Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V2 fél év után
Aktív témák
-
zolmesz
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel, van álló dokkoló is a Galaxy S részére, igaz, nem hivatalos Samsung, és érdekes a plusz kábeles megoldása is, de szerintem vállalható
http://shop.brando.com/samsung-i9000-galaxy-s-usb-cradle_p04846c1212d011.html
-
-
sztrogoff19
tag
válasz user137 #13400 üzenetére
Üdv user137,
anno én is bűvészkedtem a Market Access-el, nekem T-s függő a drágaságom, de simán vette a dolgot, utána vissza is tudtam állítani. Kivéve a legutolsó alkalomkor, mikor is hiába vettem le a T-mobile AU-ról a SIM-et és tiltottam le az engedélyezését, láttam a Marketben a fizetős appokat.
Ráadásul forintban Próbáltam vele mókolni, de nem állt vissza a régi állapotára, mikor is csak a free appokat láttam.
Viszont szvsz nincs szükséged a Market Access-re, ha ismered ezt az oldalt, igen hasznos
Morituri Te Salutant
-
Koga777
tag
-
madGPS
csendes tag
válasz user137 #13399 üzenetére
A 100 ezres garminodban pont ugyan az a chip duruzsol mint egy 20-30 ezres kinai akarmiben. Meg a mobiltelefonok jo reszeben. SIRFIII-nak hivjak. A szazezres garminodban a markat meg a szoftvert meg a terkepet fizeted meg, nem a vasat. Elegge hangos az osszes SGS forum a gps vevo szarakodasatol, ugyhogy ha ez hibas telefont jelent, akkor kicsit nagy a hibas keszulekek szazaleka, ami ugye megint azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs minosegbiztositas a gyartas folyaman.
De tudod mit? Fussunk ossze, tegyuk egymas melle a ket telefont es csinaljunk egy tesztet. Abbol rogton kiderul hogy az en keszulekem a hibas vagy a tied is ugyan azt a fost tolja ki magabol csak neked megfelel az is.
-
tariattila
veterán
Az meg, h egy rendes 100ezres GPS eszköz teljesítményét egyetlen mai mobiltelefon sem közelíti meg, azt ugye nem kell taglalni.
ezzel kicsít túl lőttél a célon nem?
mi arról beszélgetünk, hogy egy 30 ezres GPS céleszköz (vagy olcsó gps-es mobil IS ) sokkal pontosabb mint egy 130 ezres (papíron mindent tud) telefon...
rossz szemszögből nézed ezt...
ja és nem csak ők ketten anyáznak rá ha figyelmesen olvasod a topikot! (én is és sokan)
madGPS: ma egymásmellé raktam a 2.2 JPM és egy 2.1 JM2 SGS-t a GPS Test programmal...
fejlődése a 2.2-nek nyilvánvaló ám a gyakorlatban továbbra is leszerepel...a 2.2 több holdat is lát és kb annyival többhöz is lockol! (kb3)
igen és igaz az is, hogy 20-as SNR alatt a 2.1 nem lockol a 2.2 pedig igen[ Szerkesztve ]
-
sztrogoff19
tag
válasz tariattila #13410 üzenetére
Srácok,
anno én is írtam - ha jól emlékszem - hogy leteszteltem az SGS-t, úgy hogy az a kocsiban az anyós helyén volt, az ülőlapon, a Navon N470-es Igo8-al szerelt autósnavim pedig a rendes helyén a szélvédőre tapasztva.
Akkor az SGS-en CoPilot volt - most Igo MyWay van - és rendesen mutatta az utat, úgy ahogy az autósnavi Nem dobálta el a jelet, nem tett arrébb 5-10-20-30-akárhány méterrel sem.
Viszont, mikor legutóbb, csak úgy kíváncsiságból beizzítottam, gyalog közlekedtem, ismertem is a célállomást, de mondtam magamban, lássuk mit tud gyalogos üzemmódban az Igo.
Hát nem tudta megcsillantani a képességeit, mert az SGS 2 perc után sem talált műhódot , hozzáteszem felhős volt az ég, ez nem tudom mennyiben akadályozta a rendeltetésszerű működésben, elvileg igen, de én azért ettől többet vártam volna
Morituri Te Salutant
-
zoli62
addikt
Az első "normál használatú" (a kezdeti ismerkedés után) feltöltési/lemerülési ciklusban a telefon három és fél napot bírt ki.
-
zoli62
addikt
válasz sztrogoff19 #13411 üzenetére
Gyalogosan én sem voltam vele mindig megelégedve. Igo MyWay-t hogy lehet beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
madGPS
csendes tag
válasz sztrogoff19 #13411 üzenetére
hozzáteszem felhős volt az ég, ez nem tudom mennyiben akadályozta a rendeltetésszerű működésben
Felhos egbolt semennyire nem befolyasolhatja a GPS vetelt. Sz@r is lenne ha a Predator manoverezo robotrepulogep Saddam hareme helyett a Vatikant lone ki mert felhos az eg.
[ Szerkesztve ]
-
Eszleny
aktív tag
Attól amiért nem írja be mindenki, hogy gyenge a GPS attól még igenis probléma. Nekem nem olyan fontos. De attól még létező probléma. Nem értem, hogy téged miért idegesít, ha valaki erről panaszkodik? Ami felháborító, hogy a Samsung nem akarja elismerni a problémát. Javításról pedig csak álmodni lehet.
-
sztrogoff19
tag
Morituri Te Salutant
-
hülyegyerek
addikt
válasz sztrogoff19 #13419 üzenetére
Nem rajongok az összeesküvés-elméletekért,úgyhogy pont le...arom. Mióta internet van,kb. azóta figyelik a különböző szolgáltatók,kormányok,hackerek,stb. az emberek szokásait,adatait.Akit ez zavar az legyen mindig offline,és meg van oldva a probléma.
Lehet rettegni a különböző gonosz szerveződésektől,csak felesleges.Nem tudsz ellene mit tenni,ez van.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Megoldódott a recsegés probléma.Azt csináltam hogy egy kis papirlapot betettem az aksi és a hátlap közé azóta nem recseg.Azt szeretném kérdezni, hogy hagyhatom köztük nem lessz semmi baj?Gondolok arra, hogy amikor töltöm az aksit akkor melegebb lessz az aksi és majd kigyul emiatt papir vagy ilyesmi.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
makaveli666
senior tag
válasz theiron320 #13421 üzenetére
ezt remélem nem gondoltad komolyan, hogy kigyúl a papír rofl....
-
theiron320
aktív tag
válasz makaveli666 #13422 üzenetére
jobb félni mint megijedni.szóval akkor hagyhatom.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
sztrogoff19
tag
válasz hülyegyerek #13420 üzenetére
Ki mondta, hogy rettegek
Csupán érdekességnek szántam. Tőlünk nyugatra a fejlettebb demokráciákban sokkal inkább meg vannak figyelve az állampolgárok, főként a terrorveszélyre való hivatkozással. Bár nekünk magyaroknak sem kell bemutatni a megfigyelést. Lásd '90-es évek előtti állapotot, valami kommunizmus vagy mi'fene volt akkor
Mondjuk napjainkban sem leszünk megfigyelés nélkül. Aki követi a híradásokat, az tudja hogy a Rendőrség illetve az államigazgatás keretein belül ténykedő személyeket nem is olyan sokára szorosabb gyeplőre fogják. Jelentősen bővítik azt a Szolgálatot, ami a közigazgatásban dolgozók megfigyelését végzi.
A Belügyminisztérium irányítása alá vonják a katonai kivételével az összes operatív teendőket ellátó szerveket. Ez egyrészt nem rossz mert, így elkerülhetők olyan bakik, mint amik voltak a cigányokat álmukban leöldöső banda nyomozása során, viszont én inkább attól tartok, hogy a fenti összevonás Pintér és barátai céljait szolgálja majd elsősorban.
De erről ennyit, térjünk vissza imádott kis telefonunkhoz
Morituri Te Salutant
-
B.Ricsike
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy megkaptam ma a telót, és benne van a SIM, csak még nincs aktiválva. Ilyenkor keresi ettöl függtlenül a hálózatot, szóval dolgozik a proci, merül az akksi?
-
hülyegyerek
addikt
válasz sztrogoff19 #13424 üzenetére
Na igen,nem árt ha figyelnek kedvenc rendőreinkre is egy picit....
Vissza a témához: valaki azért akarta kidobni a telót az ablakon,mert hívás után tovább szólt a zene,és még bugnak is nevezte...Szerintem meg ez egy igen hasznos feature,és volt nokiáimnál is hiányoltam ezt.
Apropó Nokia (symbian): Én attól kaptam agybajt,hogy ha zenelejátszás közben kihúztam a fülest,a zene tovább szólt a hangszórón.Boltban,buszon igen kellemetlen tudott lenni,mikor véletlenül kicsúszott a fülhallgató...(persze valaki még a boltban is üvölteti a hopp,sárit ,de remélem itt nem az a közösség képviselteti magát többségében.) Kedvenc galaxysomon szerencsére ez is meg van oldva.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Dare2Live
félisten
válasz aTom_DJ #13324 üzenetére
Másik teló Acer S100. wifi mindkét készüléken OFF. S100 használ 9-10et, I9000 0át. Felmentésképp mondom máskor i9000 szokott azért 1-2 akár 3-4et ugyanitt látni most vmiért nem.
Holnap ha ráérek sétálok egyet a kertben is. megyek egyenesen aztán I9000 szerint egyszer csak teleportáltam 50métert balra. aztán jobbra. megállok és megy tovább. vagy visszafordul.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
masterful87
senior tag
Pár nappal ezelőtt írtam, hogy milyen elégedett voltam a Motonav-val elkövetett kábé egy órás autós navi eredményével. Na ma Astoriánál megakartam nézni, hol is vagyok, erre csak nem akart összeállni a műholdakkal! Úgyhogy roh@djon meg!
Viszont itthon, ablak mellett lát jelenleg 10 holdat, és abból 8at használ is! (5-10 métert ad meg pontosságra) Most már fogok csinálni én is egy geocachinget, mert marhára kíváncsi lettem! Csak egyszer találná meg a holdakat, anélkül nehéz lenne a teszt!De ha ennyire foglalkoztat minket a GPS gyengesége, és a Samu nemtörődömsége, akkor mi lehetnénk magyarok az első csapat, akik bebizonyítják, hogy valami nem stimmel itt! Sztem ha 50-100 SGS-es elindulna egyszerre GPS-szel, az már értékelhető eredményt hozna!
MÁS:
1) mindig olvastam, hogy lagfixet használtok, de nem tudtam mi az. Talán arra lenne gyógyír, hogy amikor már feltelepítettem 80appot, és kellően belaktam a telefont, akkor pl a menü továbbra is gördülékeny legyen, mint régen? Csak mert ma tűnt fel, hogy a home képernyők közötti váltásnál egészen akadozik!
2) nem ismeri valaki a MyScreen Protector fóliákat? Én feltettem egyet, és az hagyján hogy eleve karcos, maszatos a fólia felülete, de emellett a fehér nem fehér, hanem tisztára mintha zajos lenne, oda a kijelző élessége, minden mintha pixeles lenne!
3) vettem gumi tokot is... ez meddig fogja gyűjtögetni a zsebemből a szöszöket? Lehet egy mosás segítene rajta, és nem vonzódna annyira a koszhoz a tok?
4) hogyan lehet rá képet feltenni, milyen formátumba, hogy azt szépen jelenítse meg??? Kábé 1500*800as képet tettem fel a telóra, a jpeg még csak csak olvasható volt, de a png használhatatlan volt! Pedig csak a maximális nagyítást kértem, vagyis pont kitöltötte a 800 magas oldal a telefont állítva! -
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
A Droidzfan-on fellelhető dolgokat miként tudom a telefonra csempészni?
Próbáltam már a PC-re letölteni és KIES-ben áthúzni, illetve próbáltam már a mobilon keresztül letölteni, azonban amikor eljutoka letöltésig a telefon kiírja, hogy "ez a tartalmat nem támogatja ezért nem tudom letölteni"
Kezdő Androidos vagyok
Pls help!
Köszönöm!
-
Vagany
őstag
válasz Eszleny #13418 üzenetére
Igazad van, annyit fűznék hozzá, hogy a hibát elismeri a samu, de tojik a fejünkre, duma az van. Egy hónapos hír: Javitja a Galaxy S GPS hibáit a Samsung
Nemtom volt-e ilyen frissítés amcsiban és javított-e valamit a dolgon.[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
daninet
veterán
válasz sztrogoff19 #13419 üzenetére
Úristen a weather channel elküldi a tartózkodási helyem? Most mi lesz? Még a végén azt is megtudom hány fok van.. pff...
Néha azon is elgondolkodhatnának mit miért küld el az app..Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Metacska
aktív tag
Engedélyezve van. PC nem engedi áthúzni a telefonra.
Mobilon keresztül netről pedig a tartalmat nem engedi, azt írja, hogy nem támogatott.
Bluetooth cuccom sajnos nincs a géphez ezért marad az USB kábel.
makaveli: az intéző progi pontos nevét meg tudnád mondani pls?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz masterful87 #13430 üzenetére
figyelj arra, hogy wifi... ki legyen kapcsolva. Android.... nem csak GPS alapján mutatja a helyed.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
sztrogoff19
tag
Metacska,
A droidfanz oldra regelni kell. Amikor kinezel egy appot raklikkelsz a read more-ra, aztan pedi download for members. Az atdob egy masik oldalra, ott 30 mp mulva le is toltheted.
Masterful,
Egy ilyen tesztben en is benn lennek, szervezd meg es menjunk!
Atzel,
Az erdekes hogy Te nem sok mindent talaltal. Qrva sok minden van ott. En legalabbis sok appot leszedtem mar onnan
Morituri Te Salutant
-
Metacska
aktív tag
Köszönöm!
Így már sikerült. Minden rendben felinstallálom és működik.
Előfordulhat bizonyos appoknál, hogy nem tökéletesen futnak?
Értem ezalatt, hogy most a párom kíváncsi volt a Talking Tom-ra, mert az Iphone-án csak a lite verzió ami ingyenes.
Feltettem és 10 sec után kidob a program, mindenfajta hibaüzi nélkül. Gyakori dolog ez?
SZERK: .mkv kiterjesztésű fájlok esetében: belehúzom a telóba a fájlt, aztán egy mkv fájlok lejátszására alkalmas videónézegetővel megnyitom (Pl: RockPlayer Universal)?
[ Szerkesztve ]
-
Atzel
csendes tag
válasz sztrogoff19 #13441 üzenetére
Ehhem... "Droidzfan"-állt a hozzászólásban, arra kerestem.
-
hülyegyerek
addikt
válasz masterful87 #13430 üzenetére
Ha tudtad,hogy az Astoriánál vagy,miért akartad megnézni ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 7
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Android szakmai topik
- MárkaLánc
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iPon Computer
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest