Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth-headsetekről általában
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
telya
aktív tag
ezelott 1 hetig nem csinalt semmi hasonlot most pedig amikor megint fontos volt felkelnem, nem a telon mult hogy sikerult. uj rekord:
mivel elotte maxra toltottem, 6 ora alatt "csak" 70%-ot sikerult a semminek leszivnia. -
telya
aktív tag
válasz Oppenheimer #46952 üzenetére
jabocs
szoval csak szolni akartam hogy aki naiv modon azt hitte hogy a korabban emlitett cuccok kiirtasaval megjavul a dolog (en is ezt hittem es igy is tunt legalabb 1 hetig), az ne tegye. tovabbra is egy katasztrofa a dolog.
es ami foleg idegesito, hogy ha nem jon elo ez a bug tenyleg siman elmegy addig mint barmelyik froyo vagy meg tovabb is. ha viszont elojon, ugy szivodik le nehany ora alatt az egesz, mintha ott se lett volna, katasztrofalis a dolog.
ezuton kerdeznem a mindenfele custom-jvk-rom (criskelo, darky, mittomen) romokat hasznalokat h talalkoztak-e mar ilyesmi tunetekkel.. bar mostmar jo lenne kihuzni a honap kozepere igert stabil verziog, csak ki tudja mikor akar az jonni.. -
Piotrus
tag
válasz muveszur #46950 üzenetére
Igazad van! Így van írva T-Mobile-nál: 1 év teljes körű garancia + 1 év készülékgarancia.
A +1 év készülékgarancia miben más mint a teljes körű garancia? Ezt a Samsung adja ?Az kimaradt az előbb,hogy a kereskedő gyáriként jelöli meg a telefont.
Egyéb pozitív vagy negatív különbségek?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csabám #46930 üzenetére
latod, errol beszeltem....
delutan tudok majd az uj rommal foglalkozni, de mar izgulok milyen lesz!muveszur!
nagyon koszonjuk, es varjuk.
nyilvan ha tudod majd optimalizalni az uj rc5-re az lenne csak a kanaan.
addig is jo munkat, es mar ha masban nem, legelabb lelekben veled vagyunk!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #46955 üzenetére
"Hey guys!!
A new release is coming very very soon!! "
Türelem
Egy két új dolog számomra:
1. ha lezárt képernyőn rábökünk kétszer az órára akkor elindul a zenelejátszó
2. a noti bar toogles - einál ha hosszan tartjuk az újjunkat vmelyiken akkor az adott beállításokhoz visz rögtön.[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
muveszur
addikt
Végre...kész vagyok....juhééé
-
gps2
csendes tag
Sziasztok,
Azokhoz szolna a kerdesem akik hasznaljak a Handcent SMS progit es a mobilszolgaltatojuknal aktivalva van az a szolgaltatas, ami sms-t kuldd az elmulasztott hivasrol, ha foglalt a telefon (vagy amikor kinyomom). A problemam az ugyanis, hogy ilyenkor duplan erkezik az sms (korabban nokiam volt, ott siman egy sms jott). A sima sms-ek jonnek normalisan 1 peldanyban
A masik kerdesem pedig, hogy meg lehet-e oldani valahogy, hogy csak a Handcentre jojjon az uj smsrol ertesites, es a stock messaging progi ne ertesitsen rola. Nem ajanlja fel, hogy valasszak default programot. Azt utolag hol lehet beallitani?Elore is koszi a valaszokat
-
muveszur
addikt
ncc.....Marketben láthatlanok az alkalmazások.... Egy kis türelmet kérek még....
-
NielsX
tag
Hello,
Tegnap tettem fel Criselko romját, és ugyan úgy megvan a hiba. Teljesen random mód fordul elő, tegnap játék után, ma csak simán a buszon netezés közben. Restart segít mindig, de tényleg fura. Van hogy 1 hétig semmi gond nincs a szoftverrel, aztán meg naponta bugos.
-
SzlobiG
félisten
Megy nekem is az RC4 simán nowipeal feltettem kíváncsi leszek javítva lett-e az alkalmazás beragadás.
-
odium
aktív tag
1 hónap ingyen net a Vodánál is!
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz keIdor #46947 üzenetére
Dettó ugyan ez...
Te az útmutatója apaján csináltad? mert én saját magam módján... Ezek szerint nem a XEH CSC okozta....
telya Ha figyeltél én írtam a battery drain bugokat, hogy van customokon is..
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
OnIces
tag
Ha rootolt a telód és van RootExplorer-ed, akkor egyszerűen töröld a gyári mms/sms app.-ot.
(Nálam így működik már jó ideje.)Az kérdés első felére nem tudom a választ, mert nem használom ezt a szolgáltatást.
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz kutkut #46963 üzenetére
Darky RC4-hez
Tehát akkor mindenképpen kell hozzá darky app?? nem lehet a szokásos módon felrakni ezek szerint???ezt a megoldást ajánlják:
install RC3, then RC4 with no-wipe.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
keIdor
titán
válasz [DE2JAY] #46969 üzenetére
Saját magam módján. De SzlobiG-nak sikerült RC3-ra tenni, ezek szerint nem szabad wipe-olni, hanem simán RC3-ra rátenni lagfixestül, mindenestül. Most megy mindjárt vissza az RC3, utána rá az RC4 hátha így felmegy!
Nekem egyébként a Doc (RomKitchen) nem jön be, Darky-hoz képest nagyon puritánnak éreztem...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
muveszur
addikt
Market hiba megoldva (na jó, a Free továbbra is fekete a fekete hátteren...), böngészőben a görgetésnél a színváltás megoldva, juhéé, jött egy másik hiba..juhééé...)
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz keIdor #46972 üzenetére
Olvastad amúgy a rendes leírást hozzá???
Darky appban beállítani a dolgokat
Aztán fel a Dark voodoo kernel
és onnan a cucc...Aki érdeklődik itt van 1-2 kép róla nekem nagyon tetszik!!!!
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz korpicschess #46976 üzenetére
Éjjel jött ki... Felrakni is "nehéz" még nem tudunk nyilatkozni... vagyis csak 1-2 ember!
-
keIdor
titán
válasz korpicschess #46976 üzenetére
7.0 óta használom, szerintem a legjobb, persze ez a MIUI is egyre jobban tetszik. Remélhetőleg a holnapi Mobile Meeting-en lesz valaki, akinek az megy így meg tudjuk nézni milyen is...
[DE2JAY]: Most települ az RC4 configuratorból rá az RC3-ra, kíváncsi leszek... (sokkal tovább tart, úgyhogy sztem most már jó lesz)
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
korpicschess
veterán
válasz [DE2JAY] #46977 üzenetére
Mi benne a nehéz?
Most ahogy így gyorsan belenéztem annyi, hogy kell stock jvk, dark kernel, RC3 előtte, meg az a Darky app és utána RC4. Valami ilyesmi nem?MIUI és ilyesmi bohócság annyira nem érdekel, míg a kamera nem normális benne. Mondjuk voodoo sound jól jönne.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
keIdor
titán
válasz korpicschess #46979 üzenetére
Semmi, most már nekem is megy az RC4 (rohadt jó lett a zöld glow) én/mi basztuk el.
Voodoo Sound tényleg kéne...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
[DE2JAY]
senior tag
Megcsinálhatta volna egyszerűbben is!
-
hito
nagyúr
Gyerekek én cserélem DELL STREAK-re (5"), teljesen megbabonázott az a plazma tv a kijelző helyén
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
kutkut
addikt
Nem nehéz. Kell hozzá a Darky app, és ennyi. Legalább ki tudsz benne választani 1-2 dolgot (ami kell/nem kell).
Meizu MX3 32GB
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #46987 üzenetére
mikorra leszel meg vele, vagyis mikor lesz feltehető, tesztelhető mondjuk a telefonomon?
most nézegetem az xda-t, de még nyoma sincs az RC5-nek... vagyis jól látom, hogy holnapra tolódik a kiadás" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kutkut
addikt
válasz korpicschess #46990 üzenetére
"Darky appon a DarkyROM Configurator-t értitek?" Igen.
Én Doc-ról tértem át Darkyra... Szvsz jobb...
1 dolog talán akad: szó szerint... Szóval, nálam olyan a görgetés a beállításokban, mint ha 15 fps-el menne... De a bill. előhoz. animáció mindenért kárpótol. + Az, hogy a notibárt nem lehet megakasztani...Szerk: A görgetés inkább olyan, mintha a képernyő frissítése lenne alacsonyabb...
+RC4 előtt kell az RC3 (állítólag). Azelőtt meg Darky app.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
xnace
őstag
válasz korpicschess #46994 üzenetére
Olyan Launchert-teszel rá, amilyet akarsz. Vagy nem??
Nincs meg valakinek az a vízcseppes háttérkép, ami MIUI-ban van??[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
sterby79
tag
válasz korpicschess #46990 üzenetére
Darky appon a DarkyROM Configurator értetendő.Ha felteszed az rc3at, letöltöd a darkyrom configuratort, ott beallitod, amit szeretnél hogy telepitsen, majd cwm-böl telepited az rc4-et! Nekem tegnapig az rc3 volt fent. Szépen ment, csak az volt a gond, hogy amikor hivtak és felvettem,akkor pár másodpercig nem hallottak! Ez miatt tegnap lecseréltem, de estére felteszem az rc4-et. Lagfixel a quandrant 1500at adott! Szépen müködött, aku gondom nem volt!Kb 2 hétig használtam!
Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
kutkut
addikt
válasz korpicschess #46994 üzenetére
Érdekes... Csak akkor van "gond" (launcheren is), ha rajta van az ujjam a képernyőn... Szal, ha görgetek egy "nagyot" és elegendem, akkor teljesen jól megy.
Szerk: Nekem is az a lp van... Ott is ez van... Ha elengedem, akkor a görgetés vége akadásmentes... Olyan, mintha a "táccsot" érzékelné alacsonyabb fps-sel...
A játékokkal (MC2) semmi gond.
De mondom, nem olyan zavaró...xnace: "Nincs meg valakinek az a vízcseppes háttérkép, ami MIUI-ban van??"
Ez iPhone háttérkép...[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest