- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Aktív témák
-
biggamer
veterán
Lehet venni hozzá fekete Pierre Cardin nevezetű tokot, fekvőt.
Nekem is az van.
Mágneses patentzár van rajta, nem tépőzár.
Szinte magától becsukódik.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
[link]
Csak tudnám, hogy Neked minek kell beleszólni mindenbe ?
Főleg abba, amihez nem értesz.
Tessék itt a '' tokom '' , akkora, hogy alig fér bele a teló.
'' Az a tok akkora, hogy annyi erővel aktatáskába is bele lehet rakni ''
Nevetséges vagy.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
furio
aktív tag
válasz biggamer #2853 üzenetére
Aztapicsa Én azt csak poénból írtam basky
Szerintem mindenki aki találkozott már a pierre cardin márkával bőrtokban, tudja hogy csak minőségi árút adnak.
De milyen szépen írsz, hát könnyes lett a szemem, elérzékenyültem a figyelmedtől haver
Egyébként barátnőmnek vettem ilyet a speedshopba pár napja, D600hoz
[Szerkesztve]Lorem ipsum dolor et sit amet
-
biggamer
veterán
Jó a szöveg, csak átlátszó a trükk.
Ja, és jó az elterelő hadművelet is az írásommal.
szerk.: és a magyarázkodás is megér egy misét.
A témát bezártam.
[Szerkesztve]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Zémann
tag
Szia biggamer!
Ilyen szép kis tokot hol lehet venni?
Esetleg egy linked van hozzá?
Köszi
Zé.
[Szerkesztve]Ez most vagy valami vagy megy valahová
-
biggamer
veterán
Na szóval itt nézd meg : [link]
Így keresd :
Mobilok--->tokok, majd írd be a keresőbe, hogy Pierre Cardin--->keresés
Itt aztán válogathasz.( innen ollózta ki furio barátunk is a képet )Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Sland
csendes tag
banyek leejtettem ma a D600 at.
lett egy 0,2 mm széles és 1cm hosszú fehér karist a teló hátulján
muszály ezért új aksit vennni mondjuk egy 1200 astASUS P5B | C2DE6300 | 1GB | GAINWARD 7950GT GS@7900GTX
-
Sland
csendes tag
nem vagyok olyan gyík hogy még avval is szétb@sszam ezt a gyönyörű telót...
ASUS P5B | C2DE6300 | 1GB | GAINWARD 7950GT GS@7900GTX
-
feketepeti
aktív tag
Az UMTS-el az a baj, hogy egyelőre elég gyéren kiépített és ki tudja mennyibe fog kerülni.
Az Edge ugyanannyi, mint a sima gprs és szinte mindenhol elérhető.
Sima gprs ugye 5K körül kimerül, ezzel meg 18K-val is lehet letölteni néha és azért az nem ugyanaz!!!
Aki sokat használja távolt irodától, annak rengeteget számít.
A 3G telók megy egyelőre elég szarok, rondák és nagyok. -
biggamer
veterán
Te már szét....tad azzal, hogy leejtetted.
Nem hinném, hogy az alkoholos filc nagyobb kárt tenne benne, mint amit Te okoztál.
Bocs, hogy felvetettem.
Nem mindenki ráz ki többezer forintot csak úgy, a zsebéből.
Te úgy látszik, ezek közé tartozol, megteheted.
Vedd úgy, hogy nem is szóltam.
De azért megtanulhatnál civilizáltan '' társalogni ''.
'' nem vagyok olyan gyík hogy még avval is szétb@sszam ezt a gyönyörű telót...''
[Szerkesztve]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Cecus
csendes tag
1. ''...csak minőségi árút adnak...''
2. ''Egyébként barátnőmnek vettem ilyet a speedshopba pár napja, D600hoz...''
''Ez nem igaz. Zsebemben simán kinyílt ha nem egyszerre fogtam mindkét felét...''
1. Valaki helyesírásból nagyon profi...pont te kifogásoltad, magyar tanár úr (a szó végén az ú betű mindig hosszú, kivételek: áru, daru, gyalu, kapu...)
2. Döntsd már el, hogy most a tiéd, vagy a barátnődé (vagy mind a kettőtöknek van
egy-egy)? -
furio
aktív tag
Khm. Talán kivehető
[link]Lorem ipsum dolor et sit amet
-
spyki
tag
Akkor felraknád rar-ban is plz, mert így ie-vel nem lehet leszedni.Előre is thx!
-
-
Mr. Byu
aktív tag
Na bazz, nálam is jelentkezett a lemerülés probléma, így szépen 1 hónap tökéletes működés után... Vihetem szoftverfrissíttetni, kira...
-
richies
senior tag
de ez érdekes, hogy pl 1 hónap után hülyül be....
suxx swRozsomak of Power
-
Mr. Byu
aktív tag
(válasz biggamernek)
Nem hiszem... essük hamar túl rajta, remélem ebben a szombathelyi szerviz képviseletben, amit a Samsung megjelölt a honlapján, megoldják a dolgot. Gondolom ha a Pannon-ba vinném be, akkor azzal elbaszakadnának hetekig...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ONICE
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt de hátha valakinek hasznos info:
MP3 hallgatás közben:
1billentyű-beállított hangszínek közötti váltás
2~-háttér váltás
3~-ismétlés variációk
4~-''3D''-s hangzás be/ki
5~-kezelőpanel váltás
6~-''shuffle'' (véletlen szerű lejátszás) be/ki
AS! Köszönet a videókért és a háttérképekért!
Üdv! -
ONICE
csendes tag
....ja a 7- billentyű egyszeri megnyomása kijelöl egy kezdöpontot az éppen hallgatott zenében, másodszori egy végpontot és ezt a részletet ismétli.... (A-B repeat) ...harmadikra folytatja a normál lejátszást....
-
Scoobyka
addikt
D600E-nél észrevehető jobb az mp3 lejátszója,mint a d600-é(itt elsősorban a mélyhangra gondolok)Ezt tapasztalatból tom!...Meg kíjavitottak sok korábbi menü elírást is.
Szóval ja, jó telefon ez. -
Newyorker
addikt
CK nagyon jók a videók, KÖSZÖNET érte! , no meg az oldal is zsír barátom!
[Szerkesztve]★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Scoobyka
addikt
Nem tudjátok miért nem tom összehozni a mobilom a szgéppel???
Gépről tok küldeni telóra,de fordítva nem megy,csak kábelel...nincs vkinek vmi ötlet?
Észrevehetőseg be,kékfog be,biztonság ki-----ezek a beállítások. -
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a videó kódolással kapcsolatban. Amikor Nero Record-al kódolok akkor kb. 2 perc után teljesen szétkockázza a videót és nagyon szar lasz a minőség. Nem tudja valaki, hogy miért van ez és mi rá a megoldás?Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
MODERÁTOR
-
Scoobyka
addikt
nem egedi küldeni....hozzá se kezd és ha pc studioval tolom akkor unkow hiba üzi,pedig csatlakozásig eljut..és tok is képet küldeni rá ,de fordítva nem.....más telóre meg megy oda-vissza a kapcsolat...szóval tuti nem lekorlátozásról van szó.
-
MODERÁTOR
-
berczy03
aktív tag
Még egy kérdésem lenne! Az Opera Mini nekem nem igazán szuperál. A menuk, meg ilyenek teljesen fehérek! Mit lehetne tenni? Nem látszik rajta semmi!
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Scoobyka
addikt
válasz Viktor0610 #2889 üzenetére
Hi megoldodott a problémám,csak rá kellett jönöm,h addig nem lehet gépre küldeni amíg meg nincs osztva kékfogon...hát na azért erről adhatak volna infot,vagy lehet elkéne olvasni a kézikönyvet.
-
Scoobyka
addikt
újabb probléma...videokat rakosgatok a telóra és azt vettem észre,hogy bárhogy alakítgatok az imtoo psp converterrel nem tudok olyan szép filmet kirakni mint amilyet szeretnék.
Tűéles kép megvan hangzás is oké,de csak akkor ha kicsiben megy a video..azonban az 1-es megnyomása után már kicsit recegősebben megy a video?Szerintetek a teljes kijelzőt hogy lehetne jobban kihasználni? -
AS
félisten
2 db mátrixos animált háttér került fel.
Nagyon jók.
Off:
Szerintetek mi lesz a D600 utodjának a neve?
Én DZ900-ra tipelek. azért van benne Z mert Z a 3g a samsungnál szoval ha nem lenne z akkor nem lenne 3g.sNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Nekem sem számit a 3g- csak ugy mondtam hogy hogy ne legyen ebben elmardva..
De Cebitig biztos nem fogunk semit sem megtudni!
Bár engemet nem érdekel, de érdekes hogy a Z szériás 3g modelek tudnak rezegni és csengeni egyszere mig a fejletebb de nem.. érdekes..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Wini
aktív tag
Hy mindenkinek!
Egy órája hoztam el a sw frissített masinámat! Remélem megoldódik vele a gyors meghalás!
Csak 1-et nem értek a telefonmemóriába lévő tel.számok megmaradtak!
Na mindegy mostantól megy a tesztelgtés és megírom fejleményeket!
További jó D600-as nyomogatást mindenkinek!Az ideális nő olyan mint a Hold. Este jön, reggel megy. :)))
Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Formula-1
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...