Hirdetés

Aktív témák

  • Cathulhu

    addikt

    válasz khorvat #20645 üzenetére

    1. Hivatalosan karcallo, de mikro karcok nalam viszonylag gyorsan megjelentek. De en mondjuk nem banom a foliazast, vettem ra egy nagyon szep matt foliat, kicsit betesz a kepminosegnek, de alig zsirosodik, jobb a fogasa, napfenyben is jobban olvashato, es szerintem gyonyoruen mutat a telefon mattkent.

    Felrakasnal meg annyi, hogy ne legyen alatt szosz es zsir, jol tisztistd meg a telefont mielott rahuzod a foliat. Persze a lebego szoszok igy is gyorsan alaszallnak, de celluxot ragasztva a foliara ovatosan fel tudod szedni azt a szelet (cellux jo, eles eszkozt ne hasznalj felszedesre, osszekarcolhatja sajno magat a foliat), ahova beszalltak, majd szinten celluxszal a szoszoket is el tudod tavolitani. Aztan a legbuborekokat korommel kinyomkodod a folia szelere, es onnan a kulvilagba. Ha egyszer rednesen felraktad igy a foliat (kis gyakorlassal par perc melo) akkor soha tobbet nem fog se buborekosodni se felvalni. Ebayrol vagy dealextremerol nagyon olcson tudsz foliakat rendelni, nem kell ezreket elcseszni :)

    [ Szerkesztve ]

    Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell

Aktív témák