Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz rhunseeker #4670 üzenetére

    Szóval csak elvi dolog ez nálad. Értem. Ezzel nincs is gond. Ennyi pénzért én jóval jóval többet várnék egy telefontól. Ahogy minden mástól is (TV, hűtő, mosógép, szárítógép...).

    Annyira nem látok bele, de véleményem szerint számtalan oka lehet, hogy így csinálták meg.
    Te mint első tulaj így látod.

    Egy paraszti logika:
    Ők meg talán úgy, hogy ha 3-6 évig 200W-al tolod az akkut, akkor abból nem sok minden marad az újrahasznosításkor. Plusz 1x elég akkut cserélni a telefon élettartama alatt, amíg a többi gyártó több száz/ezer töltési ciklust ígérnek, de nem mégsem élik meg a telefonjaik.
    Mi baj lehet? Majd garanciába cserélik az akkut.

    Ráadásul könnyű úgy nagyot gurítani, hogy majdnem fele ennyi ideig van támogatva a készüléked. Nem mindegy, hogy 2-3 év vagy 4-5 év folyamatos támogatásról beszélünk, ami (talán) azt jelenti, hogy addig használni is akarják anomáliák nélkül a telefont.

    Mint évek óta láthatjuk a Samsung mindent IS kispórolnak, mert fontos lehet nekik a környezettudatosság (is, ebbe bele se menjünk). Ha nem muszáj, ne legyen plusz egy akku a szemétben.

    Én sose töltöttem gyorsan a telefonjaimat. Ez az egyetlen amit néha megkergetek 45W-al, mert úgy érzem még ezzel is jobbat teszek, mintha egész este rajta lenne a töltőn. Valamint nem 0-100%-ra játszok, hanem 40% és 75% között tartom. Arra meg elég naponta, kétnaponta egy 10 perces töltés.
    Ha tudna 200W-ot, soha, de soha nem tölteném annyival. Aki meg igen, ide írogatna 1-2 év után, hogy másnak is már csak fél - egy napot bír? Amikor megvette még másfél - kettő volt.

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák