Hirdetés
Aktív témák
-
[DE2JAY]
senior tag
Mentem mobile meetingre csaó!
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
laccaa85
tag
Sziasztok!
Valami piszkosul szívja az aksim :S Lehetséges hogy a 2.3.3.-as oprendszer pörgeti ennyire?
Criskelo-ROM Ver.29 -- Kernel: 2.6.35.7-I9000XXJVK-CL75655.
Köszi a segítséget!
U.i: TaskKillerrel kinyomva az összes app, wifi le, GPS, le, stb, és még így is!
-
R2D20208
addikt
http://www.multiupload.com/MBV8CYGCQF
JVB 2.3.3 megjelent TÖLTÖM LEFELÉ...300 mB.[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Gabi 8906
senior tag
Telenoros SGS-re most mi a legújabb gyári rom verzió? (Nekem 2.2-van rajta.)
Válaszokat előre is köszönöm.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Oppenheimer
nagyúr
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037447
GB is out
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Oppenheimer #47156 üzenetére
Neszivassatok már!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor kések MM-ről
én ezzel akarok meniUP: töltöm, remélem nem kamu 7 perc...
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Gabi 8906
senior tag
válasz korpicschess #47155 üzenetére
Köszönöm a választ.
Akkor még nem érdemes szervízben lefrissíteni a telot.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
R2D20208
addikt
JVB-JV3_JVK
Első hivatalos rom. NEE kóddal...★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
telya
aktív tag
bazzeg!
-
[DE2JAY]
senior tag
STOCK KERNEL ez miez amúgy?
-
cozmo
őstag
Akinek kell az aláírásomban szereplő tok, az hozzon magával pénzt a mobiltalálkozóra a Lurdy-ba. Van fehér,rózsaszín,bordó,android zöld
csak a fekete nincs már.
Akit érdekel dobjon privit, akár a helyszínen.Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
hargimalac
tag
Samfirmware-en is ott van JVB néven!
[DE2JAY]: A felrakásra mutató linked megegyezik a stock kernellel!
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz hargimalac #47166 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
laccaa85
tag
Sziasztok!
Valami piszkosul szívja az aksim :S Lehetséges hogy a 2.3.3.-as oprendszer pörgeti ennyire?
Criskelo-ROM Ver.29 -- Kernel: 2.6.35.7-I9000XXJVK-CL75655.
Köszi a segítséget!
U.i: TaskKillerrel kinyomva az összes app, wifi le, GPS, le, stb, és még így is! -
B.Ricsike
őstag
Na erre már kíváncsi leszek, ha bejön a JVB és király lesz, akkor nekiugrok.
Kérdésem az lenne, hogy mehet DOC JS5-re? Vagy tegyek fel egy JV1et elötte, azután a JVB-t?
Mert szerintem ha ugyis lesz repartition akkor mehet egyböl, de inkább megkérdem, az a biztos! -
Z-Salt
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy felraktam az SPB Shell 3D programot tegnap este, és ma reggel egyszerüen visszaállt a touchwizzre. Az SPB volt alapértelmezettnek beállítva, és ujrainditás után sem az jelent meg, hanem a tuchwizz. Valakinek valami ötlet? elöre is köszönöm
A telón még 2.1 van.
-
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz tariattila #47173 üzenetére
Kérdezték, válaszoltam....
2: + ott van egy link egy JVBre amiben mind a 4 file benne van így nem kell baXakodni..Már indul is...
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
hm, samfirmware-es valtozat csak 1 file-os.. nem jobb a 3-as cuccal csinalni?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #47173 üzenetére
Pl. nem merül
-
[DE2JAY]
senior tag
Itt 4 file-os van úgyhoyg nem kell keresgélni... Ezt linkeljétek a kérdezőknek Nekem most bootol...
Nah indulok Mobilkonferre BYEEEEE!!!
MEGY!
[ Szerkesztve ]
-
tag
Biztos volt már, de nem találtam...
Olyan megoldás kellene, ami az óra mellett lévő akksi állapot jelző százalékos értékben írja ki mennyi a kráft. -
SzlobiG
félisten
válasz Oppenheimer #47180 üzenetére
Hát én már RC4-el leszek ott.
-
kocsonya
tag
válasz Gabi 8906 #47158 üzenetére
2.2 alatt tényleg azt is érted? Ha igen, akkor már indulhatsz is a szervizbe, mert a legutolsó hivatalos Telenoros ROM a 2.2.1 (JS7, JPY, JS3). Ha eddig sem tartottad a régivel lassúnak, akkor most egy rakéta lesz belőle akkora a különbség a 2 között.
Szar az élet, mégis éled!
-
telya
aktív tag
samsung uk oldalan gingerbread-es manual: [link]
(tegnap kerult fel)
ugy tunik mostanaban jott el az ido hozza tenyleg[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Oppenheimer #47184 üzenetére
Nem is.
-
tag
Valaki fel tette már a JVB romot? Tatapasztalatok?
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #47189 üzenetére
Töltöd már a telót?
Remélem mire visszajövök a kidcsajjal a játszótérről már 5 oldalas beszámolót írtok az új ROM-ról...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tariattila #47189 üzenetére
samfirmware csak pda, de xda...stb van ilyen hármas; pda; xwjvb / phone; xxjvk / csc; neejv3 - utóbbit - ha engedi - lecserélem xxjvk (xeu) vagy xxjv1 (xeh) multi csc verzióra, és kipróbálom kíváncsiságból a három állományost!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Mit látok, van hivatalos GB?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
HUTCHDB
nagyúr
most futottam át az xda-t.
jönnek az első vélemények az új jvb-ről, de egyenlőre semmilyen változást nem tapasztalnak a jvk-hoz képest.engem igazából az érdekelne, hogy ezzel kiadták a forráskódot vagy sem?
mert ugye az jól jönne egyéb más romoknálszerk: elég érdekes, például a képernyőforgatás úgy működik,hogy twist-elve két újjal elforgatod a képernyőt.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Oppenheimer
nagyúr
Imre rendben, van download mode.
Kikapcs nincs, de várható volt, hogy nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #47195 üzenetére
TV kikapcs?
böngető? - phonearena?
android oprendszer?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csabám #47196 üzenetére
ja, bocs
még nem tettem fel az új rc5-öt, mert várom a b-t.
egy biztos, egyenlőre nem váltok gb-re, mert most a jpu-t használva rájöttem, hogy nekem a miui-hoz képest már nem tetszik az alap android kinézet.
de hát ízlések és pofonok." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
sagit
veterán
Ha ehhez a JVB-hez lesz Voodoo Sound.. nah majd akkor kipróbálom.. addig marad a JS8
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
telya
aktív tag
most akkor 1fileosat tegyek repart nelkul vagy 3asat? az elobbinek szokott valami hatranya lenni?
samfw-n is van mar 3 fileos ugy latom..elvileg ezzel lehet rootolni: CF-Root-XX_OXA_JVK-v3.1-CWM3RFS
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest