- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz csabám #44923 üzenetére
MIUI-soktól kérdezném hogy a kamera 720p felvétel, és az mkv lejátszás megy már a rom-ban? Milyen bugok vannak ebben az RC-ben?
Ez a videó elég jól fest, de nem ad választ a kérdéseimre sajnos...
-
korpicschess
veterán
válasz papi99 #44954 üzenetére
z4root marketről, rootolással engedélyezed a hozzáférést a fájlrendszerhez, így ki tudod menteni az efs mappát... stb stb..
szerk: most nézem nem találtam marketen... na de nagyon sok féle módja van, olvasd el az első hsz-t.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
papi99
aktív tag
válasz korpicschess #44960 üzenetére
Elolvastam de annyifélét ír már nem tudom mi micsoda..
Ez a Titanium Backup ez az nem?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom a DOC ROMekkora f*s vagy mi a fene csinálja, de kiakaszt ez a telefon. Vagy huszadszorra csinálom meg az mp3 könyvtárak M3U lejátszólistáit az SD kártyára, de a médiakeresés egy laza mozdulattal eltávolítja őket. Nem lehet ezzel valamit kezdeni? Mert ez így elég gáz. Ezt a telefont a zene és a gps miatt vettem meg, de igazából ahogy most kinéz a dolog az LG Optimus-om is jobban teljesített. Gondolom valami szoftveres lehet a dolog. HELP!
-
papi99
aktív tag
A Titanium Backupba mikor belépek ez fogad:
Nem sikerült root jogokat szerezni. Az alkalmazás *nem* fog működni. ellenőrizd hogy a ROM rootolva van-e és tartalmazza-e a BusyBox-ot, majd próbáld meg újra
Wtf?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #44966 üzenetére
Nem a gyári lejátszót szeretném használni. Azon kívül a lejátszási sorrendet én szeretném beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
LoliKa
tag
Doc JS8 romot használók. Modemnél JPY vagy JQ1 a nyerőbb üzemidőt tekintve!?
köszi a segítséget.
-
papi99
aktív tag
válasz korpicschess #44967 üzenetére
cáááááááááááááááááááááh
-
berczy03
aktív tag
Srácok, segítsetek, nagy baj van!
Felraktam az xda-s battery+extended power menu+CRT modot, valamint a green notifications-t is, de erre fel eltűnt az egész notifications bar, mintha nem lenne sehol. a helyén is háttér van.
Ez mi??? SEGÍTSETEK!!!Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
sagit
veterán
tap-tap 4-től eszméletlenül merül a telóm :/
kilépés után is fut... és ha lelövöm megint beindul... jó app pedig, szerettem
nicsn olyan killer ami nem engedi újra beindulni?Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
LoliKa
tag
válasz Oppenheimer #44973 üzenetére
köszi. és ha van fent most egy rom akkor elég főznöm külön modemet update zipoként és azt feltennem? most még letesztelem JPY-t, aztan JQ1-et
-
papi99
aktív tag
válasz korpicschess #44967 üzenetére
Köszöntem szépen
Így estére meg amugy is a 19 éves fejemnek ez mára sokkk ugyhogy feladom ezt a rom frissítés dolgot majd boldogulok valahogy a 2.1-el -
ZEN1TH
őstag
Ehh tegnap a metrón 3 galaxy s is volt 1nm-en Az egyik nálam volt, a másikkal egy arc telefonált, a harmadik egy csaj volt akinek sikerült befagyasztania a noti bart fél perc alatt Mondanom sem kell jóféle 2.2 volt, tolta is neki a restartot
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
berczy03
aktív tag
Nincsen. én választok. De mondom, ez az xda-s battery+notifications mod után van. HIába rakok vissza régit, az sem jó... GÁÁZ.
korpicschess:nincsen ott pipa sajna.
Mit tudnék tenni, most laktam be, nincs kedvem újra rakni?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
-FreaK-
veterán
válasz HUTCHDB #44969 üzenetére
MIUI-t szeretném felrakni, Doc v10-en vagyok jelenleg, speedmod kernellel.
Ez a leírás alapján csinálnám de ugye nekem már van fennt sm kernel (K13D).
Akkor szerintem innen elég ha annyit csinálok hogy flashelem az efs-backup.zip-et, majd aksi ki, DL mód megint, flash cm7 init kernel, recovery, format minden, majd flash MIUI.
Vélemény?Korábban emlegetted hogy vannak cm7 alá való kernelek. Nincsenek ezek összegyűjtve? hol lehet megtalálni őket?
-
bmarko
tag
válasz berczy03 #44989 üzenetére
itt: [link]
Itt megtalálod egyébként mind:
[crt screenoff + battery mod + extended power menu + aosp lockscreen + animations JVK]
Ezt a részt keresd:
-=THIS part IS FOR DEODEXED VERSION SO YOU ARE PROBABLY LOOKING FOR LINKS ABOVE=-
-=DEOdEXED Versions - ALWAYS UPLOAD RESTORE ORIGINAL FILES WITH MOD=-[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
mióta felraktam a tap tap-ot ( azóta le is töröltem) A suspend nevű system process pörgeti a procit mint az állat... 1 óra alatt 20%-ot merültem kb...
restart megoldotta.. remélem megint jó lesz
xnace:
nagyon jó game pedig, szerettem... remélem javítják...
a screen filter nevű app csinálta meg ugyan ezt a merítést nálam...[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
bmarko
tag
válasz berczy03 #44994 üzenetére
Így próbáltad?
először: CWM_restore_notification.zip
majd: BACKUP Restoring original files -> >> DOWNLOAD LINK << a deodexedes résznél?papi99: Itt leledzik: [SuperOneClick]
USB debugging-ot be kell kapcsolni hozzá.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #44985 üzenetére
En inkabb ezt ajanlom!
Van video is az nagyon sokat segit!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=992251
Kerneleket is az xda nezegesd!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Aktív témák
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest