- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
uvbull
tag
hagyjátok már abba ez a téma nem a vitátokról szól hanem a d600-as mobilteloról és nem is a wmitotm én miről, nekem bejön vannak kis hiányosságai, de ettől még egy csúcszuper mobil erröl ennyit és tényleg ha vitázni akartok menjetek másik témába...
miért nem mész furio innen ha annyira zavar a D600, nem kell itt lenni amúgy nem 1x írtad már le a véleményed reagáltak rá, középpontba kerültél őrüljélk magadnak nekem jó a mobil mindent meg tudok vele csinálni amit akiarok, akinek meg nem teszik ehet eg szivességet...
nah a vitát egyétek máhova ide csak a d600-al kapcsolatban írjatok -
Ck.
addikt
Így van.
Nem kell milliószor leírni ugyanazt, ha furio-nak nem jött be, akkor nem, de azért ne jöjjön ide senki, hogy rontsa a légkört és a jó hangulatot.
Ez itt alapvetően egy jó közösség!
[Szerkesztve] -
tikshow
addikt
te se vagy csóró bakker...
n70, k750 meg egy PDA egyszerre, feltéve, ha igazat írsz, akkor minek vettél mellé még d600at? inkább vennél egy qteket(pda telefon változatát) az egyszerre n70, k750, PDA egyszerre kicsit kissebben és sokkal jobb minőségben, annyi, hogy nem 2 megapixeles kamerája van, hanem 1,3 de nem hinném, hogy ebbe belehalnál -
furio
aktív tag
válasz tikshow #2454 üzenetére
PDA mindenféleképp kell GPS miatt kocsiba, k750 meg nem volt mikor d600 is volt, de ezt írtam előtte is Szerintem senki nem csóró aki megengedhet magának egy közel 100 ezer forintos telefont, ( az egy átlagos havi fizetés ). N70-be a céges kártya van.
K750-el meg olyan képeket készítek mostanában hogy ihaj, van galériám, d600-al, n70-ell, k750el készített képekről, privátba adok linket ha kell akárkinek. ( telefonokról is, és a fennt említett két akksiről is van képem
[Szerkesztve]Lorem ipsum dolor et sit amet
-
::Geri::
tag
Hihetetlen ez a márkahűség, vakságot is okoz De ilyen a mai fiatalság.
De mielőtt az iqhordárok nekem esnének hogy ''mé írsz má d600 ellen, ez d600 topik hogy mersz beszólni'' gondolkodjanak már el, hogy egy adott telefon topikba fel lehet vetni normálisan az adott telefon esetleges hibáit és hátulütőit is és nem csak jó oldalát.
Előrebocsájtom én is D600 megvételén gondolkodom, és emiatt szeretnék tájékozódni és nem csak azt hallani hogy ''kurvajó kurvajó! , mivan mitmondtá? nem merjed szídni mennyinnen'' , hanem normális kultúrált érvekkel válaszokat a feltevésekre. Ez sajnos sok topikban megjelenik, de most ne menjünk bele társadalompszichológiába, főleg ne neten keresztül
Ami a lényeg, ha adódnak/adódtak hibák/észrevételek akkor azt is nyugodtan ki lehet tárgyalni normálisan - Szerintem - de ha nem akkor át kell írni a topik nevét ''D600 - nekünk tökéletes CSAK JÓT ÍRHATTOK RÓLA''
békeLife is Short, Upgrade Hard
-
AS
félisten
De hülyeséget nem kell irni pl hogy d600 1-2 perc alat tölt be egy videot? ez hülyeség honan van?
Mert nekem azonal betölt akkár egy 240 mb videot is!Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
USA_BA kapható a 1 gigás!!! MIKROSD!!!! de az mire eljuttt europába... jaj jaj jaj..
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Wini
aktív tag
Hali mindenkinek!
Sajnos úgy néz ki hogy a gyorsan merülőek társaságába kerültem én is!
Kérdés: GSM-boltba vettem a telót, ha vissza viszem és sw frissítést kérek, azért fizetnem kell?
Ez a sw csere teljes adatvesztéssel jár(telszám érdekel a legjobban)?
Vagy külön bemehetek én mondjuk a T-mobilhoz is hogy kérhetek sw frissítést?
Várom válaszotokat!Az ideális nő olyan mint a Hold. Este jön, reggel megy. :)))
-
furio
aktív tag
Én még mindig nem értem minek ehhez a telefonhoz 1GB-s memóriakártya, mikor a gyakorlati haszna kimerül abban,hogy ''filmeket'' raktok rá. Ugyanis fényképeket, videófelvételeket _nem_ lehet közvetlen rá menteni ( mekkora gagyiság ). Ja és a másik az, hogy csigalassan kezeli a telefon a memóriakártyát, a belső memóriánál is kb 2x lasabban, ami már alapból is lassú. Pl fényképeztem vele kb 20-30 képet, és át akartam helyezni memóriakártyára ( mivel ez az egyetlen lehetséges módszer a memóriakártyára való helyezésre ) kb 2 percig másolta (!) képzeljük el ezt egy teli telefon memória esetén
Egyébként én nem bántani akarom a telefont, egyszerüen vannak nagy hibái, ennyi.Lorem ipsum dolor et sit amet
-
AS
félisten
Megint hülyeség a hülyeségen!
Memoria kártyá sokal gyorsabb mint a d600 belső memoriája..
Modom te valami hibás példányt fogtál ki. és igy hülyeséget irsz!!!
Remélem érted..
hogy mért kell 1 giga kártya? hát egy film átkonvertálva 240-320 mb és hol vannak a kis videok?
És Mp3 albumok? egy 320-as 4 prces mp3 lehet 8 mb is . szoval kell a memoria rendesen...
TNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
furio
aktív tag
Na ugye, én mondtam hogy nem egyéni problémám, nem létezik hogy mindenkinek ''rossz'' az SW-je a telefonra, meg milyen dolog az hogy az ''év telefonja'' 1 nap alatt lemerül, ismétlem nekem 2, nem 1, hanem kettő darab akkumlátorom volt a telefonhoz, azt gondoltam hogy ami hozzá járt az szar, vagy rosszul formáztam meg, és vettem egy másikat, de az is 100% ugyanúgy merült. Erről ennyit. Egy ~100 ezres telefon nekem ne merüljön le egy nap alatt, és ne kelljen már ''bejáratni''.
Lorem ipsum dolor et sit amet
-
Wini
aktív tag
A vitatkozás mellett légyszíves adjatok már választ! Utána folytathatjátok!
Az ideális nő olyan mint a Hold. Este jön, reggel megy. :)))
-
furio
aktív tag
Ha gyorsabb lenne, akkor engedné a telefon a fényképeket is rögtön a memókártyára menteni, de SOKKAL lasabb, ezt minden tesztben, külföldi fórumban is megtalálható, nem mellébeszélés.
Kérd meg az egyik haverodat hogy vegye fel videóra, ahogyan másolsz 10-20 mega adatot, vagy nyitsz meg memóriakártyáról egy nagyobb videót. Ha a te telefonod egy táltos d600, akkor itt mindenki előtt bocsánatot fogok kérni .
u.i.: nem a memóriakártya a lassú, a d600 kezeli lassan.
-
::Geri::
tag
Ezt mondom én is. Normálisan kell leírni a jó és a rossz dolgokat is, amiket megvitatunk.
Erre lehet reagálni hogy nem igaz, hamar megnyitja stb.
A PH fórum tényleg egy jó és normális közösség, csak emiatt írtam én is hogy próbáljunk meg normálisan érvelni, akár jó akár rossz tulajdonságait fedjük fel / próbáljuk meg orvosolni / jellemezni az adott eszkőznek.
De most vissza a telefonhoz, mert ez tényleg D600 topik, nem etika óra
Tehát én is D600 megvételén gondolkodom. Most egy SE D750i-m van, meg vagyok vele elégedve, az mp3 lejátszási képességét egy mai mobilhoz nem tudom hasonlítani és a rádió is jól jön, igazából problémám egyáltalán nincs vele, egyszerűen megfogott az ami a D600 igazi erőssége, a kialakítása és formája. Akkor fogok beruházni rá, ha el tudom adni jó áron a D750i-t, ez remélem megtörténik hamarosan.
Számomra a legfontosabb a telefon mérete és gyors kezelhetősége után az aksi , erről nehéz innen keresztmetszetet vonnom, mert van akinek 4-6 nap, van akinek 2 nap és van akinek 1 nap alatt lemerül. Tesztek alapján olyan 1,5-2 napra saccolom az én igénybevételem mellett (nincs kikapcsolva, napi 50-70 perc beszéd - közepes ''nyomkodás'' ) Szívem szerint várnék a D720-ra vagy esetleg Nokia N80-ra (igaz itt megint a méret a hátulütő nekem) , de mire ezek konkrétan megjelennek itthon az még messze van.Life is Short, Upgrade Hard
-
furio
aktív tag
''Most nyitotam meg a 70 80 mb os videokat 1-2 másodperc alatt a kártyán
Tehát sürgösen fejezd be a hülyeséget! ''
Ez kinek bizonyíték? Az hogy te ezt mondod, nem jelent semmit, mondom vedd fel videóra, mert a személyes tapasztalataim, és szinte minden D600 review ezt támasztja alá.
Nem kell itt a kama hogy ''most nyitom meg, hagyd már abba a hülyeséget''.Lorem ipsum dolor et sit amet
-
B-L-A-C-K
titán
A d600XDEJ5 szoftver az meriti a telefont vagy az miylen?
-
AS
félisten
válasz ::Geri:: #2470 üzenetére
D600 szoftvere gyorsabb mint a k750 d750 ez biztos mert tudom.
Samsung aksinál az érdekesség hogy hónapról hónapra jobb lesz
most is igy van egyre többet bir..
nem beszélve a majdnem 1 éves d500-am rol..
És egy olyan ember beszél ki aki szerencsétlenül egy rossz szoftverű d600-at vett. és eböl vonja le a tapasztalatait.
Én amit itt leírtam az 100% ba a valóság nincs egy 1% túlzás sem!Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
furio
aktív tag
válasz ::Geri:: #2470 üzenetére
Geri, azok alapján amit leírtál, abszolút semmi értelme lecserélni a d750i-t. A formája és kialakítása tényleg nagyon jó, ebbe én se kötöttem bele soha, igazán jó anyagokból van, soha nem recseg.
Az akksija nagyon gyenge ( akárki akármit mondd, nyugodtan nézz utána, ha 20 embernél előjön, akkor ez nem lehet véletlen ), a telefon gyorsan lenne kezelhető de ezt a hardverje nem engedni, értem ezt a képek megnyitására, fényképezésre, sms, mms küldésre stb. A d750i ilyen téren fényévekkel jobb telefon.
Szerintem várd meg az N80-at, nekem is az lesz a következő telefonom ;)Lorem ipsum dolor et sit amet
-
AS
félisten
-
Ck.
addikt
-
furio
aktív tag
''D600 szoftvere gyorsabb mint a k750 d750 ez biztos mert tudom.'' Hogy lehet ilyen hülyeséget írni ? ''biztos mert tudom''
Amit írsz, az hülyeség, tesztek igazolják. Összesen 5 db D600-at láttam már, a barátnőmnek még mindig d600-a van, de már gondolkodik a cseréjén.
A szoftver gyorsasága össze sem hasonlítható a k750i/d750i/w800i szoftverével, szintén tesztek, műszaki specifikációk igazolják ezt, nem csak azt hogy ''biztos mert én mondom''.
''Samsung aksinál az érdekesség hogy hónapról hónapra jobb lesz'' mint a befőtt mi? Azért legyünk már következetesebbekLorem ipsum dolor et sit amet
-
B-L-A-C-K
titán
#2472???????????????????????
-
Ck.
addikt
-
furio
aktív tag
Nézzétek, én nem kötekedek, nem is vitatkozok, egyszerüen tényeket írok a tapasztalataim alapján.
AS és Ck. abszolút D600 fan, ez látszik, egyetlen rossz tulajdonságát se ismerik el a telefonnak, az hogy ez kinek baj, azt majd eldöntik ők maguk.
Ha valaki tapasztalni akarja az általam leírtakat, és sok pénze van, vegye meg és használja 1-2 napig. Ennyi.Lorem ipsum dolor et sit amet
-
B-L-A-C-K
titán
És Hány napot bir az aksi vagy akkor ez is jó szoft. Eléggé megnyuktatnál ha igen as.
-
Ck.
addikt
Nem igaz, én elismerem, hogy vannak olyan hiányosságai, amik másokat zavarhatnak (nem tud háttérben mp3-at lejátszani, nem tud rezegni és csengeni egyszerre), de amiket te leírtál pl. a memkártyán lévő nagy cuccok percekig való betöltése nem igaz!
Mostmár arra jutottam, hogy vagy tényleg egy gyárihibás példányt fogtál ki, vagy soha nem is volt semmi közöd a D600-hoz, és csak fikázol ész nélkül.
És mosmár szerintem jósok ember agyát felbaxtad, úgyhogy húzz innét, mert amit csinálsz, az már ok nélküli fikázás a javából!
[Szerkesztve] -
AS
félisten
-
feketepeti
aktív tag
Érdekes, hogy a Samsung kimondottan üzleti szférába szánta a modellt, de itt csupa ''játékról'' van szó...
Engem az EDGE hiánya nagyon zavar, sajnos nem megy az 500-nál megszokott trükk.
Ezért el is adom azonnal.
Nem érdekel valakit, frissített szofttal, hátuljáról le sem vettem a fóliát?
Pannonos. -
AS
félisten
Te hülye vagy? értelmi fogyatékos?
Szalacxsi hozád képest egyetemi docens!!!!!!
Amit én ide leirok az 100% ba valos és ezt tudják a tagok is...
Tehát semi valos hibát sem irtál le!!!
Ja és azt nem tudod flfogni hogy lehet szoft hibás telo is? de nem az öszes az???
ajánlom legközelebi orvost..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
furio
aktív tag
válasz feketepeti #2491 üzenetére
60-at adok érte, ha nem lesz felmondva az előfizetői szerződés.
Alkudni lehetLorem ipsum dolor et sit amet
-
AS
félisten
És vittát bejeztem! Anyit még megteszek hogy levideozom a video betöltést mem kártyárol..
Hogy örüljél..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
furio
aktív tag
Jó AS pattoghatsz itt a hülyeségekkel, akinek van ilyen telója, és már benne van a nagy kiadásban úgy sem látja be a hibáit Lásd. AS
Kiváncsi leszek én arra a videóra Jól látható legyen hogy mem kártyáról Meg ha már ott vagy másolj is azért fileokat memória kártyára, hagy lássa a nép milyen gyors, oki?
De mondom, ha a videón tényleg úgy lesz minden ahogy te mondtad, itt bocsánatot kérek mindazért amit leírtam, és ezentúl csak istenítem a telefont ahol csak tehetem.
-
spyki
tag
Szerintem már marhára nem érdekel itt senkit sem a fikázásod, kérlek nyugodj el, vedd be a gyógyszered.Nekem is van d600-am, és természetesen meg vagyok vele elégedve, a te hozzászólásaid nagyon nem illenek ide, és hülyeségeket is dumálsz folyamatosan.
Aktív témák
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...