- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
Aktív témák
-
Ricardo
titán
Jó reggelt!
-
korpicschess
veterán
Reggelt!
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
legenda
'reggelecskét!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tariattila
veterán
jóreggelt... itt a hétvége! :-)
-
sagit
veterán
válasz tariattila #32708 üzenetére
reggelt!
jaja, írok 1 csilalgosötös zéhát és keddig szabad is vagyok
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Mi az a hétvége?
Nesztek, hogy jól induljon a nap!
-
legenda
nekem is!
rettenetesen fúj a szél, sajnáltam az asszonyt, amikor indult melózni...
meg neki még amúgy is dolgozós a ma és a holnap...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Jadro
veterán
Ó itt csodás az idő. Szél szinte nulla, dél felé nézve egy felhősáv vége látható, ami mögül már ki is kandikált a nap amikor jöttem, északra a Mecsek fölött meg nincs egy deka felhő sem. Ideális, leszámítva hogy csak 5 fokot mutatott az autó hőmérője. Na de nem akarok telhetetlen lenni, egy decemberi reggeltől nem rossz ez sem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
rankesz
veterán
Itt ragyog a nap, nincs szél, viszont a kiscsajban bujkál valami, mikor vittem oviba, akkora hisztit levágott öltöztetés közben, hogy otthagytam félig átöltözve... ő meg persze ordítva utánam. Óvónéni szerencsére gyorsan kapcsolt és lefejtette rólam, majd elindultak befelé...
-
tariattila
veterán
ilyen drága az a qva szappan?
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz tariattila #32719 üzenetére
logouton volt valakinek bejegyzése erről, jó kis vita kerekedett ott
véleményem:aki börtönbe kerül annak az ellátását nem akarom finanszírozni az adómból, dolgozzon végig, keményen hogy megkeresse a rávalót... a különbözetet természetesen megkapja.. elverheti, azt már leszarom... de ez így nem buli szerintem
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #32719 üzenetére
Ez szerintem épp' a kecskeméti kórház.
Viccelsz? Szegény ártatlanul elítélt börilakóknak (szeva Aggpárduc! ) kell az a napi pár szem Xanax/Rudotel, az meg drága ám...
-
Jadro
veterán
válasz rankesz #32716 üzenetére
Nálam ilyen gond nem volt. Jókedvű volt ma és alig párszor kellett csak fenyegetőznöm hogy otthagyom egyedül ha nem jön már. Az oviban feldöntött amikor guggoltam és átöltöztettem és ez marhára tetszett neki. Persze volt közönség is, ami csak fokozta a hangulatot, így nagy derűben váltunk el.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
-
rankesz
veterán
-
aggleány
addikt
válasz rankesz #32725 üzenetére
Ha ennyire ..., akkor szórakozzon a Kies-sel. Nem igazán ismerek itt senkit, aki hajlandó lenne a Kies-sel vacakolni, amikor szoftfrissítéshez ott van az Odin, amúgy meg simán lehet használni a telót pendrive-ként. Talán a Logoutomban esetleg véletlenül van valami kezdőknek szóló izé, de ott nincs szó a Kiesről, mivel nem akartam megzavarni vele a kezdőket.
Hogy tetszett a kép?
hackeeeee
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy hányan fizetik ki a büntetést. Bennem felmerült az a kósza gondolat, hogy lehet, hogy azért lakik az utcán, mert nincs pénze lakásba költözni. Ha nincs pénze lakásba költözni, akkor meg nyilván tartogat a zsebében 150 rongyot, mert jó az, ha van.
Még írtam volna egy csomó mindent erről, de nem mertem, mert majd megint én leszek a rossz. Sőt, meg is írtam, de kitöröltem, hogy ne kelljen elhagynom benneteket.
-
Iomega
addikt
Szép napot mindenkinek!
Aggleány: Láttam a mopsz házi kedvenceddel készült közös fotódat.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
aggleány
addikt
válasz Iomega #32730 üzenetére
Meg is jelölted?
Miért rakná vissza a jégimacit? Nem látod, hogy a képpel együtt ugrott a barátságosság? Lelábtörlőzte a fiamat!
hackeeeee
Nem lábtörlő!!! Bioradiátor hűvösebb napokra, aki szükség esetén egyenletes szuszogással vagy horkolással biztosítja a békés elalváshoz szükséges alfa-hangot. Simogatásra még nyöszörög is hozzá.
Mondjuk lehet, hogy téged megtámadna, mert akármennyire is öleb, a horrort még ő sem bírja.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz aggleány #32733 üzenetére
Megtörtént.
Az albínó Leo az bizalomgerjesztőbb, a mostani az elég horrorisztikus. Kár érte.
Rankesz: Nálam csak is ijesztgetős az Avatar megjelenése.
hackeeeee: A mai világban az előnyösebb, ha valami kis fogyasztású, na meg akkora teret sem igényel.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
sagit
veterán
válasz tariattila #32735 üzenetére
nem próbáltad ki nekem az adw-t mi?
-
sagit
veterán
6 mai appot megtaláltam már most a legjobb fizetősök között. Még bugos mert ha rákattintok párra akkor az eredeti árat írja. Akit érdekel az böngészheti a maketet.
-
aggleány
addikt
válasz tariattila #32735 üzenetére
hackeeeee
Ő meg már nagy fiú, ha jó sokat eszik, akkor megvan akár 10 kg is.
A yorki meg a csivava csak féltucatjával éri el a 10 kg-t. Elég nagy lábon élsz! Nemrég láttam a szörnyet a cipőm mellett feküdni, kinyúlva kb. kétszer olyan hosszú volt, mint a lábbelim. Tehát a Te lábad 76-os.
Az igazi kutya nekem a doberman lenne, de amikor a jelenlegi jószág meglett, akkor panelban laktam, és oda azért épeszű ember nem visz kutyát. Ezen kívül kellő önkritikával tudom, hogy én kevés lennék egy domináns típusú kutyához, mivel nem vagyok nagy bajnok a fegyelmezésben.
Aktív témák
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest