Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz makaveli666 #16701 üzenetére
Én is először úgy próbáltam, de nem jött össze
Sorry a dupláért.
U.i.: tariattilának köszönöm a rengeteg segítséget!
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
rankesz
veterán
válasz makaveli666 #16699 üzenetére
Hát ha a memóriakártyán voltak zenéid azok nem vesznek el...
-
makaveli666
senior tag
válasz tariattila #16692 üzenetére
Én is nagyon szépen köszönöm TartiAttilának a rengeteg helpet amit itt és privátban adott neki is jár a SÖR
-
Lalaboy
őstag
ROMtalanitottam, felraktam a Froyo-t, meglepoen jol mukszik egyenlore....... Hmmmmmm, de sztem egy jol megvalogatott "fozott" ROM es kernel parosa fele inkabb hajlok.... Lehet tobbre szamitottam.....
-
Lalaboy
őstag
Nagyon joil mukszik, ez szinte olyan, mint szuzesset elvesziteni,,,, Nagyon jo erzes
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Most ertem haza, rottyon vagyok. Felesegem arcan nem latom az oromot. Vajon miert?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz tariattila #16648 üzenetére
Nem, azzal vittem be, hogy KIES-es firm frissites utan nem indul el
Es a recovery/download modot a 3 gombos modszerrel nem tudtam elohozni, ha ment volna, valoszinuleg nem kellett volna bevinnem -
Pola-Roid
aktív tag
Mint elobb irtam is, a firm frissites utani halal problemajaval vittem be.
A 3 gombos recovery modrol egy szot se szoltam. Teny, hogy nem ment se a frissites elott, se utana. Hogy mit csinaltak vele, fogalmam sincs.
A cucc garis, vittem garjegyet, hogy ezt most megcsinaltak garban vagy perkalnom kell, nem tudom, mert amire jott az SMS, en mar majdnem itthon voltam (nem BP-en lakom), es mivel 1 hetet mondtak hataridonek, nem is gondoltam ra, hogy esetleg megvarhatnam. Jovo het csutortokon tudok bemenni erte, akkor kiderul, mi a palya -
tariattila
veterán
válasz madcon #16712 üzenetére
nekem ez a második SGS-em de sajna ez is ratyi gps-es még a froyoval (JPM) is !
tegnap próbáltam... 20 km-es úton többször újratervezett/párhuzamos útra dobott/továbbment ahol én már elkanyarodtam stb...
ez ilyen sajna... de én már túlléptem ezen (ezért is olcsósítottam inkább ) így már nem érdekel...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz tariattila #16713 üzenetére
Érdekes, hogy nálam ilyen probléma nincsen, tegnap közel 300km-t mentem és pontosan navigált, egyszer sem dobta el a jelet, még akkor sem, mikor letettem a váltó elé a boxba.
Többször direkt más útvonalat is használtam, és rögtön újratervezett. (motonav).
-
dancsuri
veterán
válasz tariattila #16713 üzenetére
Ez a GPS dolog érdekes, az O2-n is elég hitvány viszont az O1-en hibátlan, felveszi a versenyt a navis kütyükkel
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
tariattila
veterán
nekem sem dobta el csak pontatlan volt... ezért rakott át a 20m-el mellettem haladó útra...
ahol a puszta közepén haladok egyenesen ott jól mutat csak sajna nem ott van rá szükség...aki nem képes elfogadni az SGS ilyen jellegű hiányosságát (ami bizonyítottan hardveres!) az beépített ember!
HTC-ken érdekes semmi ilyen probléma nem volt...
[ Szerkesztve ]
-
milanmylo
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az itt találhat 3 link között mi a különbség?
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=2534.0ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
milanmylo
aktív tag
válasz tariattila #16720 üzenetére
Az első hozzászólásnál 3 letöltés van arra értem. Ha már írok akkor kifejtem bőven, hogy mit szeretnék. T-s készülékem van jm2-vel és mostanra jutottam oda, hogy ki szeretném próbálni a 2.2-t. Na mármost a kérdésem az lenne, hogy milyen biztonsági intézkedések kellenek (és milyen programok szükségesek hozzá), ne legyen product code változás, bármikor visszaállíthassam a gyári állapotot és hogy a régi programjaimat viszonylag gyorsan visszapakolászhassam anélkül, hogy újra keresgéljek marketen. Egy új ROM mindent letakarít a telefonról? Végül tulajdonképpen mi kell egy új romhoz? Olvastam, hogy odin, meg rootolás. Rootolni tudok ezzel a OCLF-el? Elnézést ha értetlen vagyok de eléggé kezdő vagyok e téren
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
arn
félisten
válasz tariattila #16716 üzenetére
probald ki azokat a gpsfixereket... a swesen nincs mit vesziteni [link]
utana ki tudod kapcsolni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
tariattila
veterán
válasz milanmylo #16721 üzenetére
értem!
a három link közül az utolsó a legfrissebb és azt használjuk legtöbben (amíg a maisztró nem készíti el a JPA/JPO variánsát)
tehát a JPM/JP6 3.0azt letöltöd akkor minden ott lesz ami kell a frissítéshez... kivéve a drivereket amit a kies telepítésével vagy külön driver pack-al kell megcsinálnod! (gondolom kies fent van...)
utána rootolnod kell (amit írsz OCLF) tökéletes DE a 3gombos recovery/download mód kell hozzá, hogy menjen!!!
ha rootoltál akkor ami kell efs mappa kimásolása és SGS unlock programmal unlock, unfreez kód generálása (esetleges sim lock probléma elkerülése végett... mostanság nincs vele gond DE az ördög ébren figyel)
ha ezek megvannak akkor mehet a rom-frissítés ODIN-al
-
duc
aktív tag
-
milanmylo
aktív tag
válasz tariattila #16723 üzenetére
köszönöm a válaszod! file manager progival kimásoltam az efs mappát de nincs a mappában semmi, úgyértem üres maga a mappa.
-
tariattila
veterán
válasz milanmylo #16726 üzenetére
rootoltad?
mert csak a root explorer látja a rendszer dolgokat (akármi fájlkezelő nem)
az efs mappában kell, hogy legyen kb 5 fájl és két mappa! ha üres akkor nem jó!
[ Szerkesztve ]
-
milanmylo
aktív tag
válasz tariattila #16727 üzenetére
Megoldódott a probléma, nem megfelelő programot használtam. Rom frissítéskor a képek törlődnek a telefonról?
-
Dani82
senior tag
Nem tudom, semmivel nem működik. a facebook appok 95% nem is mukodik normalisan. Nem lepnek be az oldalra, nem csinalnak semmit.Pixelpipe allitolag feltoltotte de az eg vilgaon sehol nem latszodik a facebookon szoval ezt se ertem....
normalis webes feluleten meg ha belepek nincs is kep fewltoltes sehol raadasul a 28 oraval ezelotti postokat latom es nincs sehol a "legfrissebb" link. uninstalltam a facebook for androidot felraktam azt is ujra de ugyanugy 0%on alla felotltes es semmi nem tortenik. -
milanmylo
aktív tag
Root explorerben látok minden fájlt, de amint felmásolom gépre csak egy imei mappa láthat és két nvdata névvel kezdődő fájl. Ez természetes ugye?
-
Bluegene
addikt
azt hiszem jól döntöttem a Samsung mellett, legalábbis játékokban alázza a HTC-t és a társait, nem is beszélve a vizuális élméyről amit a kijelző ad(mély fekete)
igazi élmény az SGS-en a játék![link]
nézzétek meg a videót mennyire szánalmasan leszerepel a htc desire , de ezt nehogy belinkeljétwek a topicjukba
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
milanmylo
aktív tag
Megoldódott zip fájlként mentettem el
-
koveradam
tag
Lehet lenne lehetőségem szerezni egy ilyen telót most!
Kérdezném sok Androdosom volt már! Minden progi fut a telón ami Androidos?A kijelzője meg hátlapja mennyire gyűjti az újlenyomatokat? és mennyire karcálló?
-
seven7
aktív tag
válasz koveradam #16738 üzenetére
Ennél azért kicsit bonyolultabb... androidon belül is van már több verziójú oprendszer, de az újakon már szinte minden igen...
nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat, a hátulja sima műanyag, úgy is karcolódik... a kijelző elméletileg nehezen, de én még úgyis hogy vigyáztam rá láttam rajta mikrokarcokat erős fényben, úgyhogy érdemes rá venni fóliát, ha szeretnéd jó állapotban tartani.
jövő héten megjön az invisible shield-em (kijelzőre csak), majd írok véleményt
[ Szerkesztve ]
-
milanmylo
aktív tag
Utolsó kérdés: Ez a product code dolog hogy működik? Hol tudom megnézni, honnan tudom, hogy rossz? T-s magyar készülék
-
CivicEsi
senior tag
Sziasztok.
Telefont nézek egy haveromnak, és a Galaxy S is benne van a szórásban, ezzel kapcsolatban lenne a következő a kérdésem:
A haverom jelenleg, egy Samsung Corbyt használ, és van hozzá egy WEP490-es Bluetooth headsete ilyen:
A kérdés az lenne, hogy a galaxy S-hez tudja-e használni?
Illetve VPN kapcsolaton keresztül be tud-e ezzel a készülékkel lépni a céges hálózatba, és ott a szerverről esetleg e-maileket/dokumentumokat meg tud-e nézni?
Illetve, a készüléket laptora dugva, használható-e modemként?ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
milanmylo
aktív tag
válasz tariattila #16743 üzenetére
Igen a gyári van fent. Most a kód GT-I9000HKDTMH
hát akkor nekiesek. bevallom kissé izgulok. és mégegyszer köszönöm szépen a segítséget![ Szerkesztve ]
-
milanmylo
aktív tag
Végeztem is Minden adat megmaradt Azt hittem ez olyan már, hogy a kezdő képernyőn középen lesz a menügomb. Ezt továbbra is csak launcherpro-val lehet elérni? Lagfixet hol találok hozzá? Úgy hallottam csak odinnal lehet rá feltenni.
-
CharlieDrop
veterán
Skacok!
Melyik most a legjobban használható főzött froyo?
Vagy várjam meg a gyárit inkább?
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest