Hirdetés
Aktív témák
-
xnace
őstag
Tud valaki valami jó zenevágó progit?? PC-re.
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Oppenheimer
nagyúr
-
cozmo
őstag
Össze kéne írni azokat a beállításokat amiért 2.2.1 Frolyo-n gyorsan lemerülhet az akku. Bátran írjatok hozzá!
1. Beállítások>Védett adataim>Saját adatok bizt. ment. (ezt ki kell kapcsolni)
2. Beállítások>Vezeték nélküli és hálózati>Mobilhálózatok>Hálózat mód> (Ezt csak GSM-re kell tenni)
3: ?
4. ?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
legenda
írj bármit - persze alapelves kereteken belül -, egyrészt nem vagyok könnyen sértődős, másrészt nekem nincsenek ilyen és hasonló problémáim, rendben tartom a rendszeremet...
nem is kell mindenkinek mindenhez érteni, de nem is kell zsákutcázni egy rendszert, ha közel sem vagy biztos a dolgodban, és nem is mindig tudod, hogy mi és miért történik...
az automatikus visszaállítás alapban bekapcsolt állapotban van, a mentés pedig opcionális - annak függvényében is, hogy az első konfiguráció során miként állítod be a google hozzáférést, kérsz vagy sem visszaállítást a korábbi mentésből, illetve kap a rendszer engedély a mentésre vagy sem...stb! a lényeg, hogy az engedélyezett automatikus mentések és visszaállítások mind indítanak automatikusan folyamatokat, ami meríti az akkumulátort! ez pláne igaz akkor, ha csinálsz egy mentést egy korábbi rendszerről, amit visszahúzol egy új rendszerre, de engedélyezve van az automatikus mentés és visszaállítás, így összeugrik a kettő, és a szinkronizáció során elindul a felülírás a szerveren mentett verzióra, majd arról csinál mentést, és az lesz a végleges - ilyen "hibákról" olvasni korábbról, ahol "megmagyarázhatatlan" jelenségekről írnak, hogy elállítódott/felülíródott valami...stb! pedig ez nem a rendszer hibája, külön mind a két módozat megfelelően működik, csak nem szabad összeengedni két eltérő mentést/visszaállítást!
amúgy mind a kér funkció az, aminek olvasod a részletezőben, ellenben nem minden adatot ment, csak amit leír - de azokat folyamatosan szinkronizálja!
mellesleg ahol jó a wcdma lefedettség, ott nincs jelentős eltérés azon és gsm használat között fogyasztás szempontjából, inkább ott jelentkezik érezhető különbség, ahol gyenge a 3g...stb, és a telefon emiatt folyamatosan keres, és ugrál az üzemmódok között![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cozmo
őstag
Mert te biztosan "mindig tudod, hogy mi és miért történik" a te Pda-d-on na hagyjuk ezt szerintem!
Oké az előző zsák utcás jelző lehet nem teljesen helytálló de milyen az az OS ami nem veszi észre és nem tiltja le az olyan alkalmazást - legyen az beépített vagy később telepített - ami zabálja az erőforrást jelen esetünkben az akkumulátort!?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
legenda
válasz tariattila #45957 üzenetére
persze, hogy van, de én főként az adott folyamat automatikus indulására reagáltam!
cozmo; nálam nincsnek problémák, mert nem gányolom össze a rendszert, és megfelelően beállítom! ennyi, a többi legyen azok gondja, akiknél probléma van...
az meg be is tenné a kiskaput, ha egy rendszer letiltana valamit csak azért, mert sok erőforrást használ! a rendszer nem ez alapján szelektál és priorizál, és nem is teheti meg, hiszen nem ez a működés főbb szempontja, ls nem is tudja, hogy a felhasználó mit akar futtatni/használni, meg amúgy sincs semmi köze hozzá a rendszernek, hogy melyik folyamat mennyire terheli meg erőforrásilag a rendszert! azt hiszem, sokak szája görbülne sírásra, ha a rendszer csak úgy magától mindent letiltana, ami sok erőforrást használ...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
xnace
őstag
Na felülírva az előzző kommentemet a rendeléssel kapcsolatban: Úgy gondoltam, hogy valaki rendel(fehér,vagy Alu hátlapot), és beszállok énis, de az utalások az életkorom miatt nem mennek. Budapesten, vagy Érd környékén személyes KP-Hátlap cserével.
[ Szerkesztve ]
-
t0m_
tag
sziasztok,
t-mobilos 2.1-es galaxyt hogy tudok 2.3-ra frissíteni?
köszi
-
tariattila
veterán
fém hátlapot nem ajánlok senkinek mert a rögzítőpöcök konstrukciója műanyaghoz lett kitalálva
a fém hátlap a telefonon lévő rész szétkoptatja és majd semmi nem marad fent rajta
nem beszélve az árnyékoló hatásáról...
a fém hátlapos konstrukciók antennái máshogy vannak tervezve...
szvsz -
kutkut
addikt
Darky JVK mennyire szereti az FR-t?
Mert belső SD-men van egy voodoo mappa... Gondolom a telepítésnél ez/az ebben lévő fájlok miatt nem konvertált ext4-re... Ha ezt törlöm, nem lesz baj? Vagy most már nem fogja bekapcsolni a lagfixet (akövetkező bootolásnál, FR után)?[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
xnace
őstag
1. HSZ-ben le van írva, a JPU-helyére hellyettesítsd be a JVK-t
Tariattila Erre gondoltam én is, de elvileg a peckek műanyagok. Az árnyékolás, hát nemtudom. Nem valószínű, hogyha ilyen gond lenne vele, akkor árulnák.
kutkut: CustomRom-ot nem nagyon Hard Resetelünk. a VooDoo mappában csak a LOG-ok vannak.[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
-
xnace
őstag
-
xnace
őstag
Mivan emberek mindenki eltűnt???
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
"a peckek műanyagok" na jahh... és a fém hátlapon milyenek is?
szerintem a fém-műanyag találkozásnál a műanyag fog kopni...
az eredeti hátlap műanyag csatlakozásipontja valószínűleg "puhább" anyagú mint a készülék ezen műanyag része... tehát idővel a hátlap kopik inkább nem a készülék...
fém hátlapnál ezt a gondolatmenetet vidd végig... -
xnace
őstag
válasz tariattila #45970 üzenetére
Azt írja az Ebay-en az egyik eladó, hogy az aulmínium csak egy külön réteg rajta, És az eredeti anyagból van maga a hátlap, meg a fülek is.
ilyen 85: írj pü-t![ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
válasz tariattila #45974 üzenetére
igen, csak van rajta egy fém réteg.
Bétakonyha még mindíg penészedik??[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #45974 üzenetére
Az árnyékolás ettől függetlenül szerintem lényeges szempont.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Bilux
veterán
válasz tariattila #45978 üzenetére
Most online a v11.1
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
kutkut
addikt
Hi all! MIUI telepítésben elakadtam egy kicsit...
Mindent úgy csináltam, ahogy kell (HUTCHDB blogja alapján) és a CM7-es kernel felrakása után, mikor download módból lépnék át recoverybe, bejön a fehér galaxy s felirat, elengedem a gombokat, de fekete képernyő... Alul az érintőgombok világítanak... Ilyenkor mi van? Akku ki-be, majd recovery újra?Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #45985 üzenetére
Sikerült.
Nem tudom, mi volt elsőre a baj... Rejtély.Meizu MX3 32GB
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kutkut #45987 üzenetére
Es a leirasom alapjan megegyszer megcsinaltad, vagy akku ki,be?
Ahogy attis jelezte pontosan errol beszeltunk, ugyhogy jo lenne tudni melyik megoldassal sikerult.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
Hallihó. Mi újság macsek rom fronton?
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kutkut #45992 üzenetére
én nem tudom.
nálam simán, lagmentesen megy
volt hard reset az elején?
volt system, data és cache törlés?csabám:
van új kernel, azt minden képpen tedd fel![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kutkut #45995 üzenetére
basszus, nem értem.
eddig senki nem panaszkodott erre.
azt tudom mondani, ugorj neki ismét, más tanácsom nincs.csabám:
igen, arra.
már a készüléken van a jvk, és a jpe modem is, lehet azokat is kipróbálom.
te újítottál be valamit?szerk:
kutkut!
a kernel nem fogja megjavítani, a régivel is tökéletes volt.
még ez jutott eszembe, hogy csinálj egy újraindítást, az sok mindent megszokott oldani.
a blogban alul egyébként megtalálod a kernelre mutató linket.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz kutkut #45992 üzenetére
Használgatom már pár napja és nekem is.. akad/laggzik össze-vissza... kb mint a gyári rom..
Nem lehet hogy a laggfix bekavar? Lehet hogy ki kellett volna kapcsolnom mikor átjöttem 2.2.1.-ről?Jah meg cseréltem kernelt a platypus kernelre. Max 1300Mhz, min400. Hát volt egy fagyásom, meg néha a lockscreen szemetel egy pillanatra.
A zene pattog meg szaggat néha lejátszás közben, de ezt olvastam régebben más rom-nál is volt, valaki nem tud megoldást rá?
Van egyébként egy rakat idegesítő kis bug amivel találkoztam.[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest