- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz #68216320 #18384 üzenetére
Ez (forrás xda, official FW):
XWKI4
Firmware info
PDA:XWKI4
PHONE: XXKI1
Date: 14/09/2011
Android 2.3.4
OXX MultiCSC(AUT, COS, CYO, DNF, EUR, NEE, ODK, ORG, ORS, PAN, SEB, SUN, TDC, TMS, TPH, TRG, VDH, VOM, XEE, XEH, XEO, XEZ, XSKEzt tettem fel én is nemrég gariztatás gyanúja miatt, azonnal jelzett az ota is, h van frissítés rá.
Egyébként nálam marad ez a rom, baromi jó és minden faszán működik, akku fogyasztás is hibátlan, persze kigyomláltam a felesleges system appokat.... -
zooole
senior tag
Tehát. Pár további kérdés. Ez a kernel eltűnik ha felteszek egy alap TMH-s 1 fájlos ROM-ot?
Az a CMW, amit a CF kernel használ jó arra, hogy feltegyem a CM9-et? Csak a ROM Manager-t ne használjam?
Ha vissszateszem a TMH-s ROM-ot megmarad a recovery és minden egyéb? Az úgy annyira nem jó
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én is ezt teszem vissza folyton, nagyon jó akku időben, erre frissített a KIES is LP7-et.
Viszont az a furcsaság van ennél a romnál, hogy az akkuhasználatnál a térerő folyton sárga csíkot mutat. Mindegy h belvárosban, vidéken v. akárhol voltam. A normál térerő kijelzés pedig rendesen viselkedik. Mikor full vételt jelez, akkor sem mutatja ezt később acsík az akkunál. Azt hittem rossz romot használok, de ezek szerint jót. Mi lehet a gond? -
WaterWave
veterán
-
Sógi
addikt
-
pzstm
titán
válasz C.Brigante #18407 üzenetére
most viszont hogy rájöttem hogy kell összekötni FB-vel, twitterrel, Linkedin-el, instagrammal és google readerrel is, így már jónak tűnik
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rotate
veterán
válasz C.Brigante #18410 üzenetére
nekem is az fb miatt tetszik, végre egy app amivel nem egy kín végiglesni a falat...
aksival mondjuk nem tudom hogy bánik, de a netet.zabálja rendesen...
van benne egy bug is, valamilyen típusú hírbe ha belemegyek, majd kijövök onnantól nem megy a lapozás, onnantól vissza kell menni a főoldalig, hogy újra működjön... eddig 2x futottam bele...
-
ujtzjani
tag
HELP HELP..
S2-ön I9100XWLP7 van és nem akarnak menni a Gameloftos Game-ek.Vagy be se tölt vagy játék közben kilép sötét képernyővel és közli, hogy a működése a játéknak leállt...
ICS miatt van? Hogyan tudnám orvosolni ezt. A samsung store-ról szedtem öket kimondottan sII-höz valót....Mem hiszem el hogy ez normális jelenség.
-
knyitogato
őstag
Az ICS teljesen összegányolta a névjegyzékemet, szinte minden olyan emailcímet belegányolt, amire valaha írtam, pedig eddig annyira rendben volt a google-ös telefonszámos névjegyzékem. Volt vkinek ezzel gondja? Sehogy nem tudom normálisan beállítani, segítsen valaki kérem.
-
pzstm
titán
válasz C.Brigante #18410 üzenetére
valóban. Mostmár kommentelni is tudok FB-n, eddig azt sem tudtam csak lájkolni
jaja
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rotate
veterán
válasz knyitogato #18416 üzenetére
megjelenítési beállítások/ csak telefonszámok vagy valami ehhez hasonló... amúgy meg exdialer
-
bajusz15
senior tag
CyanogenMod 9 - Nightly build-nél android boltja nálam nem működik. valami javaslat esetleg?
Köszi! -
F-ECT$
titán
Ismét kellemes meglepetés ért: a telefont 2g + adat be + wifi kombóval használom általában. Most volt egy 1 óra 5 perces hívásom, ami alatt a 2Ah akksi 89-ről 81%-ra esett Ezek szerint csak telefonként használva akár 12 óra beszélgetési idő is elérhető.
Dive ever, work never.
-
Steven
addikt
Egy ismerősnek ilyen (idősebb a fazon) telefonja van és áthozná szoftvert frissíteni . Gyárilag van már rá 4.0 android ? bocs hogy nem olvasom el az összes hszt...
más kérdés kies rábasz és gondolom egyből frissít semmi különös...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
zack
nagyúr
válasz Rotate #18412 üzenetére
Feltettem én is a Flipboard-ot. Ez hasonlóan működik mint egy RSS olvasó?
Beállítottam a fb-ot, de ha a progit megnyitom, nem a főoldalon van.
Van valami extra dolog amit be kell állítani? Én is csak a fb-ra használnám.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
C.Brigante
veterán
válasz Rotate #18412 üzenetére
nekem hál' istennek nem volt még ilyen bug-om! De valahogy a használata közben az az érzés lesz úrrá rajtam, amit mindig is kerestem az androidban csak nem tudtam pontosan definiálni, az a kissé futurisztikus, kényelmes, jól átlátható, új irányvonalat mutató érzés.. Ennél az appnál mondtam azt, h ezt kerestem!!
Felemelő dolog leváltani azt a szemét fb alkalmazást ami eddig volt!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
pzstm
titán
válasz C.Brigante #18428 üzenetére
viszont twitter esetében néhány funkció kellene még (pl retweet)
vagy egyszerre lehetne pl twitterre és facebookra is posztolni teszem azt
[ Szerkesztve ]
-
turika86
aktív tag
Pontosan mi is ez az app?! Csak mert még én sem találtam jó megoldást a fb-ra...
"Time is the fire in which we burn"
-
Sógi
addikt
válasz Steven #18426 üzenetére
Ha nem volt mókolva a telefonja, akkor simán lefrissíti neki a kies, de érdemes előtte egy hard reset (belső sd formázás is) csinálni és utána minden appot újra telepíteni.
De ha van wifi, akkor a beállítások-telefon névjegye-szoftver frissítéssel is lehet váltani 4.0-ra.
Jah, igen, van hivatalos ICS[ Szerkesztve ]
-
mfranky
őstag
Tényleg nagyon jó rá, csak az elforgatást hiányolom meg a kétujjas zoom-ot, ha valamit megnyitok benne...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
zack
nagyúr
Amikor megnyitod, a nagy kockát valahogy ki lehet törölni? Mert azon belül nincs semmi érdekes, ellenben a fb csempék alatta vannak kicsiben.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
agabe
addikt
válasz F-ECT$ #18424 üzenetére
12 ora azert nem..de 9 kijohet belole, es azert azt 2-3 napon belul kell letelefonalnod, mert tobb ido eseten mar a rendszer alap energiaigenye is csokkenti a telefonalasra fordithato szuflat.
gyari akksival ez kb. 6-7 ora lehet max szerintem, es kell hozza, hogy ne egy gyenge lefedettsegu helyen legyel, mert kis tereronel a telefonalas is tobbet fogyaszt. -
adodaniel
őstag
[facebook kapcsolat] --> erre tudnál esetleg valamit?
-
rento
őstag
Erre valaki?
-
pzstm
titán
a legelső nagy flipboard-ra godnolsz, amiben cover stories van?? azt nem, de nekem már került oda kép FB-ről is.
Nekem FB, twitter, Linkedin, google reader és instagram van behúzva, meg a gyárilag megadottakból a Travel.
-
Jadro
veterán
válasz adodaniel #18439 üzenetére
Mármint fb kontaktokat akarsz szinkronizálni? Nem pontosan értem a kérdést. Mondjuk én csak úgy használok FB-ot telefonon hogy megnyitom az alkalmazást ha meg akarom nézni. Nem szinkronizálok semmit a facebokkal, a kontaktokat meg pláne nem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Altair77
tag
válasz zooole #18402 üzenetére
Szerintem ezt meg kéne nézned neked szól!Simán fel tudod rakni root cwm és minden különösebb mágia nélkül...az meg tökmind1 hogy T-Mobileos vagy sem simán fel fog menni én is ezt használom!
''Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától''. /Dr. Johnson/
-
zack
nagyúr
Már nekem is tett be cover-t a fb-ról. Kb. most.
Jó ez a progi, de valamiért minden bejegyzést nem látok úgy, ahogy a fb app-ban.
Hiányolok továbbá egy faszányos widgetet, qurva jó lenne, ha ezzel a csempés megoldással ki lehetne tenni egy teljes oldalra.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
Rotate
veterán
nekem sem kell a cover stories... gondolom előbb utóbb lesz rá lehetőség...
knyitogató
ugyanott próbálj mindent kikapcsolni, kivéve a gmail syncet, lehet az a gond, hogy simről is berakja a kontaktokat... ott próbálj vele játszani...
netes felületen még régebben megcsináltam úgy, hogy egy Telefon nevű csoportba beraktam a telefonos kontaktokat, többi meg ment egy vegyes csoportba, és csak a Telefon csoport van kipipálva a megjelenítésnél... így mindig csak a jókat látom, ha meg újat mentek azt a Telefon csoportba rakom... próbáld ki
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest