- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Aktív témák
-
Cortezboy
csendes tag
Hát jah, pont mindegyik 75 felett van ... Egyébként Nokia 6270, és Samsung d600 között mi a külömbség? Jobb videón, és Tv-out-on kívül?
-
AS
félisten
d600-al készitetem:
http://www.kepfeltoltes.hu/060113/k_p-0007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/060113/k_p-0009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/060113/../051201/440207370PhotoJ-0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/060113/../051201/PhotoJ-0004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/060113/k_p-0004_www.kepfeltoltes.hu_.jpgNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
furio
aktív tag
Ezek a képek alig 5 perce készültek, de úgy is lehet látni alul, mert bekapcsoltam az időbélyeget a telefonba, tessék ( ja és ezeket a képeket az utolsó kivételével vaku nélkül, szar fényviszonyokban csináltam, ahogy hitetlen AS barátunk kérte
• [link]
• [link]
• [link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Lorem ipsum dolor et sit amet
-
Noncsi
tag
Ebben a fórumban abszolút nem érdekelnek azok a felvételek amik nem D600-al készültek. Ez a fórum a D600-ról szól nem??? Akkor hogy kerülnek ide más képek?
Nincs K750i fórum???
[Szerkesztve] -
Noncsi
tag
Azért olvasom ezt a fórumot, mert a D600-ról szeretnék minél többet megtudni, nem a K750i-ről. Ha az érdekelne azt a fórumot látogatnám. Igazán befejezhetnétek ezt a gyerekes versengést, amit úgy látom te nem bírsz abbahagyni. Ha valaki nagyon bizonyítani akar valami az már gyanús
-
Noncsi
tag
Indítsatok egy D600 kontra K750i fórumot
-
-
Noncsi
tag
Te kezdted az egészet úgy gondolom. Itt senki nem kételkedik a K750i tudásában. TE kezdted az összehasonlítgatást, aminek semmi értelme. Ez egy D600 fórum. HALLÓ!!!
Azért nem játszok kérdezz felelek játékot mert nem akarok megkérdezni egy olyan dolgot, amiről már volt szó az előzőekben. Ráadásul biztos hogy nem hozzád fogok fordulni ha kérdésem van. -
AS
félisten
Na jól-van befejeztem.
Te szekrényeden látszik a fény hiány és zajos is..
Most csak a d600-rol irok.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Daywalker
addikt
Már nem azért, de elég pofátlanság itt fikázni a D600-at. Ez a topik a D600-ról szól. Mi sem megyünk a K750 és W800i topikba fikázni. Esküszöm megutáltam ezt a topikot a sok rohadt fikázó láma user és a flame miatt.
Akinek nem inge...
Minden tiszteletem azoké, akik jó videókat, háttereket és weboldalakat csinálnak ehhez a telcsihez, és akik érdemben hozzá tudnak szólni a topikhoz.
[Szerkesztve]"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Ck.
addikt
Ha valaki tud jó tárhelyet ajánlani / biztosítani, akkor rakok fel szuper minőségű teljes filmeket D600-ra, amik 240-350 mega között vannak...
Ha érdekel valakit, szóljon! -
Mihaly
csendes tag
Ma vettem egy D600-at sokat gondolkodtam a K750-en is de örülök hogy ezt vettem meg
-
Mr. Byu
aktív tag
furio, azért ne beszélj ordító hiányosságokról Én nem vagyok beleőrülve a D600-ba, ezért nem is bizonyítgatok neked semmit, de azért Te se essél át a ló másik oldalára. Tény, hogy az SE K750/D750/W800 kamerája jobb, mint a D600-é (mondom ezt úgy, hogy D600-am van), de azért közel nem annyival, hogy az ilyen vitát, meg csomó összehasonlító képet megérdemelne.
Az is tuti, hogy nem veri le minden tekintetben a D600 az említett SE-ket, sőt bizonyos dolgokban nem nyújt annyit, mint azok, nade... minden ember számára mást jelent egy ideális telefon fogalma, nekem pl. ha ingyen az orrom elé toltak volna egy W800-at meg egy D600-at, én tuti a D600-at vettem volna el. Talán kicsit elbizonytalanított volna a walkman, de a K750-el nem foglalkoztam volna, noha az is egy nagyon szuper telefon.
Na jó, ennyi, ne essetek jobban egymás torkának, mert olyan gigantikus harc lesz belőle, mint a Mátrix 3 végén Neo és Smith között.
Jah, és ha már képeket rakosgattok be, akkor fényképezzetek mindig vmi szépet, legalább akiket nem érdekel a csata végkimenetele, azok is kicsit örülhetnek
Itt van pl. ez (d600-al készült): nehéz is már elhinni, hogy nem is olyan rég ekkora hó volt, ugye?
[link]
[Szerkesztve] -
Daywalker
addikt
válasz Mr. Byu #2626 üzenetére
Ez így van. Engem nem igazán érdekelt sem az mp3 lejátszó, sem pedig a kamera, mert előbbiből van egy iaudiom, utóbbiból meg van egy 5 megapixeles gépem, tehát csak a kinézet /stílus miatt vettem D600-at, nem azért hogy ezzel menjek fotózni a nyaralásomra. Bár a walkmanról nagyon jókat hallottam, ezért engem is elbizonyzalanított, de hát végülis a fekete gyémánt nyert
Apropó, már megint 5 napja megy a telefonom és csak most ment le 2 pöcökre
[Szerkesztve]"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
biggamer
veterán
válasz B-L-A-C-K #2627 üzenetére
Hagyjátok már abba ezt a f@szságot.
Nem veszítek észre, hogy marhára únja mindenki ?
Minek kell szítani a tüzet ?
Fejezzétek már be, vagy Privibe szívassátok egymást, az nem foglalja itt a helyet, meg nem idegesít fel senkit.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
AS
félisten
Ugye most már van az oldalamon rengeteg hátér java játék és videok is
De fokozom! uj 3d csengő hangok is lesznek, itt majd lehet érezni a stereo hangszorok erejét!
Vasárnap fen lesz + 3 dvd minöségű video.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Cortezboy
csendes tag
Megvan végreee! Samsung D600 új, független 71990 Ft!! ... Egy olyan kérdésem lenne még, hogy a korábban tapasztalt aksi, szoftverproblémákat szerintetek mennyire javították a megjelenés óta? Jah és max mekkora kártyát vehetek bele? 1GB esélytelen?
-
AS
félisten
válasz Cortezboy #2633 üzenetére
2 giga is. csak nem kapható. amcsiknálk nem rég jent meg az 1 gigás, de mire ide ér..
Ha elöjöne akkor csak uj szoft kell rá nem jön elő akkor meg ne törödj vele.
Most 512-est tudsz max venni.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Cortezboy
csendes tag
Remek akkor holnap asszem beruházok életem második legdrágább telójára
-
Cortezboy
csendes tag
Nah még néhány idegesítő kérdés... Szóval, mennyiért dobálnák hozzám azt az 512-est? Lehet már kapni azt a i300-as füles átalakítós cuccost hogy jól tuccogjon?
-
Cortezboy
csendes tag
Egy 6230-as Nokia volt még az ősidőkben 85000 + 128-as MMC... deszép is volt El is lopták
-
AS
félisten
válasz Cortezboy #2637 üzenetére
Hát dobálni nem fogják hozád mert tul pici
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/index2.php nál kapható
Sajnos nem, elöször az i300-nak kelene megjenie, nálunk az meg kitudja mikor lesz (február)
de nem biztos)
Nem rossz a hozáadot fülles mobilban csak a se w800 veri de az öszes többit meg a d600 veri..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Cortezboy
csendes tag
És nem lehet kapni semmilyen normális, használható átalakítót?
Mert addig nem veszek akkor kártyát sem.... Addig felesleges Viszont ez a 16000 egész emberi árnak tűnik egy 512-esért. Aksit ti hogy nyomattátok? Kell ezt formázni? Vagy 16 órás töltés? Ki/Bekapcsolva? Hányszor? ... Tom hülye kérdések de ha már ennyit adok érte akkor legyen fullos, ti meg már tapasztaltak vagytok... -
s1ru2
aktív tag
Bocsi, bocsi buta kérdés de ez van Két teló között szemezgetek D600 és 6270. Azt szeretném megtudni h D600hoz adnak a gyári csomagolásban memóriakártyát?? Mert ezt nem igazán sikerült kiderítenem... Nokiához 128MB jár az tudom. Jah és még vmi. Esetleg valamilyen metafora segítségével ki tudnátok fejezni a két teló kamerája közti különbséget ? köszike
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
furio
aktív tag
A d600-hoz nem adnak memóriakártyát, és a kamerája is gyengébb ( alul ott a teszt ).
A 6270 szolgáltatásokban is jobban bővelkedik, ( kivétel a TV kimenet, bár ennek hasznossága vitatott )..
Bővebb információt ha szeretnél a 6270-ről, akkor kattints ide:
• [link]
[Szerkesztve]Lorem ipsum dolor et sit amet
-
AS
félisten
Csak a kérdésedre válaszolok!
Nem nincs hozá alapbol memoria kártya,
helyete sok más tartozék
D600-nak sokal sokal sokal jobb kamerája van mint a 6270-nek, és ez video-ra is igaz,
6270 2 megapixeles kamerája egyik leggyengép a 2 megapixels telok küzül
A D600 s k750 w800, motorola v3x nokia n70 nokia n90, mint veri..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
-
AS
félisten
És különben is te nem irj ilyeneket mert nics is d600-ad nekem meg van söt nekem volt legeleször itt.
És én foglalkozok mobilokal nekem van külön sikeres forumom. stb..
Anyi az igazság hogy k750 d600 most legjobb kamerában.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Formula-1
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...