Hirdetés

Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz Gergőkee #7696 üzenetére

    Tegnap már írtam, hogy 7 és fél óra alatt 1% nem esett az éjszaka folyamán, de ma is hajnalban valamikor lehúztam töltőről, most tart 4 óránál az akkuhasználat, de még mindig 100%-ot mutat. Annyit használtam eddig, hogy jött 2 email amit gyorsan megnéztem, meg 4-5x az időt megnézni kapcsoltam be. A Make Your Clock-al tettem ki egy százalékos akkujelzést azon nézem. Állandó wifi + 3G kapcsolat, minden szinkronizál.

    Tegnap hallgattam rádiót, nem vettem észre különösebben erős merülést.

    Exchange-t nem használok, tulajdonképpen mire jó?

    Nekem a gyári tetszik, bár volt fent GO sms is és a popup értesítés tényleg jó, de egyrészt most még nem tettem vissza, másrészt tegnap óta még sms-t sem küldtem :)

    Még nem próbáltam a Nova-t, vissza kellene állítani újfent a DPI-t 240-re hogy fel tudjam tenni :(((

    A scroll kissé más. Hozzá lehet szokni, de furcsa. Én leginkább ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor valaki nem jól kuplungol indulásnál és rángat a kocsi. Nálam legjobban gyári böngészőnél weblapon jön ki, görgetésnél ahol kép van ott belassul, ahol szöveg begyorsul, nem egyenletesen fut. Van ahol úúgy tűnik, hogy lassan indul, aztán felgyorsul, és a végén lelassul. de nem egyenletesen, hanem először egy hirtelen fék :) és utána lassul arányosan. Máshogy kell kezelni, az appokat simán végig lehet görgetni egy görgetésből is.

    Nincs gondom a swype-al.

    Nem nagyon használok bluetooth-ot.

    Az utolsó értelmezése kissé már sok nekem :) Mindenesetre youtube-ot kipróbáltam de nem figyeltem mit csinál. Ez az usb dolog pedig így eléggé khmm.. tré így, eddig egyszerű volt, most alig tudtam rávenni hogy rendes háttértárként lássa. Erre mi szükség volt... :F :(((

    HR24.hu

Aktív témák