- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
user137
őstag
tegnap előveszem a telót, h megnézzem mi a szitu, erre
"Elnézést, a system folyamat leállt. BEZÁR-MÉGSE"
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
válasz Oppenheimer #17450 üzenetére
majd a RyanZA rootolja magának (neked)
-
zolmesz
aktív tag
válasz theiron320 #17431 üzenetére
Én ezzel root-oltam a telót, és működik. Aki nem akar mindenféle egyéb funkciót (lagfix és társai), csak root-ot pl. a fizetős market eléréshez, annak tökéletes.
Hogy biztonságos-e? Még élek -
tybsen
addikt
válasz user137 #17448 üzenetére
Jaja, gyari 2.1 root es lagfix nelkul. Kb 2 het mulva jon itt a szolgaltato (3) altal modositott froyo, majd kivancsi leszek. Egyebkent leginkabb azert kell nekem taskkiller, mert bizonyos progik maguktol belindulnak es futnak, ezzel neha belassitva a telefont (pl. Video lejatszo, winamp, stb). Merulni is jobban merul de az nem zavar, mert amugy is heavy juzer vagyok es gyakran kell toltenem a gepet :-)
[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
válasz user137 #17448 üzenetére
Nekem gyári 2.1 van. Ha a task killerrel bezárogatsz a rendszer meg újraindítgat magának attól merül jobban. Lényeg a lényeg, ha valaki most kezd androidon én azt javaslom alapból ne használjon task killert (pl nekünk a Samsung program monitora bőven elég, max az aktív alkalmazásokat üríted), mert csak egy külön hiba forrása lehet. Ha gond van a rendszerrel akkor kellhet, tehát legyen feltelepítve.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
rogermap
csendes tag
válasz Robertoq #17429 üzenetére
"az nvbacuk elszáll cp not found hibával, root explorer el sem indul"
Nekem is ilyen volt, mivel nincs rajta (vagy nem találja) alapból cp (másoló) progi
Ha átírtam busybox cp ... az már működött, csak áthozni nem tudtam progival
Nekem ez ment:
adb kill-server
adb shellitt a shellben: (a propmtot nem kell beírni)
#su
#mkdir /sdcard/nvback
A rejtett állományok átmásolása
#busybox cp -R /efs/.* /sdcard/nvback
#exit
#exitadb pull /sdcard/nvback
és meg is lettek az álllományok -
Geri89
aktív tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy este beállít egy ébresztést mondjuk 9-re, és magától felébred pl 8:30-kor, kitörli az ébresztések közül a jelzést, és mégis ébreszt 9kor? Az én SGS-em állandóan ezt csinálja.. Ez mitől lehet?
-
Bluegene
addikt
válasz Bluegene #17379 üzenetére
valakinek nincs kedve megrendelni ezt nekem az ebay-ről, kifizetem kápéban, rá is fizetek esetleg
nincs kedvem regisztrálni meg kitapasztalni, meg megadni a számlaszámom
aki pedig úgyis rendelt ebay-ről annak mindegy
privátba írjatok, Budapest területén elmegyek érte
már csak azért is jó lenne mert legalább megtudjuk milyen ez a hátlap, vajon gyári milyen minőségű stb, írok esetleg a blogomba egy bejegyzést fényképekkel
na valaki?
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Robertoq
őstag
válasz rogermap #17458 üzenetére
Az volt a probléma, hogy összeomlás / reset után nem tudtam létrehozni google account-ot, így market se volt, nem tudtam letölteni root explorert. A 2.1-eset raktam fel, az nem indult el, végül kerestem egy újabb apk-t, azt felraktam, elindult és le tudtam másolni a mappát. Aztán feltettem az újat, kezdem belakni.
-
Bluegene
addikt
válasz user137 #17463 üzenetére
pü ment
más is jelentkezhet
White Back Cover Battery Door F Samsung Galaxy S i9000
tényleg kéne nekem egy ilyen, de ha nem megy másképp regisztrálok arra a nyavalyás ebay-re , bár nuku kedvem
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
rattila76
csendes tag
Hello !
kb. 3 hónapja nézegetem a galaxy s-t de ahogy olvasgatlak titeket egyre jobban tartok attól, hogy teljesen láma leszek hozzá és csak szenvedni fogok vele.
Sajna az androidhoz semmi közöm, eddig csak Nokia telefonjaim voltak és örülnék ha megnyugtatnátok, hogy mezei halandónak is van esélye kezelni. -
Bluegene
addikt
válasz rattila76 #17465 üzenetére
nyugi nem vészes
elég egyszerű kezelni, mi itt csak spéci dolgokról beszélünk attól még egy egyszerű halandó simán elvan vele
egy laggfixet viszont mindenképp érdemes feltolni, sokkal gyorsabb lesz
-
Gengi
senior tag
-
rattila76
csendes tag
válasz Bluegene #17466 üzenetére
Ha nem gond azért azt elmondanátok, hogy mi az a laggfix ??
Gondolom valami javítás az oprendszerre....
Kicsit olvasgattam már és mindenki a 2.2-őt várja a Froyo-t és ha jól tudom azzal már a flasheket is kezelni fogja a teló, de ami a kérdés lenne igazából ,hogy a froyo mellé is kéne laggfix ??
Illetve már elérhető a 2.2 hivatalosan hazánkban is mert eléggé össze-vissza híreket találtam csak.[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
hali tegnap váltottam a spicáról erre a készülékre, azt hittem majd menni fog minden, de tévedtem -> persze ez nem baj, élvezem <-
a kérdésem rögtön az alapoknál kezdődik!
(adott egy pc, xp-vel és egy galaxy s)szóval rádugtam a telefont a gépre és nem történik semmi hiába húzom le a telefon értesítési sávját nem tudom mountlni
hiába állítom be a beállítások/névjegy/usb... nem megy
hiába tettel fel újra az usb driver amit az 1.hszben linkeltetek igy sem megyszóval a kies nem látja de még csak azt sem tudom megoldani hogy háttértár ként lássam
valakinek ötlet? vagy valaki részletessen leírná vagy nemtom
esetleg a régi spica driver bezavarhat? ( ezt mondjuk nem hiszem)
rattila76
hát amit én találtam erről atémáról az kb annyi, hogy a lagfixet itt a marketről lehet feltenni és nem kell hozzá szakértelem
illetve hogy ez a lagfix egy olyan hiba javítás.... szal gyorsabb lesz tőle a teló2.2 már van nem hivatalos( páár hónapja)
arra mondjuk nem láttam semmit se hogy hivatalos verzióval mia helyzet hgoy van-e és ha van akkor melyik szólgáltatónál elérhető már2.2 már tudni fogja flash, és azzal még gyorsabb a teló a jit miatt meg egyéb újítások miatt, viszont szerintem a srácok arra is felteszik a lagfixet( ez csak találgatás részemről)
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Skynet258 #17472 üzenetére
nem hagyhatom ki gondolod hogy kimaradnék a tutiból?
múltkor mondtad hogy 30.000körül vetted meg, nekem is sikerült a telenornál 30eft ért és havi 5000ft a havi előfizus díj egy évig szal én is kedvezményessen jutottam hozzáskynet neked valami ötleted erre a kies vs háttértár dologra?
[ Szerkesztve ]
-
Gabeboy74
tag
válasz r.zozoka #17471 üzenetére
1. Beállítások - Telefon névjegye - USB beállítások - Csatlakozáskor kérdezzen rá
2. Rádug
3. Háttértár mód kiválaszt
4. Értesítési sáv lehúz, 'USB csatlakoztatva' rábök, csatolás
5. Örül.Most látom, hogy esetleg le kellene gyalulni a Kiest szőröstül-bőröstül, és újratelepíteni.
Nekem a szűz, lepecsételt dobozból elővett telefon Wifi-hez nem tudott csatlakozni, nyomtam neki egy gyári állapot visszaállítást, és utána már ment.
[ Szerkesztve ]
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
r.zozoka
aktív tag
válasz visionbp #17478 üzenetére
saját nokiám nekem nem volt, de sokat iszkáltam nokiákat is!
véleményem szerint az symbián haldoklik jelen pillanat( azt mondják még felébredhet)
már spica is jobb volt szinte minden nokia telefonál, ez a mostani az SGS ez meg hát ahhóz képest ..... szóval megéri még akkor is ha netalántán lennének kezdeti nehézségekjavaslom hogy vágj bele egy androidba, ha nem ebbe a kategóriába, mert félsz a spicát még mindig ajánlani tudom az olcsobb árkategória he nem jön be nem buksz rajt akkorát mint ezen buknál( hozzá teszem ha egyszer kézbe veszed nem akarod majd letenni)
-
r.zozoka
aktív tag
válasz #97544192 #17479 üzenetére
hírtelen nem tudom, de vagy ebben a topicban vagy a spicásban valaki azt javasolta hogy a játék data mappáját kell kimásoolnod magadnak, késöbb feltelepíteda játékot és ezzel a régi data máppával felül írod az újat és voálá
hát ha minden igaz akkor ez a nagy technika, de azért ne olyan játékon próbáld ki amin már jó helyen vagy
-
ecoban
csendes tag
válasz rattila76 #17470 üzenetére
Igen, a Froyohoz is szükséged lesz a lagfixre, ami gyakorlatilag annyit csinál, hogy lecseréli a telefon belső memóriájának a fájlrendszerét egy másikra (ext2/4), mert az eredeti sokszor hibára fut. Ezt sajnos egyik firmwareben sem javította a samu, szóval továbbra is kell a lagfix.
-
muveszur
addikt
válasz Oppenheimer #17483 üzenetére
Kiessel hivatalosan még nem frissíthető a telefon 2.2-re. Hamarosan...
Nem féltételenül jó a 2.2-s lagfix 2.1-re és fordítva...
rodman73: Igaz nem használsz Taskkillert?
[ Szerkesztve ]
-
rattila76
csendes tag
válasz r.zozoka #17480 üzenetére
Köszi emberek !
Sajnos azt a hibát, hogy kézbe vétel már elkövettem és azóta kattogok rajta mert nagyon bejött és azóta is folyamatosan nézegetem hol és mennyibe kerülne.
Előfizetésbe nem gondolkozhatok mert flottás nagyon tutti van a telenornál de sajna ott 111-ért adnák az előfizetésem mellé akkor már maradnék a függetlennél azt már 120 körül lehet vinni. -
-
r.zozoka
aktív tag
én is msot vettem meg 30eft ért és csak havi 5eftba kerül, de azt mond le is beszélhetem!
tehát megérte!bakker tök egyszerű volt a kies és a háttértáras megoldás
csak másik usb portra kelett tennem! hogy ez miért nem jutott eszembe a spicánál ez minden napos volt -
koveradam
tag
Na végre!!! Külföldi Froyo + root! Így az igazi a kicsike! Már marketen be is vásároltam kicsit
-
sztrogoff19
tag
Srácok,
tudna valaki abban segíteni, hogy miként lehetne beállítani a Quick settings-et, hogy ne 15 mp legyen a legrövidebb képernyőzár-idő ?
Nekem úgy 3 mp lenne az ideális, vagy még kevesebb
Esetleg létezik olyan progi amiben kevesebb a képernyőzár-idő, netán a telefonban nem lehet állítani valahogy ?
Morituri Te Salutant
-
rattila76
csendes tag
-
G@ß!
őstag
Ennél találtatok olcsóbban eredeti Samu hátlapot?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz rattila76 #17495 üzenetére
Ezek szerint igen, vagy csak azt szeretnék, hogy a drágább előfizetéssel vásárold meg
Az enyém gyárilag független, viszont a páromnak már ezzel az előfizetéssel vettük meg, és mindenhol tudtak róla, hogy létezik ilyen előfizetéssel is, már azért írom így, hogy mindenhol, mert vagy a hetedik üzletben volt galaxy s. A tkm tele is volt azon a napon.
Két helyen ki is akadtam...
Jó pár üzlet után, nem érdekelt, hogy ül a kedves vevő a telenoros csajszival szemben. Rögtön "letámadtam"... mondom neki, csak annyit kérdeznék, van-e ebből a telefonból, mert ha nincs feleslegesen nem várok, kicsit bután nézett, de pötyögött a pc-jén, majd azt mondja, hogy igen van 1 db a gép szerint. Gondoltam is magamban, ha gép szerint kell lennie és még sincs, akkor ki számol el vele?
Ok félóra múlva sorra kerülök, tessék parancsolni mondja (omg, már el is felejtette, hogy mit kérdeztem félórája), mondom egy SGS-t szeretnénk venni. Ja igen, pillanat. Elmegy a raktárnak nem nevezhető elkerített részre, ahol 1 perc múlva azt hallani, hogy dobozok csapódnak egymáshoz, hát mondom magamban ez a nő hülye, ha talál is telefont, tuti addig nem megyek el, amíg át nem néztem rendesen. Ki jön, erre azt mondja sajnos még sincs.
A qrvaéletbe, már kezdtem pipa lenni, köszönés nélkül elmentem, a következő üzlet a plázában volt, szintén ketten ülnek bent. Sehol senki, mondom a srácnak, hogy "mikénehavóna".
Jelenleg elfogyott, de tud helyette ajánlani Spica-t, ami hasonló paraméterű telefon, de olcsóbb, ekkor eldurrant az agyam, mondom neki, hogy nekem SGS kell, a Spica csak annyiban hasonlít hozzá, hogy android az is, ha ezt nem tudja, mi a f@sznak ül itt és próbál rám sózni olyan készüléket, amit eszem ágában sincs megvenni, a párom nyugtatgatott.
Akkor úgy voltam vele, hogy hagyom az egészet a francba, de aztán végül amikor lenyugodtam, még egy üzletet megpróbáltunk és ott volt 3 db is.
Erről ennyit
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest