- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Nekem idáig, mint írtam is csak egyszer volt ilyen hirtelen aksiingadozás, hogy full feltültésről hirtelen úgy lemerült, h még bekapcsolni sem lehetett!
Azóta 1x feltöltöttem és semmi gáz, mert 2,5 napja megy és most ment le 1 egységet, úgyhogy bizakodom, hogy ne legyen az enyém is aksihibás★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
biggamer
veterán
...
[link].....................>[link]....................>[link]....................>[link]
Akkor jöjjön aminek jönnie kell.
A 2. a legkedvencem, meg a 4.
Arra adtam még több szint, szerintem nagyon cool lett.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Zoltanfi
senior tag
-
Zoltanfi
senior tag
-
AS
félisten
Na megelöztél...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
biggamer
veterán
Nem rossz, nem rossz.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
AS
félisten
o
[Szerkesztve]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Newyorker
addikt
Naggyon jó képek!
THX!★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
Alapesetben mennyit kéne ennek a telónak az aksijának bírni?
300 óra készenléti idő?Azaz 12,5 napot?!★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
feketepeti
aktív tag
Én is visszavittem. Pénteken vettem, hétfőn vissza is vittem, mert 4 töltés után is max 10 órát ment, akkor ha mozdulatlanul volt az asztalon.
A D500-hoz hasonlóan az egprs aktiválást próbálta már valaki?
Nekem ledöglik tőle, pedig a D500-on ment az EDGE. -
AS
félisten
NA EMBEREK!!! megvan a 512-es kártya most kartam rá egy 1- és fék orás filmet cif méretben sé mérete 300 mb kurva-jo föleg tv-re kötve
nagyon boldog vagyok!Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/index2.php
20 eNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
erdoke
titán
A Samsung vizsgálata és javaslata alapján kaptunk egy újat. Éjszaka töltöm, holnap tesztelem. Egyelőre a gyári töltöttséggel már sokkal többet bírt, mint a hibás készülék, tehát jót sejtek. A debreceni Westel bolt szervize szerint náluk ez az első ilyen hibával visszavitt D600, de vették a lapot a típushibával kapcsolatban.
Sajnos 22-es csapdája ez a töltöttségi gond, mert amíg nem volt 3-4x feltöltve a teló, addig csípőből azzal küldenek el, hogy még nem érte el a teljes kapacitását az akksi. Utána meg már túl vagy a 3 napon...
A kijelzője meggyőző volt a szervizes srácnak is.A legjobb aláírás a héten
-
AS
félisten
válasz feketepeti #1226 üzenetére
Az igen az bizony hbás
T mind a t-nél vetétek a d600-at?
Mert ugye vettem észre ott van ez a hiba...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
válasz feketepeti #1228 üzenetére
Ja elirta ha szolgáltatnál vette az ember akkor voltak ilyen gondok.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
feketepeti
aktív tag
-
Steele
csendes tag
Hello mindenkinek!
Jövőhéten jár le az előfizetésem és úgy döntöttem én is csatlakozom a D600-as táborhoz!
Az alapvető paraméterekkel tisztában vagyok de lenne pár kérdésem:
ha a telefont számítógéphez csatlakoztatom akkor felismeri külön meghajtóként a gép?
Honnan lehet hozzá leszedni háttereket és egyebeket?
Egyébként jelenleg egy E700-asom van meg vagyok elégedve a Samsunggal jó telókat készít. Mondjuk a telefonomnak annyi a negatívuma hogy másfél évnyi használat után tönkrement a fényképező benne! -
Newyorker
addikt
Akkor nem kell megilyednem, ha a telóm 4 napig bírja?!, mivel ez a normális készenléti ideje!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
AS
félisten
-
Kinder
senior tag
na bluetooth-ozok ezerrel
kicsit lassú, de legalább nem kell madzagra dugni -
Kinder
senior tag
akkor mit ajánlasz, mit használjak? -
Shinai
csendes tag
Sziasztok!
A pc studio 3 progit lehet használni d500 -hoz? Ha elindítom a progit akkor az ikonok színesek de ha rákapcsolom a d500-at és látja is a progi a telefont, az ikonok szürkék lesznek. Nem aktívak. -
AS
félisten
-
biggamer
veterán
...
[link].....................>[link]....................>[link]....................>[link]
Csönd volt háttérképileg.
Kedvencem az első, és a harmadik.
[Szerkesztve]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Ezzel a telóval nem lehet felvenni a telefonbeszélgetést ?
Ja, és egy érdekesség, hogy ki lehet kapcsolni a kattanást, amikor fényképez az ember.
Lehet sumákolni, suttyomban.
Nahát, nahát.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Japan
csendes tag
Hi all!
Na én is bezsereztem egy ilyet, tegnap...
Hát nagyon baró, imádom a kicsit
Amúgy ti miylen felbontást használtok a képeknek? A Megánál sztem az a baj h lassan készíti el a fotót..... SVGA-ban pedig a gépen néz ki sz@rul...Japan...
-
erdoke
titán
válasz Polacheck #1232 üzenetére
Reggel 9-kor vettem le a töltőről, és még most is full töltöttséget jelez (első töltés). Pedig véletlenül bekapcsolva felejtettem a Bluetooth-t is.
Viszont nem hajlandó összegerjedni a Plantronics BT headsetemmel (Discovery 640). Valakinek ezirányú tapasztalata esetleg?A legjobb aláírás a héten
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest