Hirdetés
Aktív témák
-
cozmo
őstag
válasz koxminator #47237 üzenetére
Akkor egész jó az angolom így értelmeztem én is
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #47255 üzenetére
Végülis mind1. Csak ugy gondoltam, hogy ha a JV1 es CSC-vel teszem fel már alapból, akkor nem lesznek benne a holland motyók, valamint lesz youtube alapból, de ezek szerint akkor az ezt nem befolyásolja.
-
Beppe91
aktív tag
Csáó nem tudja valaki, hogy ezt megcsinálták-e már androidra?? eléggé tetszik, remélem nem baj, hogy szifonos progit mutatok:/
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
cozmo
őstag
Na megérkeztem a mobiltalálkozóra, akinek kell tok sikítson. Finom a pogi
-
ronnni5000
tag
üdvözlöm a népeket! az lenne a kérdésem hogy GAMELOFT játékokat fizetés nélkül hogyan lehet leszedni.. számitogépen keresztül lenne a legjobb mivel telon se netem se wifim nincs.. tudtok segiteni?? csomo jo game van gamelofton és nem hiszem el hogy még nincs cracked verzio..
-
tariattila
veterán
[ROM][16.04.11]c0llal0-rel0ad3d-1.0[XXJVB]-online-
a srác lekötötte magát ma délelőttre -
CHIPman
nagyúr
Legyen már valami normális custom kernel kalácsra.
vzoltan: Az előzőt szerkesztettem...hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
cozmo
őstag
Nokiás cukros dobozt ne körömmel nyissátok mint én. Nyomd meg a közepét és kinyílik
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Na most én fel tettem a XWJVB - hez: Gingerbread-GT-I9000-stock-kernel+hacks.tar meg csináltam a rootot hogy teszek fel olyan speedmod kernelt mondjuk K13D
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
zozyk
addikt
[KERNEL] Hacked Lagfix/Ext4 Samsung Galaxy S Gingerbread - JVB
Érkeznek a finom dolgok.
-
xnace
őstag
Na milyen a MobileMeeting??
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
törölt tag
Tulajdonképpen mi előnye van a mézeskalácsnak a 2.2.1-hez képest? Mert 3D-ben gyengébb, akku időben sem jobb, macerásabb. A kérdésem teljesen nélkülöz minden szarkazmust, komoly választ várok. Szeretnék valami pozitívumot mellette tudni.
-
B.Ricsike
őstag
válasz #68216320 #47274 üzenetére
Miért lenne gyengébb 3D-s teljesítményben?? Ez nem hiszem hogy igaz lenne! De amugy ahogy a forumosok tapasztalataiból leszűrtem, sokkal gyorsabb, sokkal simább, nem akad meg, a böngészö is bitang gyors.
Állítólag a GPS is jobb benne.Ami tuti, jobb mint a 2.2.1. Ez 100%! Elvégre ez szerintem logikus is. Jobbnak kell lennie!
-
törölt tag
válasz fuximaxi #47275 üzenetére
Jobb az akkuidő? Mennyivel? Froyo-n volt nagyon rossz, vagy itt lett jobb? Azért kérdem mert folyton akku gondokról olvasok itt a fórumban. A GPS jó hír!
B.Ricsike: Azért gondolom, hogy 3D-ben gyengébb lehet, mert amíg a Quadrant fut rendre kevesebb FPS-t ír a 3D részeknél, mint a Froyo. De ne legyen igazad! Csak örülnék neki. Mi annak a 3D programnak a neve amiben egy robot lépked? Azzal megnézném a Froyo-Ginger eredményeket kiderül mi a tényleges igazság.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz dancsuri #47279 üzenetére
Amugy PeachMan: Felesleges vitatkozni, illetve olyan példákat felhozni, amik nem tükrözik a Froyo és a Ginger közti különbségeket!
Egy biztos, és az a lényeg is, hogy a Ginger jobb mint a Froyo.... és szerintem mindenben!Az hogy néhányaknak gondja van, vagy volt, az abból adódott, hogy azok még nem a hivatalos ROM-ok voltak, csak BÉTA-k.
Elméletileg, ami most kijött ROM, a JVB, az már hivatalos, szal ezek a hibák valószínűleg kijavításra kerültek benne.
De javaslom, hogy majd várd meg, míg leírja pár ember a véleményét róla, aztán azokból majd leszűrheted, hogy miben jobb, esetleg rosszabb mint a Froyo.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
A samfirmware-en BETA-nak írták, illetve nem jelent meg sehol sem, mint hivatalos frissítés! Egy szervizeknek kiadott teszt verzió volt.
Ezt támasztja alá az is, hogy voltak hibái még böven, ahogy olvasgattam a tapasztalatokat róla. De sokan csináltak belöle egy használható ROM-ot.
-
törölt tag
válasz B.Ricsike #47281 üzenetére
Természetesen nem vitatkozok, tapasztalatokra voltam kíváncsi. De akkor megvárom a véleményeket a JVB-ről, bár lehet nekifutok egy pár napos tesztnek.
Közben fel is települt, ami tény a Froyo-hozz képest, hogy gyorsabban reagál és a böngésző piszok gyorsan dolgozik. Legalábbis első látszatra biztosan. Na, remélem az akku rendben lesz, akkor már marad is fent
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz [DE2JAY] #47254 üzenetére
Jelentem nincs battery drain bug cordy után!
FRG: jelentem a mobile meeting előadásai nem voltak egegbe törőek de lg nek a 3d mobilja poén volt és az xperia play-el is nyomultam. Meg Htc is mutatott szépségeket!
A telónyomkodas resze allat volt na[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Dare2Live
félisten
ujj most akartam a 3hónapos rendszert upgradelni erre kint a ginger...? jájj akkor várok még pár napot...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Meglivorn
aktív tag
http://www.engadget.com/2011/04/16/galaxy-s-gingerbread-update-now-rolling-out-across-europe/
-
muveszur
addikt
Srácok, jól látom, hogy van Kiesen elérhető Ginger? Akkor jön a source kód is....és a speedmod kernel...és a voodoo sound, és a bln....
-
HUTCHDB
nagyúr
Aktív témák
- Android szakmai topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Hardcore café
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Itt a Cooler Master legkomolyabb készre szerelt vízhűtésének világos verziója