- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Dr_Hengelhof
csendes tag
bocsi, közben megtaláltam
Az igazság nem más, mint a képzelőerő hiánya.
-
AS
félisten
Egyenlöre még a saját képeimet rakom fel.
Ja mindenki irja a telo szoftver számát:
Nekem:
D600XDEJ5Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
rOwLeY
őstag
miért van az h ha konvertálok egy videot az imtooval egy videot 3gpbe akkor a kép meg a hang nincs egyben késik a kép!
-
tikshow
addikt
nem 3gp konvertert kell használni hanem ezt: [link] és ehhez jó a name meg a serial amitt fentebb írtam, ez mpeg4 konvertálja a fájlokat és ha a teló tudja az mpeg4 lejátszást akkor tessék kihasználni és menőzni a többiek előtt, hogy az övék, csak 3gp-t, és, hogy azon milyen szar a video meg a hang peace
-
AS
félisten
</p><p>[Szerkesztve]
ezt valaki törölje...[Szerkesztve]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Daneey
tag
Sziasztok!
Sony Ericson W800i
Samsung SGH-D600
Melyik telefont ajánlanátok? A w800i nagyon megtetszett (az MP3-as funkciók miatt is) de nem tudok választani közülük, hogy melyik legyen... Árban (a t-mobile-nál) ugyanannyiba kerül mindkettő...
Tehát melyik legyen szerintetek?
Előre is köszi a válaszokat... -
MODERÁTOR
Csak neked, csak itt, csak most egy összehasonlító [link].
Pro W800i:
- nagyobb méretű (512 MB) kártya mellékelve,
- rádió.
Pro D600:
- jobb kijelző,
- nagyobb tel.könyv.
Én a W800i-t ajánlanám, már ha fontos az MP3. A füles, amit hozzá adnak, mindent visz minőségben!!! Illetve ami nálam a SE felé dönti a mérleget, az a kialakítás... Nem igazán bízom a slid!ngben.Xiaomi 13T
-
abs
csendes tag
Sziasztok!
Ma lettem egy d600 büszke és boldog tulajdonosa, és nagyon bejött a telefon.
A hihetetlen minőségű kijelző, és a nagyobb gombok döntöttek nálam a d600 javára a
w800al szemben.
Projektorra kötve már ki is próbáltam, mit tud. Elég szkeptikusan indultam neki, de aztán egy alap tvből digizett videoklippet raktam rá, és tátva maradt a szám. nem hittem el, h a telefonom ilyen képminőséget és hangot tud produkálni, mind a kijelző, mind 2méterszer 2méterbe kivetítve... Szóval nagy élmény volt!
pannonnál vettem, be is van rajta állítgatva minden, ahogy néztem még jól is, de csak nem akarja a gprst összehozni. Nem ért vki hozzá véletlenül? Kezdetektől fogva hiányzik a gprst jelző kis ikon, és kapcsolódni sem akar. Nézegettem már a rejtett gprs menüt, de nem sikerült közelebb jutnom a megoldáshoz.
Nagyon örülnék, ha vki tudna segíteni, mert így se ímél, se mms, se wap, ezek pedig nagyon fontos funkciók számomra.
Üdv A' -
tikshow
addikt
ha ki se jelzi a gprs elérérst akkkor valszeg nincsen megrendelve, azt hiszem, hogy külön kell telefonra megrendelni, legalábbis nálam a vodánál így volt, gx30on faszán ment a wap váltottam p800ra az meg csak pislogott rám, hogy mi van, megrendeltem rá a wapot(nem a beálítást, mert az már hamarabb el volt intézve) restart és működött
-
MODERÁTOR
-
Ck.
addikt
Hali!
Én W800-ról váltottam D600-ra és nagyon jól tettem! Egyáltalán nem bántam meg!
W800 minőségtelensége elsőosztályú... Ripp-ropp teló, ráadásul a rendszercsatlakozója pocsék. Volt, hogy zenét hallgattam, és egyszercsak a külső hangszórón jött a hang, egyszerűen megszakadt a kapcsolat a füles és a teló között. Ugyanígy van az adatkábellel is. Ráadásul olyan is van, hogy hallod a fülesen a zenét, de xar az egész, mert olyan tompa, torz hang keletkezik, mintha víz alatt hallanád...
Van, hogy alapban fel sem ismeri, ha csatlakoztatod az adatkábelt, ill. a fülest...
És ez több embernél is előferdült, úgyhogy nem egyedi probléma...
[Szerkesztve] -
Sperafico
aktív tag
Nekem cserélték a telómat és állítólag ezen már új szoftver van.
SW: D600B0EI1_EJ2 (T-Mobile-os a teló)
Nézze már meg valaki aki szintén ettől a szolgáltatótol vette! -
Fecka17
aktív tag
Sziasztok!
Váltottam én is telót. V3 Blackről D600-ra.
Hát szerintem én sem fogom megbánni...
Egyedül ami nem tetszik benne, az az, hogy a menü mögé nem lehet képet berakni, hanem egyszerű fehér. És még az, hogy szerintem a kamera képe nem olyan szép a kijelzőn.
Egyébként zsír újonnan vettem, kártyafüggetlenül és 84000Ft-ért.
Memóriakártyát hol tudok bele venni olcsón???
Üdv: Fecka!Üdv: Fecka!
-
Fecka17
aktív tag
válasz Viktor0610 #1630 üzenetére
Köszi a linkeket!
Hát nem is tudom, én mondjuk akkor 512-estr vennék az meg még nagyon drága!
Neked is ilyen telcsid van most?Üdv: Fecka!
-
MODERÁTOR
-
abs
csendes tag
sikerült! megtaláltam a rejtett egprs menüt az egyik hozzászólásban, és addig állítgattam, amíg nem működött
én moto a925ről váltottam.
vki próbált már rá tenni java dolgokat? csak wapról lehet letölteni v lehet mondjuk kártyaolvasóval, esetleg a telefon memóriára az adatkábellel.
a legnagyobb csalódás az adatkábel sebessége. alig lehet rátölteni bármit, hisz bejövő hívás során megszakad
bluetooth kapcsolattal gyorsabb? -
abs
csendes tag
válasz Viktor0610 #1632 üzenetére
Viktor!
Köszi a linkeket, én 53eért jutottam hozzá vadonatújonnan, garisan, legálisan.
sztem ennyit bármikor megér -
Newyorker
addikt
Nekem olyan 4 napig bírja az aksi (ami azt jelenti, hogy nem merült le teljesen, hanem addig a villog az akksi emblémáig, szóval még egy fél napot bírna, csak zavaró ez az állandó aksi lemerültség hang), ha nem nagyon használom a telót, szóval ilyen lightos üzemmódban, ami azt jelenti, hogy kb 30 sms, 4-5 darab hívás és 1-2 óra pötyögés vele!
Szerintetek ez a normális, vagy kinek mit bír?
(természetesen éjjel-nappal be van kapcsolva)
[Szerkesztve]★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Fecka17
aktív tag
Hello!
Lehet még egy nagyon hülye kérdésem?
Ezt kell elsőnek 16 óráig tölteni vagy ez már hülyeség?
Vagy ha kell akkor hányszor?Üdv: Fecka!
-
Kerry
csendes tag
Lehet egy láma kérdésem? Merre lehet megnézni a teló szoftververzióját?
-
Fecka17
aktív tag
Hello!
Lenne még egy kérdésem!
Ti kaptatok a telefonhoz memóriakártyát? Illetve úgy kérdezem, hogy mit kaptatok az alapcsomagban?
előre is köszi a választ!
Üdv: Fecka!Üdv: Fecka!
-
abs
csendes tag
ezt nem hiszem el!
csak engem szopat ez a telefon vagy mással is előfordult már?
nem hajlandó megnyitni a telefonkönyvet, legalábbis nem minden beindtásnál.
meg van úgy, h se a böngészőt, se az smseket nem tudja. szal rendetlenkedik...nem értem
remélem egyszer megjavul, vagy vihetem vissza.
telefonkönyv betöltése folyamatban...
nincs is sok telefonszám benne...
tudtok esetleg vmi megoldást?
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs