Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
válasz tariattila #17095 üzenetére
Ez azt is jelenti ,hogy a samunál gíakorlatilag fos a softwarefejlesztő csapat ?Azert kicsit érdekes hogy a htc mindenféle lagfix nélkül is majdnem tudja azt amit a mienk lagfixel.
-
csabám
addikt
-
dan31
csendes tag
Srácok!
valaki segitsen!! Nem megy a kamer a ,ha elinditom kiírja,hogy igyelmeztetés !! Fényképező hiba !!! csak ok ni lehet és akkor kilép! van böven memoriám!
Kösz előre is ,Dani -
Zolesz007
őstag
válasz tariattila #17095 üzenetére
Az Overkill-t is érdemes szerintem kipróbálni(~2000 quadrant pont), nekem viszonylag stabil! (az Angry birds szokott FC-zni egy két hirdetéstől meg ritkán a böngésző. Szal inkább net nélkül AB-zek ) Remélem a Nexus S és a 2.3 hoz nekünk is valamit Stupy mester konyhájára
Fold 5
-
dan31
csendes tag
válasz tariattila #17105 üzenetére
köszi! tudsz hsz mondani ahol le van esetleg írva kezdöknek is ?? Fogalmam sincs hogy kell Factory Resetet csinálni !!!
[ Szerkesztve ]
-
dan31
csendes tag
válasz tariattila #17108 üzenetére
köszi szépen,de sajnos ez sem oldotta meg!kopasz lett a gép,de müködés képtelen maradt a kamera ! még1x köszi
-
dan31
csendes tag
válasz tariattila #17111 üzenetére
gari van csak nem akartam beadni ,mert nincs csere készülék ! ROM szoba se jöhet,mert tök hülye vagyok hozzá és elcseszni kicsit drága buli lenne !
-
dan31
csendes tag
válasz tariattila #17113 üzenetére
igen TELENOROS,szeptemberi...pda:I9000XWJM2 , PHONE : I9000XXJM1 , CSC I9000PANJM1
-
rankesz
veterán
válasz ForRedGlory #17096 üzenetére
Én a helyedben azért RyanZA lagfix helyett megnézném Sztupy papa ULK kernelét... jó volt a ryanza régen, 2.1-es időkben, de a többiek is "felnöttek" és csúnyán lelépték.
Meg aztán van itt Hardcore féle SpeedmodFroyo kernel, ami sztupy-éból is építkezik, tartalmazza a voodoo color és sharpness fix-et, és 304 helyett 341 mega ram-ból gazdálkodik.
Kernel Hz-ek is tweak-elve lettek, de ezt nem igazán értem.
Szóval van itt remény...Nem utolsó sorban jön a béta CianogenMod nemsoká az SGS-re, ami korai szakaszában, RFS-el csinált 16xx pontot quadrantban...
-
masterful87
senior tag
válasz JJ hunter #17078 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
De most hogy beállítottam az értesítési hangnak egy zenét, az éjszaka közepén elkezdett szólni, amikor feltöltődött! Nem voltam ám ideges.
Olvastam hogy van alarms, ringtones, és notifications, meg külön belehet állítani a csengőhangot, a videóhívást, de olyan hogy SMS nincs, csak értesítés. Gondolom ez jelenti a levél érkezését, talán Facebook frissítést is, meg egy-két rendszer visszajelzést. De akkor hogyan lesz nekem rendes zeném csak SMS-re? -
JJ hunter
aktív tag
válasz masterful87 #17126 üzenetére
üzenete/menü gomb/beállítások és legörgeted az aljára és csengőhang kiválasztása
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Vagany
őstag
-
user137
őstag
válasz tariattila #17090 üzenetére
ebben csak annyi van, h a teló megfelel a HW-követelményeknek, semmi más.
a 2.2-t is az SGS "kapja meg először" - volt a mondás augusztusban.
-
ilyen_85
senior tag
válasz ForRedGlory #17077 üzenetére
Szia!
Én is pont most keresem ezt a tokot ezüst szinben a telefonomra.
A case mate honlapján például meg is lehet rendelni. Erről lenne szó:
Bár most nézem, hogy van egy invisible shield szerű változat is:
Megkéne rendelni az oldalról több darabot is akár, biztos vagyok benne, hogy lenne rá kereslet.
A gyors boltban pl. lehetett venni egy ideig de csak rózsaszín színben nem is értem őket...
Rendelünk együtt, így ellehetne osztani a szállítást is
-
cunnir
tag
Sziasztok! bocsánat a hülye kérdésért de a hivatalos 2.2 mikorra várható?? nem mostanában kellene megjelennie? én péntek óta vagyok galaxy-s tulaj és nem merem a nem hivatalos romot feltenni,mert t-mobilos a teló.és sajnos nem működik a 3 gombos recovery sem! szerintetek az új romal menni fog?
Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
Yarner
tag
válasz cunnir #17133 üzenetére
Én ennek Nostradamus jóslataiban néznék utána
A SG márkaszervízben nekem utoljára december végét mondták, amire hangosan felröhögtemA recoveryvel hasonló cipőben járok, itt többen azt mondták, hogy a 2.2 erre nem lesz megoldás, azt a részt nem cseréli a ROMban. megoldható házilag is, de kicsit rizikós. Szervíz megoldja, de akkor kb egy hétig mellőznöd kell a gépet.
Nekem most van szervízben a galaxym, remélem a 3 gombot megoldják benne (meg persze rendbe teszik a gépet is, ha cserélni kell, ugrott a 2000 ft-os fóliám )
persze a legszebb az lenne, ha már Froyóval jönne ki, de ez elég valószínűtlen.
[ Szerkesztve ]
The trouble with computers is that they are sophisticated idiots. - The Fourth Doctor
-
user137
őstag
kérdés: hogy lehetne elérni, h a fotógép app a \Samsung\Images könyvtárba mentsen? most valami érdekes konstelláció miatt a \DCIM\Camera alá ment.
-
rodman73
aktív tag
Letöltöttem az anysoftkeyboard-ot és hozzá a magyar kiegészítést, de még sem müködik. Beállításoknál beállítottam hogy az anysoftkeyboardot használja a samsung bill. helyett, de üzenet írásnál még sem jelenik meg az anysoftkeyboard. Hogy tudnám életre kelteni?
Tárgytalan, megtaláltam időközben.
[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Valaki töltött már fel videót youtube-ra? Mert ugyan nekem sikerült, de csak 480p-ben...
Hogy lehet HD-ban feltölteni? -
ilyen_85
senior tag
válasz ForRedGlory #17077 üzenetére
Ahogy előttem már írták ez is csak fém hatású... de műanyag
megtaláltam e-bayen is.
Valaki nem akar rendelni belőle?
Én szeretnék egyet, de se paypalom, se tapasztalatom e-bay-el kapcsolatban. :S
-
munnergep
senior tag
Nekem is mondták most a t vonalon, hogy december közepe-vége (pontosabban azt mondta a műszaki kolléga, hogy most adták még csak ki a 2.1et, nem tudja mikor jön a 2.2, talán a fenti időpontban. Azt sem tudtam, hogy miről beszél a 2.1el, de mindegy).
Jó lenne tudni, hogy miért. Új romot csinálnak? Nem? Akkor meg miért nem lehet kitenni a nyomi szervereikre és had zúzza a sok tulaj. Mindegy.Lényeg: szarok a hivatalos romra. Este szétnézek az xda-n, hogy melyik a legjobb rom, aztán "had szóljon". Lehet, hogy lesz kérdésem, de megpróbálok nem láma lenni és 2vel korábbi megválaszolt kérdést nem észrevenni
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
törölt tag
ma leejtettem a drágaságot... nagyon meglepett hogy egy deka karc sem lett a telefonon, pedig a hátlap koccant.
-
ilyen_85
senior tag
Olvasgatok egy ideje xda-n, de megvagyok zavarodva rendesen.
Lenne egy full gyári telóm: a csillag,kettőskereszt 1234 kettőskeresztre azt írja:
PDA: I9000XWJM2
PHONE: I9000XXJM1
CSC: I9000XXJM1Sajna a 3 gombos recovery nem működik, szeretnék rajta romot frissíteni, de gondoltam előtte lementem a telefont, nos most úgy tudom a recovery-hez kell root, de a root előtt szeretném lementeni a telfonom.
Valamit elnéztem, vagy tényleg nem tudok egyelőre mit csinálni vele? lehet valahogy a gyári állapotról mindenféle root nélkül egy mentést csinálni?
Valaki csak címszavakban eltudna igazítani?
Időm most van, meg olvasom is a forumokat, tehát ha valaki csak sorrendben letudná írni, hogy hogyan tudnám root nélkül valamivel lementeni a telefon jelenlegi állapotát, ha a 3 gombos módszer nem működik, akkor annak nagyon tudnék örülni
-
Vagany
őstag
válasz ilyen_85 #17142 üzenetére
Írd be jobb felül a keresőbe:
recovery bootloader
és keress engemHihetetlen, hogy nem tudjátok használni a keresőt .
A 3 gombos recovery legyen az első lépés, azután a root pl RyanZA-val (market) recovery használatával, utána mentegess, azután azt csinálsz amit akarsz .
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
ilyen_85
senior tag
válasz Dani82 #17141 üzenetére
Szia!
Nos nem tudom, egyértelműen nem tudtam megállapítani a videókról amit Youtubeon találtam. de ahogy a védőfólia feltevését magyarázó vidóban is külön kitérnek arra, hogy a sarkok lesimításánál várni kell egy kicsit... nos én azt mondanám a sarkokat csak védi...
Imádom, hogy ilyen vékony a készülék ezért is szeretnék valami olyan tokot ami nem vastagítja jelentősen a telót:S
Az a helyzet, hogy én bevállalnám vagy a barely there-t vagy a clear armort. Sajna a clear armort nem találtam meg sgs-re e-bayen.
Ha meg a case-mate-től rendelem, több a szállítási díj mint a fólia vagy a tok maga :S
Ezért kéne többet rendelni, mert ez így nem a legjobb...
lenne kedved neked is rendelni egyet?
Én belevágok, kéne még pár ember aki szeretne
Vagany:
nagyon szépen köszönöm! máris csinálom, használtam már a keresőt, de ahogy írtam az lenne a problémám, hogy root után...
mennyivel befolyásolja ez a telefont, ha így mentem le, majd esetleg ezt töltöm vissza ha vinni kell szervízbe nem fognak kukacoskodni...?
köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Egy alap kérdésem volna. A leírások szerint a Hangutasítás alkalmazásban valami beállításokban lehetne testreszabni. Nálam ez az alkalmazás a beszéden, és a vissza gombon kívül semmilre nem reagál. Merre keressem?
-
tariattila
veterán
válasz ilyen_85 #17144 üzenetére
ezt el lehetne felejteni, hogy komplett romot visszarakni mentésből
ilyen nincs!
ha új romot raksz fel és vissza akarod állitani pl a jm2-t akkor úgy is odinnal kell a samfirmware ról letöltött komplettet visszarakniez a nandroid backup arra való hogy AZONOS ROMra vissza tudd állítani az appokat és beállításokat ....sőt erre se 100%-os!
-
Dani82
senior tag
válasz ilyen_85 #17144 üzenetére
Igen lenne kedvem, nekem is szuksegem lenne egy jofajta tokra, de 3 napja nezegetem ebayt es hasonlo oldalakat, de nem igazan gyozott meg egyik sem egyenlore.
Nekem is pont ez a bajom, hogy a legtobb toktol vastag es nehez lesz a telefon.En farmer zsebben hordom altalaban es idetlenul nez ki egy nagy vastag gumitokkal.
Viszont a masik, hogy ezekkel a foliakkal meg rossz tapasztatom van, egyreszt maceras 100%osan felrakni, kinyomogatni a buborekot, hajszarito pl. sztem nem is eleg meleg, hogy jo legyen, aztan felpondorodik buborekos lesz, attol meg idegbajt kapok annyira idegesit.Szoval meg nem talaltam meg a megfelelo tokot, de lassan kene valami ,mert tegnap megtortent az elso leesés
-
Begi
senior tag
válasz Vagany #17148 üzenetére
Szerintem még az a mondat hiányzik neki, hogy root-olt telót 2 mozdulat visszaállitani alapállapotba.
Ergo a rootolás nem jár semmivel.
(A Samsung viszont nem javit rootolt telefont, igy ha netalántán a kijelző megy tönkre, akkor szivás van...)Tehát root->mentés->új rom-> ha baj van mentés vissza -> unroot és megkaptad az eredeti állapotot.
-
Vagany
őstag
válasz Vagany #17148 üzenetére
Még annyit, hogy a root visszafordítható folyamat (unroot), illetve a ha van 3 gombos recovery-d akkor van factory reset és download mod az odinhoz.
A 3 gombos recovery előhalászása rizikós, de ha megvan és a mentéseket is meg tudod csinálni, akkor már nagy baj nem lehet.Szerk: Begi megelőztél .
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest