Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 fél év után
Aktív témák
-
Poonkie
tag
válasz ForRedGlory #34600 üzenetére
Akkor meg visszatenném a 2.1-t , mert az Ryanzával volt 2000 felett is Egyébként érdekesség kedvéért említettem meg, gyors, az a lényeg
[ Szerkesztve ]
-
ZEN1TH
őstag
Most mi a lenyeg ezekben a quadrant masolasokban? Nem ugy volt, hogy nem az szamit Az nyer akinek a legnagyobb? Nekem volt mar 2300 felett is.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
Zolesz007
őstag
válasz ForRedGlory #34603 üzenetére
És mivel rakod rá a lagfixet? OCLF-el?
Annó Sztupi ULK-jában volt overkill all ext2 azthiszem na az nekem is 2100 körül hozott Sztupy 3.0 alatt. (de volt pár FC az is igaz)[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
Poonkie
tag
Ha valaki használni akarja akkor szedje le a scripteket is, hogy ne kapcsolgassa a fényerőt folyton, egyébként nagyon jó
-
Bavid
senior tag
válasz ForRedGlory #34600 üzenetére
Na de mit változtattál?
-
Bilux
veterán
na mesélj...
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
davidsz
senior tag
Na most akkor hogy?
Főzőcskézzünk vagy sem?
Ezzel mennyire merülhet?Holnap lehet várni... Aaaa
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
ForRedGlory
félisten
válasz Zolesz007 #34604 üzenetére
ex4-es lagfix van rajta, ex2-vel ez is menne 2100-at szerintem, de lehet többet is
Bavid: a romot cseréltem a két lagixes screenshotomnál, lagfix ugyanaz maradt.
Bilux: egyszer volt..., hol nem volt..., volt egy ROM, amit úgy hívtak, hogy *.*, volt egy kernel, ami pedig y.y, aztán volt az úgy hogy lett belőle ex4-el 1800 pont felett
tariattila: lol
Reggelre remélem nem felejtem el[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
válasz ForRedGlory #34610 üzenetére
Steam ROM/kernel? Mert nemrég találtam belőle egy "tovább fejlesztett" variánst.
(amúgy Sztupy ha jól hallottam nagy dobásra készül, GB-et fejleszt nem lazsál... )
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
davidsz
senior tag
válasz ForRedGlory #34610 üzenetére
elvesztettem a fonalat.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
ronson
őstag
válasz ForRedGlory #34565 üzenetére
Ehhez nem kell nagy ötlet nálam a gyári telenoros froyo ennyit csinál OCLF-el.
Nyomtam is egyet hirtelen,hogy sok program fut a háttérben. 1782 pont
Tökéletes gyors a teló, ezért nem is látom értelmét, hogy romokkal bohóckodjak. Majd max ha 2.3 sokat késik.
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
Tudom nem szép itt ilyet irni de minden elfogultság nélkűl ti mire voksolnátok a közeljövőben amit érdemes lenne majd cserélni a a mostani galaxy helyett?
Gondolok itt : ár érték arányra
anyagminőség (sajna ez a recsegős keret nagyon elszomoritó)
esetleg normális gps
support (ami mostanra talán az egyik legjobb hála DOC-nak és Darky-nak napjainkba Bezke-nek és még jó pár embernek
stb.Úgy gondolom most nagyon sokan jönnek ki a galaxy szintjét megütő modellel .
minél többen írjatok mert nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre.
-
ronson
őstag
válasz ForRedGlory #34617 üzenetére
Akkor miért kínozzam magam ex4-el? Van valami előny?
-
Oppenheimer
nagyúr
Bocs FRG, muszáj lelőnöm a poént mert már nem tudom tovább nézni, ahogy kínzod őket
Tegrak lagfix kernel
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Poonkie
tag
válasz ForRedGlory #34617 üzenetére
Azért a telenoros ROM hiába tud ennyit quadrantban, a felhasználói élmény szvsz gagyi
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Oppenheimer #34619 üzenetére
Csak a felét lőtted le, a romot nem tudod Te sem, hehe
Megálmodtam egy olyan kombót, ami 2000 pöttyöt hoz, holnap kipróbálom. Ma elég volt 3 rom frissítés, lol[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
Sztupy Január elején XDA-n Steam kernelről:
Development is ongoing, the git version is usually up-to-date. Next version will be released when I sort out most of the issues, and add the additions of the gingerbread version of aosp/cwm recovery (the latter being the main work).
But now I'm mainly working in getting kexec to work, to allow real dual-boot for froyo+gingerbread.
Érdekes...
Fold 5
-
magyarattila
tag
normális az hogy az itthoni wifimen kivül semmilyen wifihez nem hajlando csatlakozni a SGS-em?
probáltam: Auchan maglód, Ikea Örs vezér tér, és 3 ismerősömnél. Mindenhol ugyanazt produkálta, "ip cím lekérése..." de ennél tovább nem jut sehol. Itthon viszont prímán működik... Nem merem elfelejtetni vele az itthoni wifit mert hátha nem jön rá. Froyom van.
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
Beppe91
aktív tag
Valaki megoszthatná velem, hogy tudtok ilyen eredményeket elérni quadrantba,nekem sose voltak ilyen értékeim, most is lefutattam quadrant standardot és csak 1054 mért, plussz nekem nem mutatja így külön színenként, h cpu,io stb. melyik quadrantot kell ehez használni?
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
Beppe91
aktív tag
válasz Poonkie #34628 üzenetére
kösszi, hétvégén lehet fel is teszem, bár gondolkozom főzött romon nem tudom még melyik. És esetleg ezt a quadrantot hol lehet elérni ami ilyen színes? ez az eredeti? bár nemtom, hogy más quadrant okozhat-e másszámokat, de nagyon kevésnek találom ezt az 1050-et.
-
B.Ricsike
őstag
Ez a Tegrak kernel, illetve a SOKernel miben jobbak esetleg egy SM-töl pl? Inkább mondjuk a Tegrak érdekelne, mert arrol nagyon keveset hallottam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
ZEN1TH
őstag
Be lehet valahogyan allitani a bongeszot hogy dupla tapira tordeljen? Nalam csak ranagyit a szovegkornyezetre. Elozo romomban levo szepen betordelte a szoveget, illetve nagyitott is. 2.2.1 Browser van fent.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
ZoliM@ster
aktív tag
Csak egy naív kérdés,úgy hogy nincs ilyen telefonom,csak érdekel,mivel olvasom ezt,és párhuzamosan a Desire topicot is.
Nem kevés ez az 1000-1500-1700 pont quadrantban?Desire topicban nem 1x olvasom,hogy 1-1 jól betalált rommal simán 2500+ pontokat ki tudnak hozni a készülékből.
A másik,hogy ezek az alacsony pontok észrevehetőek bármilyen formában a hétköznapi használat során?Lassulások,röccenések,töltések stb.?Bocs az OFF-ért csak érdekel
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Beppe91
aktív tag
Mitől lehet, hogy kipróbálta most a quadrant advanced-el is a tesztet és most 740-et ért el a telo, ami még a galaxy s hivatalos eredményét se éri el... ez szörnyen elkeserít mit ronthattam el???
-
Beppe91
aktív tag
válasz ForRedGlory #34636 üzenetére
Tudomásommal nem, ezért is lepődtem ennyire meg. És igen az aláírásomba szereplő masinával. Itt valami nagyon nem tiszta, ilyen eredménynél kb lagolnia kéne a telefonnak sztem, de nem is lassu, nemtom mi lehet. Tény h nagyon szarul főztem meg a romot, minden szart beletettem, ezért is főztem ma egy ujjat, csak még nem volt erőm feltenni, lehet az az oka, vagy nemtudom.
-
B.Ricsike
őstag
válasz Beppe91 #34642 üzenetére
#34639-esre ment ez a post!
Szerintem attól jobbak, hogy bevan kapcsolva a lagfix! Neked szerintem nincs. Vagy ha be is van kapcsolva neked, akkor talán egy másik kernelt tegyél fel, ha Quadrantban akarsz gyönyörködni. De hidd el, ha most nem akad a telefonod, nincs vele baj, akkor felesleges cserélni. Nem a quadrant számít. Ne szomorítson el, hogy neked nem tud annyit quadrantban a telód...... Felhasználói élményben biztos ugyanannyit tud... Ezek csak számok... Viszont a lényeget te érzed, és nem a számok fogják mutatni.
Speedmod kernelek közt nemsok különbség lesz Quadrantban.... nem azon mulik, hogy 13A vagy 13B van fent..... A 2 között alig van különbség
[ Szerkesztve ]
-
Beppe91
aktív tag
válasz B.Ricsike #34643 üzenetére
Rendben köszi. Hát én ugy tudtam, hogy ebben a romban alapból benne van a lagfix és be van kapcsolva, de ha nem akkor valószínű, hogy nincs bekapcsolva, mert nem kapcsoltam be, cwm-be kell bekapcsolni?
-
SzlobiG
félisten
válasz tariattila #34557 üzenetére
Valamelyik másik magyar fórum kommentbe, de akkor sejtésem szerint hülyeség.
Egyik nap itt leoltottatok a quadrantal azt most meg hogy ráugrottatok.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Nekem 1279 az aláírásomban levő kombóval.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
tariattila
veterán
válasz SzlobiG #34646 üzenetére
a 2.2.1 nem csinál ilyet! tehát hülyeség igen...
a második részét szépen elkülönítetted....tehát nem nekem szólt remélem
ez az FRG gyerek paráztatott be itt mindenkit ezzel a tegrak kernellel...
holnap ránézek én is azért... fejlődni kell a korral...
amúgy annyi a trükkje, hogy a system és data állományt felcseréli ezáltal más fizikai memóriába kerülnek át... így érhető el ez a gyorsulás... + ráeresztve az ext4 konvertálás... a kettő együtt gyilok[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Mondja már meg valaki miért nem tőlti le a skineket a beautiful widget? Csak az alapskint használhatom. Régebben jó volt.
leginkább a Htc óra kéne.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest