- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
-
törölt tag
Sziasztok! Hadd kérjek egy kis segítséget. Eddig okostelefont csak symbian-ost használtam, abszolút könnyű a használatuk, még az N8-nak is. De... Egy ideje szemezek nagyon a Galaxy S-el, valami döbbenetes a kijelzője, az N8-nál sokkal gyorsabb, szinte mindenki dícséri stb. Már többször rászántam magam, hogy vegyek, sokat bújom itt a fórumot, de mindig elbizonytalanodom végül. Normál, mezei felhasználóként úgy tűnik elég bonyolult ez az Android. Progit kell leszedni ehhez, progit kell ahhoz, rom csere, root stb. Nem úgy van ez, hogy megveszem s ahogy van gyárilag simán tudom használni?!
Tartok a rádió és mp3 funkciójától is, az N8-nál az nagyon üt. Plusz a kamera is. De elég elavult az UI, lassabb és a kijelző elbújhat az SGS mellett.
Köszi
Fecó -
xnace
őstag
válasz tariattila #44702 üzenetére
köszi csak sikerült nagyjából kitanulni ezt az Android témát(van még hova fejlődni)
Fec1975: nem lesz vele bajod, csak ki kell tanulni a kis zöld robot használatát[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
tariattila
veterán
válasz #74266624 #44703 üzenetére
Az mp3 es radio miatt ne aggodj...
Volt par N es Xpress Music telom... az SGS wolfson hangatalkitoval az egyik legjobb
A Fuze mp3-am is jelenthet neki nemhogy a nokiak
Az N8-at nem ismerem... a gsmarena.com szamomra bizonyitott mar ami a hangteszteket illeti... nezz szet ott
Symbiantol szerintem egyszerubb a droid ... vissza nem ternek -
znagy69
őstag
Senki nincs aki MIUI-t használ?
Arra gondoltam, hogy online.
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
válasz tariattila #44708 üzenetére
hát ha BlackBrick-eled akkor igen Azér' jó nem??
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
tariattila
veterán
ez a kifőzde eléggé leállt... minden maradt béta állapotban a béta konyha se frissül... pedig vannak témák, új kernelek... mi van itt?
-
papi99
aktív tag
válasz tariattila #44711 üzenetére
Szóval miért nem mutatja nekem a kis 3g ikont a felső lécben mikor minden be van állítva Szerintem ezért nem tudok felmenni az internetre
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #44686 üzenetére
Én is egy 2X-re vagy egy iPhone5-re pályázok a sgs után, de most, hogy szaladgálnak a mézeskalács-emberkék, csak azért is megvárom az 1 évet. (ez olyan volt, mint egy ígéret, az is, csak nem biztos, hogy betartom. )
Augusztus-Szeptember körül már meg lehet kapni jó óccón, a családban meg már van pár jelentkező sgs-re.hardverapro.hu/tag/chipman
-
zool1
őstag
bocs!Ez nem reklám ugye:
"Én is egy 2X-re vagy egy iPhone5-re pályázok a sgs után....."thx[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
használ valaki 2.3-an "navigon" nevű navigációs szoftvert?
nálam nem megy.
2.2-n tökéletes volt, de sem jvk-ra, sem pedig cm7-re nem tudom feltenni.
lehetséges, hogy még 2.3-al nem kompatibilis?
köszönettel várnék tanácsokat." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
CHIPman
nagyúr
Láttál boltnevet, megjelenési időt, helyet, és árra való utalást? Nem. Akkor menj tanulni, és járulj hozzá értelmesen az itteni közösség igényeihez, ne csak add az eszed itt. Tegnap végignéztem az összes hozzászólásodat, és a 68-ból talán ha 5db volt segítő szándékú, abból 3 Telenoros 2X-es szerencsétlenkedés volt, ami rohadtul nem kapcsolódott a témához. Majd ha az arány nálad is olyan lesz, mint bármelyik aktív segítő szándékú fórumtársadnál, akkor magyarázz(nekem legalábbis).
Mondtam tegnap, hogy tessék modkerbe menni, ha nem tetszik valami, majd ők eldöntik, hogy idevaló-e. Nem is értem, hogy lehettem olyan hülye, hogy nem tettem meg ugyanezt a Te ominózus hozzászólásaiddal.
A továbbit PÜ-ben írd meg, ha gondolod, hogy egy értelmes eszmefuttatást tudnánk végbe vinni, bár ezt én erősen kétlem, és nem az én részemről.
Személyeskedtem, tudom. napá.
Ui: Ajánlom figyelmedbe a "thx" jelentését, mert egyáltalán nem aláírásként vagy elköszönésként szoktuk használni, te pedig annak használod, ezzel is lejáratva magadat.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Tessier #44724 üzenetére
Az egyik forma azt irja hogy legyen kikapcsolva minden helymeghatározás a hely és bigtonság menüben mert ott bugol be valami... próba... ha jol értettem:
Confirm heavy battery drain with enabled Location & Security -> Use wireless networks / Use GPS satellites. I've disable both options and now my battery life is normal.
With enabled "Location & Security" options battery eaten by "Android OS" process (about 40-55%).
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
CHIPman
nagyúr
hardverapro.hu/tag/chipman
-
cozmo
őstag
Passz, ezt nem tudom, de egesz nap mobilon kovettem a forumot, meg neteztem is, wifi folyton ment. Mikor 1 orara kiugrottam, akkor meg ment a mobilnet es kozben a zenehallgatas, de akkor zsebbe volt a pda. Mi lehetett az ami 22%-ot megevett?
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
LoliKa
tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miért let az rom frissités után, hogy marketet indítok és az a hiba üzenet talál, hogy "az eszköz lehet, hogy nem kompetibilis az Andrid Markettel, egyéb információért orduljon segítségért a gyártóhoz"
srry ha már volta kérdés, de nem találtam google val sem a választ.
Telenorban vetem a telod, product nincs, mert fffff 00000-t kaptam, kipróbáltam más sim kártyával a telefont (Tmobile) és ugy néz ki, hgoy alapból függetlent aptam, mert a Tés kártyával is ment a hivás szal ez beigazolódott. (illetve még az elején sem tudtam sehogy kinyerni, az összes eszözt kipróbáltam, szal elképzelhető, hogy független, meg a tények is ezt mutatják.)
Köszönm a választ előre is.
-
Dr. Akula
félisten
Billentyűlenyomásra vibrálást hogy tudom elővarázsolni? Most hogy felraktam a JS8-at meg az tűnt el. Így meg nincs visszajelzés hogy megnyomtam egy gombot, tök szar.
Másik:
JS8-hoz nincs fullos (3 fileos) verzió? Azt látom hogy vegyesen vannak benne a fileok, de pl. boot.bin-t nem láttam benne, ez nem baj? Befrissít az 1 fileos is mindent a legújabbra?[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz znagy69 #44735 üzenetére
samfirware. Az ilyenek mint a boot.bin, meg dbdata.rfs minek vannak, ha hol kell, hol meg nem? Nem fognak hiányozni? Vagy simán "csak" régi verzió marad a telefonon, miközben lehetne újabb is? 1 fileosnál azt írják mindenhol hogy ne csináljak re-partitiont. Ez pontosan mit tud, miért kell néha csinálni, néha meg nem?
Az már csak apróbb furcsaság hogy mióta vagyunk mi GMT +2 időzóna, azt angolok meg +1? Úgy látom ehhez a hibához eléggé ragaszkodnak az új firmware verziókban is.
Közben megtaláltam a vibrát: settings/sound/haptic feedback.
A 2.3-at én is felraktam volna, de elrettentett a rengeteg negatív visszajelzés. Főleg az aksi szlopálás.
[ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
válasz Dr. Akula #44736 üzenetére
Ennyire nem mennék bele 1 file-s 3 file-s miért, egy biztos, hogy ez így jó. Még egy kérdés mi van most fent. De feltehetsz egy files JS5 és utána 1 file-s JS8.
Az időzóna a nyári időszámítás miatt van, egyéb esetben csak +1.
2.3 is elmegy kicsivel több mint 1 nap, ha xda-n megnézed a ROM-okat akkor ott van ami hosszú battery élettartamot ígér. Ki kell próbálni. -
ferrari1
őstag
Egyéb okokból kb 3 hétre kimaradtam a galaxy világából. Nincs időm végigolvasni az összes elmaradt hsz.-t.
Kérnélek benneteket, hogy írjátok le nekem akkuidő és stabilitás szempontjából melyik ginger főzetet érdemes felrakni.
Köszönöm !
-
tariattila
veterán
válasz ferrari1 #44738 üzenetére
Tricky v1.3 JVK (rom kitchen)
ebben a percben 3 napja megy és 51%-on áll... (folyamatos wifi és szinkron.../ kikapcsolva és repülőmódban nem volt)
tegnap kb 8tól 15-ig volt a wifi kikapcsolva, kijelzőt alig használtam, direkt a készenlétet tesztelem
(sajnos egy reboot volt tegnap miközben az akkuhasználatra böktem a főmenüből... annyira aludt szegénykém, hogy biztos meglepődött, máshoz van szokva )erős használattal kb 20-24 óra 4,5 - 5 óra kijelzőhasználatot tud
ha visszaolvasol mégis, láthatod sokaknak az android rendszer valamiért dolgozik indokolatlanul...
én kipróbálnám a helyedben először a gyári JVK-t samfirm-ről...
nekem az is majdnem ilyen jó volt[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz tariattila #44739 üzenetére
Köszönöm
-
ferrari1
őstag
válasz tariattila #44739 üzenetére
Tricky v1.3 JVK gondolom rootolt.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz znagy69 #44743 üzenetére
mint korábban már jeleztem, az akkufogyasztás közepesnek mondható.
tehát nem drámai, és nem kiemelkedően jó.
a tegnapi napon pontosan 24 órát bírt ki.
ebben volt kb. 25 perc telefonáslás 4 sms, wifi, egész nap sinc és 10-12 óra 3 g, és netezés is kb 1,5 óra.
összességében az egyedi, minőségi, korrekt megjelenés, gyorsaság, lagmentesség megéri a kicsit csökkent üzemidőt.
nálam marad!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rankesz #44747 üzenetére
egy próbát mindenképpen megér.
én is így álltam hozzá a frissítéshez, aztán beleszerettem.figyelj oda az efs mappára, mert több embernek elment az imei, és arra, hogy froyo-ra kell tenni a romot, tehát jkv-ra nem rakható!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest