- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
fecs
senior tag
válasz N.YCityBoy #18746 üzenetére
Erre gondoltál?
Ha igen, akkor miben másabb egy alap CM9-nél?
Akkuidőd milyen vele?Pixel 6a
-
ToMmY_hun
senior tag
Ma produkálta a telefonom a legdurvább battery draint, amit eddig láttam. 54%-ról fél óra leforgása alatt lemerült az akksi és a hátlap tűzforró volt. Ezután csatlakoztattam a töltőt, de csak annyit tudtam elérni vele, hogy 1%-on maradt a töltöttségindex és nem kapcsolt ki a telefon. Újraindítás után jó lett, de azért ez elég furcsa... Remélem hétköznap nem lep meg
ilyennel.Valaki tapasztalt esetleg hasonló jelenséget mostanában? Tegnap lett teljes törléssel felrakva a legújabb MIUI.
(MIUI 2.5.11 + Siyah 3.2.1)
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
andoneboy
tag
Sziasztok!
Wanamlite XXLPQ -járól szeretnék szintén Wanamlite LP9-ére frissíteni (link).
Eddig Titanium backuppal lementettem az alkalmazások beállításait, SMS Backup & Restore-ral smseket, Backup Contacts-al a kontaktokat. Átmásoltam ezeket a laptopomra.
Ráraktam a belső memóriára a romot.Elvileg ezt a wanam romot cwmből fel lehet rakni, ezt értem, hogy hogyan kell. Viszont kezdő vagyok, és nem tudom, hogy kell-e wipeolni? CSC, kernel - ezekhez nem értek. Kell velük foglalkoznom, vagy csak felrakom cwmből, és kész?
Vagy esetleg valamit kihagytam?Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
zack
nagyúr
válasz andoneboy #18759 üzenetére
Semmit ne mentegess sehova. Az összes Wanam "NoWipe" ROM.
CWM-ből telepítsd rá az újat a régire. kb. ennyi a dolgod.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
andoneboy
tag
tényleg ilyen egyszerű volna?
és akkor minden marad? programok, beállítások, névjegyek, stb.?azért csináltam, mert wanam oldalán a telepítési infóknál ott van, hogy "BACKUP, BACKUP, BACKUP"
Copy my rom to internal sdcard
BACKUP BACKUP BACKUP
If you came from a Gingerbread or AOSP Rom or if you use Stock Email, you MUST WIPE your data
Flash my rom from Recovery
Reboot & enjoy, let the phone to boot up, at least 5 minutes to let media scanner finish.Köszönöm a segítséged!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
Serricon
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet-e oldani valamilyen módon, hogy ébresztésnél ne a beépített csipogón, hanem jack-re kiküldve szóljon a teló?
Jelenleg az alarm clock plus-t használom, és ebben nincs ilyen opció, ha be van dugva a jack akkor is a telón szól.
Wanam ICS van fent jelenleg.
Eddig egyedül az időzített mediaplayer indítással értem el hasonló eredményt, de nem az igazi. -
tamasgal
senior tag
Az új Go launchert ajánlom mindenki figyelmébe! Olyan sima müködésü mint a TW de agyon paraméterezhető! Apexet és társait most nagyon elveri.
-
tejeszacskó
tag
hali.
olyan kérdésem volna, hogy status barra akkut számmal kijelző app nincs? tudom hogy van pár romban, de maradnék gyári lp7nél.. -
ERPY
őstag
válasz C.Brigante #18757 üzenetére
Nem rossz, de nálam marad a camera ics+.
Számomra az praktikusabb, videót is tud, plusz magából oszthatok meg dolgokat, és nem problémázik ha törlök egy képet, akkor nem tud mit megnyitni, pedig a mappában vannak még képek. De vannak benne jó dolgok, amik számomra bár érdektelenek, de másnak tetszhet, szal próbáljátok ki. -
Weeman1
veterán
-
Szajo
őstag
1.
A Modern Combat 3 nektek is "szaggat" egy minimálisan amikor tűz van? (Meg a Minecraft is Fancy Graphicon kicsit kevesebb FPSel megy és látszik is) ? Alap 2.3 ROM van rajta.2. Töltés közben +Angry Birds nektek is melegszik a teló? Nem nagyon nem forróra kell gondolni csak ilyen langyos a hátulja.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz tamasgal #18763 üzenetére
+1 szavazat a GoLauncher-re. Én azóta használom, amióta doridos telefonom van és kijelenthetem, hogy egyre jobb lesz.
hunkryo:
1. Sajnos nálam is ingadozik az fps szám ennél a játéknál, bár nekem ginger-en nem akadt annyira mint ice cream-en.2. Ne aggódj, a melegedés természetes. Töltős közben alapból is melegszik az akksi, ha közben még a procival is számításokat végeztetsz, akkor pedig még nagyobb mértékben fog melegedni. Ez természetes dolog.
-
rjg
őstag
válasz ToMmY_hun #18730 üzenetére
Nálam a megjelenése - nem a "gyári" témájával - semmit nem változott. Állítsd át a neked tetszőre, pl átlátszó dokk, más ikonok, stb és ha csinálsz egy backup-ot, akkor a megjelenését is helyre tudod állítani wipe ROM után is - már ha eddig nem így tettél volna .
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Szajo
őstag
válasz ToMmY_hun #18771 üzenetére
Rendben köszi a választ, megnyugodtam!
De azért volt olyan, hogy nem volt jó a kamera felvétele, nem engedett felvenni, meg a Modern Combat 3 sem ment azt írta szabadítsak fel helyet, közben alig tettem rá valamit!? Letöröltem pár megás progikat meg a GTA3 at és jó lett... Elvileg nem 16GB a belső memó?... -
ERPY
őstag
válasz tejeszacskó #18775 üzenetére
Beírod a martket-be hogy percent battery, vagy statusbar battery, és kidob kismillió hármat. Megnézegeted a képeket, és amelyik neked megtetszik letöltöd. Mivel rengeteg féle van, ténylegesen a te ízlésed fog dominálni. Mivel az itt levők 90%-a főzött romot használ amiben már alapban benne van a %-os kijelzés, nemigen hiszem hogy sokan ilyent használnának.
-
-
ToMmY_hun
senior tag
Ezt én is hasonlóképp csináltam eddig, csak én a gyári témát használva szabtam némileg testre a programot. Ki fogok próbálni egy nem gyári témát és megnézem, hogy azzal is változik-e a Dock mérete. Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
tejeszacskó
tag
örök hálám
-
Szajo
őstag
1. Nektek a böngészőben nem mobilos oldalakon ez a 2ujjas telefonmozgatós nagyítás tökéletesen müködik? Nekem elég furcsán viselkedik néha, képeknél jól megy, de alap böngészőben mikor csinálom néha megáll és elugrik picit alrébb meg nem zoomol
2. Ilyen kis görgetés akadások nektek is vannak, hogy pl marketnél görgetsz és mintha picit így "beszaggatna" de nem annyira észrevehető lehet csak cinikus vagyok. Egyébként gyors a teló meg minden csak néha böngészőben meg marketnél, esetleg ritkán beállításokban/fájkezelőben veszem észre, de lehet azért van mert rátettem a fóliát? Szóval így gördül de mintha picit megakadna néha napján és megy tovább
-
Rotate
veterán
nah, ezen most nem kicsit lepődtem meg... az S3-nak jóval kevesebb a fogyasztása mint az S2-nek, minden téren...
-
kopi73
tag
válasz Heraldry #18720 üzenetére
Szia.
Köszönöm a válaszod.
Nekem most Galaxy I9000-es van amit cserélni szeretnék hátha jobb lenne a GPS.Ha csak picivel is akkor már lehet csere lesz már csak a több ROM,nagyobb kijelző miatt is.Mostanában a 4.0.4-es TsunamICS 1.9 0-al meg vagyok elégedve GPS téren (de az ember mindig jobbra vágyik)csak már lassan 1.5 éves a teló és kitudja mikor lesz kehes. -
Serricon
senior tag
Üdv!
Hogy lehet a legegyszerűbben visszaállni eredeti T-mobilos romra Wanam ICS-ről?
Lekaptam az odint, trianglet, meg lp7-es TMH-s romot, de nem vágom pontosan mit miután kell beírni, feltenni.
Ha tudna valaki mutatni egy tuti módszert megköszönném. -
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
F-ECT$
titán
válasz Rotate #18793 üzenetére
Azért nem a felét tudja a 1X, de rosszabb. Gondolom a kisebb csíkszélesség sokat jelent a fogyasztásban, de a kijelzőn is reszelhettek, mert nagyobb, több pixel van, mégse eszik többet.
ERPY: gondolom mérték 1x, amikor kijött, azóta meg nem update-elték. GB alatt kevesebbet evett a gyári, mint ics alatt, szóval ez gondolom még akkori eredmény.
Dive ever, work never.
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Minden ami hőszivattyú
- Assetto Corsa Competizione
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Opel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest