?
[ Szerkesztve ]
-
bmarko
tag
[ Szerkesztve ]
-
derrik
őstag
Hali ;-)
a kétség ver ! js5 rom kc-13 as kelner. A samu szerint a videó 1200x720. Az Elxir szerint pedig 700x480 24fps !!! Melyik a helyes ??? -
cozmo
őstag
Volt már?
http://m.index.hu/tech/2011/04/22/az_androidos_telefonok_is_kemkednek_a_gazdajuk_utan[link][ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
titán
Melyik Gingerbread kernelben rendes voodoo sound, ami az analóg erősítést is tartalmazza? Meg esteleg CWM.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
CHIPman
nagyúr
Csak nekem nem megy a Market?
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest