Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
bok92
addikt
Reggelt!
Na tegnap végre beköltöztem az új koliba.Nem rossz,nem rossz... -
sagit
veterán
Kell kiselőadást tartanom az androidról. Igaz csak a szemeszter végén. Hasznos olvasmányokat tud valaki?
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
kutkut
addikt
Grat.
Ja, amúgy tegnap újraraktam ezt a miui-t, most már tudom cserélni a háttérképet. legalább működik. De még mindig nem vmi jó. Lassú... Pl a gmail. Egész jól megcsinálták, de mire betölt egy levelet... (Offline módban is, szal nem a net lassú.) Ennél ezerszer jobb egy ginger. Kuka.
Meizu MX3 32GB
-
BéHGT
senior tag
válasz nggabi #41204 üzenetére
Ha youtube klienssel nézem a Tabon, akkor ha be van kapcsolva a HQ, az FUllHD-n játssza le? Csak mert a gépen szaggat mint a barom, a Tab meg röhögve viszi...
+ Egy kérdés: Hogy lehet az, hogy az S II-n a facebook kliens hibátlanul működik, a Tabon meg alig akarja betölteni... Mindig újra kell próbálni betölteni frissítés óta... (Mondjuk tegnap este óta megint jól működik a Tabon is.)
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Milyen szám a +3696 ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, a tabletes safe módos cucc nem jött be... :\
Napot.
Véleményem szubjektív...
-
BéHGT
senior tag
válasz korpicschess #41219 üzenetére
Hmm, nekünk a +361 után is 7 szám van a vonalason... Vagy vidékre csak 6 jutott? Ezzel komolyan nem vagyok tisztában.
kali: A link nekem nem gyünik be...De nem csak engem hívott, megnyugodtam.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
megnéztem másik notin is, működik a link!
akármilyen kft - online tudakozó simán kidobja, azt linkeltem -, emelt díjas hívás, ha nem veszed fel, akkor is fizetsz csillió lenonszói abedulát (jobb, mint az euró!), ha már egyszer vette a fáradtságot, hogy próbált hívni téged![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
BéHGT
senior tag
"Samsung Magyarország
Speciális akció a Samsung és a Gameloft jóvoltálból! Pár órán keresztül ingyen elérhető a Samsung Apps virtuális polcain a Gameloft két sikerjátéka, a Modern Combat 2lack Pegasus, illetve a Modern Combat 3: Fallen Nation. Ha szereted a pörgős akciójátékokat, akkor ezeket kötelező kipróbálnod ! (Az akció Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S Wifi készülék tulajdonosok részére elérhető.)"[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
-
ch003067
addikt
helló mindenki !
-
Iomega
addikt
Esik a hó. Ho-ho-hóóó!
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
sajtee
őstag
Szervusztok!
-
Weeman1
veterán
Szép estét mindenkinek.
Iomega
Remélem felénk nem fog.Xiaomi 11T Pro
-
sajtee
őstag
Ez a topic...
Van csirke, oroszlán, pingvin, kutya, ufo, prérifarkas, másik kutya, majom, vaddisznó...
-
xnace
őstag
Most néztem meg valamelyik Harry Potter részt. Ez a Voldemort nagyon csúnya egy figura.
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
sajtee
őstag
Miért nincs fent a Market-en az Android Market apk?
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
szervusztok kispajtások! hogy ityeg?
-
nggabi
félisten
-
sajtee
őstag
válasz korpicschess #41244 üzenetére
Hiába, system-be bemásolva sem működik... Feltenni fel lehet, de nem lehet belépni.
Marad az appbrain.
Jelenleg: CM7.1.0 + Glitch V13 kernel.
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
válasz tariattila #41248 üzenetére
még a végén megfagy.....
Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest